-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz WonderCSabo #18151 üzenetére
Na igen, egyenlőre erre sem sikerült még rájönnöm.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz Visormail #18154 üzenetére
Az a globális beállításokat tároló fájl, amit szép felületen az about:config -ban lehet szerkeszteni.
Csak ugye az a r8ratwnv rész gépenként eltérő.
Inkább a "C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\r8ratwnv.default" rész.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz WonderCSabo #18155 üzenetére
Ebbe benne van az utoljára kiválasztott nyelv beállítása is, szóval ennek a másolásával működik. Mást nem találok amibe benne van.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #18145 üzenetére
Azt tudom, hogy a Flash hibája, ezt írtam is. A 2. hely nem csak és kizárólag a gombok miatt van, a GUI lassúsága is közrejátszik (pl. a tab animáció darabossága).
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
WonderCSabo
félisten
Egy pár javaslat az Anti-Aliasing Tuner használatára.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #18159 üzenetére
Bár nincs túl nagy problémám a betűkkel, de hátha mégjobbá lehet tenni, köszi a linket.
-
Steelmanus
addikt
válasz laszlohu #18127 üzenetére
Hat megneztem megegyszer ugy, hogy minden a flash-hez tartozo kieget letiltottam es meg az AdBlock is na meg a FlashBlock-is vagyis semmi olyan nem futott ami befolyasolna a flash lejatszast. A Szuroknel a gfx soroknal minden alapon van tehat nem kapcsoltam be a direkt gyorsitast sem, majd atallitottam hogy a FireFox Niglhtly csak egy magot hasznaljon.
A flash Fájl: NPSWF32.dll Verzió: 10.2.153.1 Shockwave Flash 10.2 r153
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110329 Firefox/4.2a1pre
Mert leszedtem a FF 4.0 Final-t hiaba volt kulon profil a jelszo kezeles akadt a ketverzio kozott, de az lehet hogy az en hibam volt mert hiba volt ket kulon profil a 4.0 Final verzi Default profiljat nem toroltem igy harom profilom volt Deafault, FF Stabil, es Minefield.
Szoval most csak a Nightly alatt 1 maggal az eredmeny: -
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #18162 üzenetére
Volt egy tipp a kommentek között, azt hittem arra gondoslz. Az nem tetszik, na de ezt kipróbálom akkor.
-
Steelmanus
addikt
válasz laszlohu #18136 üzenetére
Mar megjelent a 5.7 gondolom Viktor77 is erre utalt a Hivatkozas mentes mas neven szoktam leszedni a gepemre mert nem szeretek netrol telepiteni.
A gond ezekkel a memoria menedzserekkle az hogy megprobalnak kilapozni a lapozofajlba mindent ami csak lehet. Ez igy volt mar a 2.x nel is jol mutatott a Fealadatkezeloben hogy milyen keves memoriat eszik a FF, de kozben lassult, hiszen sokszor kellett a lapozofajlhoz nyulnia, namost hogy a mai 4.x-nem mit lapoz ki azt nem tudni, igaza van WonderCSabo-nak szerintem is tobbet art mint hasznal. -
WonderCSabo
félisten
Már unjátok az április elsejei fáradt poénokat? Kilőhetitek őket ezzel a Firefox kieggel!
-
laszlohu
addikt
válasz Steelmanus #18165 üzenetére
Szia!
Belinkelte angolul, hogy az 5.7-est nem szabad feltenni, csak a 6.0 - ást , de az még egyenlőre nem letölthető.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #18162 üzenetére
Nalad ha jol emlekszem mar egesz jol jelennek meg a fontok, mintha irtad volna mar regebben az ATI-s laposodon lehet tevedek Te kiprobaltad? Nekem is ATI karim van de en nem latom olyan veszesnek a betuk megjeleniteset.
(#18167) laszlohu Ertem, csak arra reagaltam hogy nalam lejott, de koszonom hogy szoltal igyki sem probalom, mert csak azt akartam megnezni hogy mikent sporol a memoriaval W7 64 alatt a Nighyly-val.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #18168 üzenetére
Igazából nem tartom magam relevánsnak, mert már lassan 1 éve nézem ezeket a fontokat, hozzászoktam. De sztem a javításokkal már szinte teljesen ok, édesanyám és öcsém sem panaszkodott. Mondjuk ők is bétát használtak.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #18169 üzenetére
Anélkül is használható nálam, de, most beállítottam, ami tippet linkeltél és teljesen jó.
-
laszlohu
addikt
tegnap kijött egy új béta flash player,
azt mondják ezzel jó lesz, mindjárt kipróbálomhttp://labs.adobe.com/technologies/flashplatformruntimes/flashplayer10-3/
-
Steelmanus
addikt
válasz laszlohu #18172 üzenetére
Amit adtal linket es megneztem az sajnos olyan hogy folyamatosan letolt es egybol jatsza is le, vagyis ha nem tudsz eleg gyorsan letolteni, akkor buktad a filmet. Nincs olyan opcio hogy Pause es kozben letolt mint pl a YT-on igy valszeg ez is lehet a problema. Ha megallitod a filmet meg all a letoltes is. Nalam a net kabel, es 20/10 Mb/s
(#18169) WonderCSabo En is igy vagyok vele, mar nem is tudom hogy mikor volt a legcsunyabb, igy akkor ki sem probalom a kiegeszitot.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz WonderCSabo #18173 üzenetére
Ha megmagyarázod, miért van az , hogy youtube - on tökéletesen lejátszik greasemonkey nélkül, alacsony processzorterheléssel, de az egyéb oldalakon meg összeomlik.
Amúgy a legújabb minefield - el sokkal simábban játszik.[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
Ezzel az FF4-es addon-nal az én gépemen átlag 25%-kal gyorsult a "hideg-indítás."
(10-10 méréses statisztika alapján, az About startup bővítménnyel mérve - Win7 32 bit, Intel Core Duo T2370, 2GB RAM)Megjegyzendő, hogy XP-n és 64-biten nem használható. A warm startupot nem befolyásolja igazán.
-
Steelmanus
addikt
válasz fatal` #18177 üzenetére
Remelem ez elrettent:
Mellesleg probald ki hogy beteszed kiprobalas celjabol az Inditopultba a FireFox / Minefield ikonjat. Nekem Digi PPPoE kapcsolatom van es ugy van beallitva hogy automatikusan tarcsazzon. Az inditopultba betett Nightly hamarabb ugrik fel teljes kepernyon, mint ahogy a PPPoE betarcsaz, egy probat meger mert csodalkozni fogsz.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Steelmanus #18180 üzenetére
Nem raktam fel végül.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #18180 üzenetére
Ehh... Ezt a kieget Taras Glek írta, Mozilla fejlesztő, aki a Firefox indításáért felel. Ez egy tesztkieg, az ominózus 20 soros bugot teszteli vele. Anno ezt küldte el nekem exklúzívan Taras.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #18183 üzenetére
Csakhogy a linken amit irtal mar nem elnek a a letoltesi linkek. Meg kigyomlalni is kell mert hiaba szedtem le, a Profil / Extensions mappaban ott maradnak a fajlok.
Amugy nem gyorsabb a betoltes, viszont forog a homokora egy darabig, szoval majd valamikor bekerul ha bekerul valamelyik verzioba, csak gondolom nem ilyen formaban ahogy most all.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #18184 üzenetére
Mert azok már elavultak. A legfrissebb a kieg.
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #18184 üzenetére
Nem eleg leinstallani, majd kigyomlalni, szervizkent fut Firefox sevice neven es aki ert hozza az vagy ketiltja miutan kigyomlalta a Profil / Extensions mappat vagy eltavolitja a szervizek kozul. Mert ha nem, szorja a hibajegyzest az Esemenynaploba.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #18186 üzenetére
Ja, asszem Taras írta is, hogy az uninstallal gondok vannak, és a köv verzióban azt javítja. Egyébként nekem sokkal gyorsabb vele az indulás, és semmi gond nincs.
Egyébként nekem is ott a service, de le van állítva, és a fájlt sem találja. Csak ki kéne venni a bejegyzést. Mellesleg ez a service a beragadt superfetch cachet üríti csak ki.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
HI!
Egy kis gond merült fel a Firefox-al kapcsolatban.Egy pár napja szokásos módon indítottam a firefox ikont. Nem történt semmi. ablak nem jelent meg csak a két proci mag 100%-on kezdett el dolgozni. Restart gombra nem reagált a gép csak a POWER gombra. Ezután még 5x megcsináltam ugyan ezt a műveletet. maradt minden ugyan az.
Uninstaláltam a firefoxot töröltem a főmappát meg a többit. Feltettem a 4-es verziót. Ugyan ez történt. 100%-on a proci magok. 15 perc után sem kapcsolt ki.Valaki esetleg tudna hozzászólni?!?!? Win ujrainstall lesz talán.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #18187 üzenetére
Aha. Nalad biztosan azert erezheto gyorsulas mert sok kiegeszitot hasznalsz es meg gondolom mas egyeb olyan dolgot ami kell a teszteleshez, en viszont keves kiegeszitot hasznalok igy nalam nem olyan szembetuno. Koszonom a tobbi infot is.
-
fatal`
titán
válasz Steelmanus #18189 üzenetére
Nekem sem indul gyorsabban semmivel, pedig 20+ kieg van fent. Igaz csak a melegindítást néztem, azt meg írták, hogy nem igazán befolyásolja. Hidegindítás nem igazán érdekel, kibírom azt a néhány másodpercet napi 1x.
-
WonderCSabo
félisten
válasz fatal` #18190 üzenetére
Nekem ezek jöttek ki anno:
PC:
main 140
firstPaint 5695
sessionRestored 7130Without wrapper, 5 tabs:
main 717
firstPaint 8487
sessionRestored 9579laptop:
Fx4 RC, 3 addons (Adblock Plus, Elem hide helper, about:startup)
Without wrapper
main 4025
firstPaint 6849
sessionRestored 6896With wrapper:
main 999
firstPaint 5555
sessionRestored 5617 -
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #18192 üzenetére
Én nem méregettem, csak érzésre. De mondom, rendszerindítás utáni hidegindítást nem néztem.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #18194 üzenetére
Azért nem tartok egy kieget. Napi egyszer kibírom azt a +2-3 másodpercet. Gondolom ez a funkció később bekerül alapból (vagy talán Minefieldnél már benne is van)?
-
HXY
addikt
A narancssárga gombot hogy lehet eltávolítani vagy átlátszóvá tenni vagy ilyen kis ikon méretűvé tenni ?
A régebbi FF ha megnyitottam egy linket az egér középső gombjával, akkor azt szépen bekeretezte. Ezt hogy tudnám bekapcsolni a 4-es alatt?
(Kiegészítők helyett inkább CSS-t szerkesztenék.)
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Nekem most is bekeretezi.
Firefox gomb eltávolítása:
/*hide the firefox button*/
#appmenu-button, #appmenu-toolbar-button {display:none}Kis ikonná tenni:
/*show the logo of Firefox Button*/
#appmenu-toolbar-button > .toolbarbutton-icon,
#appmenu-button > .button-box .button-icon {
display: -moz-box !important;
}
/*hide the text of Firefox Button*/
#appmenu-toolbar-button > .toolbarbutton-text,
#appmenu-button > .button-box .button-text {
display: none;
}
/*hide the arrow of Firefox Button*/
#appmenu-toolbar-button > dropmarker,
#appmenu-button > .button-box dropmarker {
display: none;
}[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azon csodálkozom, hogy a FF ikonon nem módosítottak semmit
Szerk.: Nekem személy szerint már uncsi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest