Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Daywalker #55829 üzenetére

    Magyar akciókkal sajna nem tudok mit kezdeni. :B
    Azért köszi!

    (#55834) bigdady
    Tapasztalat?

    (#55836) Xaels
    Az első icon már kezd emlékeztetni egy hétköznapi cipőre. :)

    (#55827) FIREBLADE78
    Jól látod a helyzetet, olyat szeretnék, amit akár a helyi márka boltban is levehetnék a polcról az Adidas mellől, vagyis elhiteti velem, hogy egy trendi hétköznapi cipő. És igen, hétköznapi cipő helyett kell és igen, egész nap ugrálni akarok benne. Viszont alkalom adtán motorozni is.
    Tehát a motor csak sokadlagos szempont, épp csak addig ülök fel, amíg legurulok a városba, este meg haza. Viszont azért mégse egy közönséges utcai cipő legyen már a lábamon, ha már motorra ülök. Ennyi igényem volna csupán. Ha motorozni akarok, arra természetesen ott a csizmám. :)

    Tehát akkor összeségében mik a tapasztalatok ezekről a cipőkről? Akad azért olyan, ami jól is néz ki civil laikus szemmel nézve, de kellően ki van bélelve - mint amit linkeltem is az elején. Mégse ajánlott, miért? Mik az ellenérvek? Ha rádől a motor a lábamra, akkor ott a csizma is csak annyival tud többet sztem, hogy 10 centivel magasabb a szára és van benne 3 centi sípcsont védelem. (Ami amúgy kiábrándító, miért nem teljes magasságban védett, mint egy rendes sípcsontvédő? Mondjuk sztem a boka protektor is nevetséges azzal a kis tányérral. Szóval azért a túra csizmáktól se vagyok elájulva. :N )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák