- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAID
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz WonderCSabo #19801 üzenetére
Bocs, hülyeseget kerdeztem , latom mar Ubuntu alatt is ugyanugy van, csak a fekete tema miatt nem vettem eszre az x-et a füleken.
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #19797 üzenetére
Van valahol végleges changelog? A 4-es verzióhoz képest mik változtak...
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
helo!
vannak olyan linkek amikor előjön hogy Complete the Quick Survey to Continue és nem tudok továbblépni!
olyankor mit kell csinálni ?:/
-
vante
aktív tag
Fx mobile is tömöríti az adatokat, vagy azt csak kizárlólag az opera mobil változata tudja?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #19807 üzenetére
akkor melyik topikba írjam ?:S
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok.
Op. renszer újratelepítás után, win7-re feltettem az új Firefoxot(4.0.1).
És ujan hibával találkozok, vagy nem is tudom h mit mondjak erre de egyszerűen nem olvasható a megjelenített szöveg és kép normálisan. Ilyen homályos hatása van az egésznek.
Megnyitom az Explorert (8-as) és ott meg normálisan olvasható minden.
Firefoxban nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget.
Más is tapasztalt hasonlót?
Egy kép a hibáról.:
kép
(jpg-s képromás elleneére is szerintem látható a különbség)Üdv.:
ViiiiktorOC[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Krystal_s
addikt
válasz ViiiiktorOC #19809 üzenetére
szia
a homályos betűk probléma FF4-nél jött elő, de valójában a Windows "hibája",
ha nem SP1-es Win7-ed van, akkor tedd fel a KB2454826 frissítést. Ez helyrehozza a font megjelenítéseket a DirectWrite-nál.
egy leírás h Miért furcsák a betűk?[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz #40835072 #19808 üzenetére
Passz, de ha már itt vagy, screenshotot mutathattál volna.
Más:
Most olvastam, hogy az Adblock is szinkronizálja a szűrőinket Firefox Sync-kel.
-
ZBO
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok segíteni a Thunderbird szűrő beállításán? Beállítom pl.
feladó____tartalmazza_____hírlevél
művelet végrehajtása akár ,,Törlés a POP kiszlogálóról'' akár ,, üzenet törlése'', mégis megjelenik a levél a listában és csak a szürő futtatása most-ra törli.
Azt szeretném, ha meg sem jelenne az ilyen spam a listámban.
(Ugyan ez a helyzet, ha ,,tartalmazza" helyett egyenlőséget teszek pl.) -
F34R
nagyúr
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Súlyos biztonsági hiba a Firefox 4 WebGL implementációjában, Fx5-ben már javítva van.
A tab mozgatás animálás landolt ux branchen. Ki tudja mikor landol trunkon... -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #19815 üzenetére
Meg az elejen jarnak nem, sok meg a tennivalo, fejlesztes, epp ma olvastam.
Microsoft: nem fogunk WebGL-t használni.
Gondolom kivarnak, hiszen nagyon sokan tamogatjak. -
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #19816 üzenetére
Az a cikk eléggé másról szól: az MS szerint a WebGL szabvány a formájából eredendően biztonsági hibás, ezért nem támogatják.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Frissült az Electrolysis Wiki oldala. (Közben folyamatosan érkeznek a patchek is, de ezekről nem látom értelmét híreket posztolni.)
-
koshmar
addikt
Biztos én nem értek hozzá...
Szóval fent van nekem a DonwnloadHelper nevű add-on.
Régebben olyan volt, hogy ha elindul egy videó, akkor a kis forgó labdák mellett volt egy lenyitható lista, amin a félkövérrel szedett cím volt a videóé.
Jobb gomb, download, kész, letöltötte.De ma valami új DH-re frissített...
Nincs ilyen kis lenyitható lista, csak forog...ha rákattintok, bejön egy kegyetlen hosszú lista...de még véletlenül sem a videó letöltésének lehetősége.Mit csináljak?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz WonderCSabo #19820 üzenetére
Oké, köszi, akkor felrakom ezt a DH helyett.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
HZoli87
veterán
5.0 Beta 7, akarom mondani az 5.0 RC1 lett a végleges verzió, a megfelelő helyről már tölthető.
-
huskydog17
addikt
Egy kérdésem volna: elkészült a végleges verzió?
Csak mert a ComputerBase szerint igen és tölthető. Amúgy az RC1 lett végül a Final is? Van olyan oldal, ahol a FF4-hez képest történt változtatásokat lehet nyomon követni?HZoli87: ezek szerint a Beta 7 lett a végleges?
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
HZoli87
veterán
válasz huskydog17 #19823 üzenetére
Igen.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Andreas Gal bejegyzése a pdf.js-ről. A Firefox a jövőben saját PDF rendererrel fog rendelkezni, ami JS-el és HTML5-el jeleníti meg a PDF fájlokat!
-
gYaLo
őstag
válasz WonderCSabo #19827 üzenetére
Hmm, ez jó is lehet
Egyre jobban idegesít a véletlenszerű leállás.. ezt nem fogják valamikor javítani ?
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Duplicon
csendes tag
válasz WonderCSabo #19826 üzenetére
Szia!
Ez akkor ezek szerint még nem a végleges?
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #19826 üzenetére
Pedig a ComputerBase munkatársai már kirakták a véglegest.
-
WonderCSabo
félisten
válasz huskydog17 #19831 üzenetére
Az a cucc lesz valszeg a végleges verzió, de még nem jelent meg, még tesztelik. A ComputerBase munkatársai nagyon rosszul teszik (a sok más idióta IT lappal együtt), hogy hivatalos megjelenés előtt raknak ki verziókat.
Duplicon: Valószínűleg igen, de még nem jelent meg hivatalosan. Akkor jelenik meg hivatalosan, ha a gefirefox.com -on az 5-ös jön be.
Légy szíves ne linkelj a mozilla kiegyensúlyozatlan ftp szervereire! Ha sokan ráugranak a linkekre, taccsra vághatja a szervert. Használj helyette http-t. -
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #19832 üzenetére
Ja értem, hogy még tesztelés alatt áll.
Amúgy a ComputerBase-t, mint IT oldalt leidiótázni egyáltalán nem nevezném bölcs dolognak.
Mondok még jobbat: most látom, hogy az Ipon is kirakta a véglegest.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz huskydog17 #19833 üzenetére
Nem ismerem az oldalt, de ez a húzásuk hülyeség volt. (Sajnos általában sok IT oldal teszi ezt, de az ITCafé pl. nem. Pedig már nem is egyszer hívta fel a Mozilla release engineering team-je erre a figyelmet.)
Egyébként ha minden jól megy, 21-én jelenik meg. Órára pontosan nem tudom, de általában PDT szerint 19:00-kor szokott.
Ipon, PCFórum, SG - ezek mind no komment.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #19834 üzenetére
A ComputerBase esetében szerintem érthető a lépésük, hiszen a világon pont Németroszágban a legmagasabb a Firefox részesedése, a letöltések számát illetően pedig csúnyán agyonveri Deutschland az összes többi országot. Szóval náluk szerintem jóval fontosabb egy ilyen release, mint kis hazánkban, ezért minden perc számít. Gondolom nagyon nem valószínű, hogy a Build szám változni fog, ezért is bátorkodtak kirakni, hiszen sok-sok emberke várja már ott a megjelenést és ők csak az elsők között szerettek volna lenni.
"Nem ismerem az oldalt"
Akkor meg pláne nem kéne olyanokkal dobálózni, hogy idióták. Ezt a korrektség kedvéért mondom és még csak véletlenül se piszkálódásból. Legyünk tisztelettel a külföldi IT oldalakra (is).21-én? Ezek szerint hétvége kizárva. Kár.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz huskydog17 #19835 üzenetére
Látom nem jött le a lényeg... Mindegy. Nem tudom miért véded ennyire őket, de elnézést kérek a leidiótázás miatt - mindenesetre az ilyen húzásuk nem helyes.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #19836 üzenetére
A lényeg, hogy ők - több más IT oldallal egyetemben - helytelenül rakták ki a végleges Firefox 5. verzióját, ezt aláírom. Senkit nem akarok védeni, csupán egyszerűen nem tartom korrektnek, ha leidiótáznak egy profi IT oldalt. Mivel nem volt semmilyen szmájli, így az ember joggal gondolhatja, hogy az illető ezt komolyan gondolja, ezért tartottam fontosnak közbeszólni. Ha az illető ráadásul még nem ismeri az oldalt, akkor pláne, hogy nem illik ilyet mondani. (A körítés a lényeg.)
Mindenesetre elnézést kérek az esetleg kukacoskodásnak tűn(het)ő korrekciómért!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
vante
aktív tag
válasz huskydog17 #19837 üzenetére
Én se vagyok oda azokért, akik nem ismerik az RC és a végleges közti különbséget Ha valamiért mégis visszahívnák, akkor meg a német lapnak kellene magyarázokodni, hogy izé... háát, mi úgy gondoltuk, hogy ez lesz a végső... entschuldigen
-
vante
aktív tag
Más: Ilyen lesz a 5-ös FX is, hogy a bal felső sarokba mehetnek az appok? (lásd gmail, stb)
vagy marad a 4-esben látott, csak ez valami addonnal lett módosítva?
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
-
fatal`
titán
válasz csákány. #19844 üzenetére
Nincs fél napja, hogy kérve lett, hogy ne linkeljetek az FTPről (valaki már megtette tegnap).
Továbbá WonderCsabo is írta, hogy ez még nem biztos, hogy a végleges. Majd akkor az, ha kint lesz a getfirefox.com-on. Ha minden igaz kedden jelenik meg (ha addig nem találnak hibát).
-
WonderCSabo
félisten
Appok? Ez u.a. mint a 4-esben, oldalakat tudsz rögzíteni, semmi új.
hunfatal: Nem csak tegnap, ma is. Az uccsó mai hszeken végig erről szólt a diskurzus.
Mindenesetre örülök, hogy ennyire sokan érdeklődtök az Fx5 iránt, de végleges verzió csak 21-én jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #19846 üzenetére
Én a linkelésre mondtam, hogy tegnap (a kérés óta nem telt el fél nap sem), de lehet, hogy az az SG-n volt, már nem emlékszem.
(#19848) csákány.: Bocs a stílusért, így utólag elolvasva, ez sem volt megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
Duplicon
csendes tag
Én is bocsánatot kérek azért a linkért, de mentségemre annyit, pusztán csak rákérdeztem, hogy végleges-e vagy sem? Nem azzal a szándékkal tettem be, hogy töltsétek is le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest