- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz fattyu #30649 üzenetére
Szevasztok, okt. 29-én vettem egy fz6n-t , kresz már megvan, márciustól vez. órák, azt hiszem fogok még párat kérdezni errefelé
Ezúton is kösz Steve, és Persu segítségét a vásárlásban, és hazaszállításban (tárolásban)
@fattyu:
Polgári pert indíthatsz ellene, nem? Kiesés a munkából, vizsgálatokra járás, gyógytorna, minden költséget számon lehet kérni rajta, hiába nem bűncselekmény. Persze nem biztos hogy megéri az egész...
-
Djuree
félisten
válasz zsolt19900 #30632 üzenetére
mindenképp ilyen gépet akarsz? esetleg ennyiért már lehet lenne 2002-es 600-as fazer is aránylag jó állapotú.
amúgy nem hasalós a fazer, egész kényelmes, bár nekem a 196centimmel kicsit görnyedős...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KoVee84
senior tag
válasz zsolt19900 #30641 üzenetére
ha SV-t nézegetsz, akkor vedd meg a vendingoét, azt legalább ismered és nem zsákbamacska. ?szerintem?
-
zsolt19900
őstag
ha sv lesz, akkor is az újabb idomos tettszik
Djuree: még nagyon képlékeny, minden a kipróbáláson múlik
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
canniball
nagyúr
válasz zsolt19900 #30654 üzenetére
"ha sv lesz, akkor is az újabb idomos tettszik"
Az imént linkelt háromból kettő a régi típusú..."...minden a kipróbáláson múlik"
Korábban említetted a DL-t hogy annak milyen kényelmes az üléspozíciója, az eddig szóba került gépek közül azt hiszem a Fazer áll ehhez legközelebb. Amúgy ezen az oldalon elég jól részletezhető paraméterek mellett tudod csekkolni milyen a pozitúra az egyes paripákon.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
csongi
veterán
válasz fattyu #30649 üzenetére
Tőlem aztán mehetsz ahogy jónak látod
Azt hogy veled ez történt sajnálom ,és a leírtak alapján basszák meg a .....
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a sebességhatárokat nem tartod be. ( elfogadom, mást úgysem tehetek ). legfeljebb beszélünk róla. Pace.
Azzal is egyet értek, hogy nem minden esetben a gyorshajtó az egyértelműen hibás. De eszerint nem lehet szabályt alkotni. Nincs az az ember aki igazságosan hozna ítéletet egy balesetben, mert akkor mindig lenne ha, lehet , mert..
A reklámban is benne van. Ha nem megy gyorsan, ha nem kanyarodik ki. A két feltétel közül bármelyik nem érvényesül, nincs baleset.
Baleset esetén ha bizonyítható a gyorshajtás, ( ami most könnyen megy a gumi szabályok miatt) akkor mindegy lesz kinek volt elsőbbsége, mert mérlegelik, és azért külön eljárást indítanak.
( Lehet a biztosítók befolyásolták a törvényalkotókat?)
Nálam ez bassza ki a biztosítékot, és( itt érvényesül és érthetőek az érveid). Ahogy megfogalmazta a törvény a gyorshajtást. Aszerint, valóban ki sem szabad menni az utcára, mert csak állóhelyben lehet eleget tenni ennek a szabálynak. Ez gyorshajtás gumi szabály, nem véletlen fogalmazták meg így.Néha én is megkergetem, de csak is olyan útszakaszon amit előre jól belátok, a forgalom gyenge...stb.
Vagyis minimálisra értékelem a kockázati tényezőt. Ha te is egy zavarod meg a vasat akkor félre érthettük egymást.De a videón látott balesetnek akkor sem csak a sün az egyedüli okozója. Ő egy folyamat része volt.
Ha 90-el megy a motoros, tuti nem ugrik ki elé!
"Nem várok el semmit másoktól amit magamtól nem várnék el."
Hmm.... akkor ne várd el, hogy más betartsa a szabályokat és ne kanyarodjon ki ki eléd, ha te nem tartod be a sebesség határokat.Vannak országok ahol lehet gyorsan közlekedni, de ott ehhez van meg a kultúra. Pl Törökország Izmir. Nekünk úgy tűnik, mennek mint agyatlanok,, pedig nem Kevesebb a baleset. Egymásra figyelnek, és ez a fontos, ha itthon is így lenne akkor a gyorshajtásos balesetek jelentős hányaduk értelmüket vesztenék.
Értem a gondolat meneted, csak ez ebben az országban nem helytálló. Amint történik valami, egyből a jog érvényesülne( Ami a te baleseted esetén mégsem ).
Ettől függetlenül sok baleset mentes utat kívánok, és élvezetes motorozást a vassal!
Elnézést ha személyeskedő volt a hangnem, nem annak szántam. Csak beszélgetésnek.
Pace -
zsolt19900
őstag
válasz canniball #30655 üzenetére
azok pedig azért tettszenek (a hirdetésbéliek) mert közel vannak és/vagy talán hozzáalkudnám a dobozszettet
okés megnézem ezt az ergonómiai izét is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
válasz csongi #30657 üzenetére
eleve nezzunk magunkba h ki miert vesz motort. foleg sportmotort
nyilvan van, aki sporolni probal. mondjuk ehhez nagyon kell valogatni. van, aki csak a dugokban nem akar allni. es van, akinek kell az a foku szabadsag, amit a motor nyujt. minden ertelemben sajat tapasztalatom az, hogy a legtobben az utolso ok miatt motoroznak. nyilvan nem reprezentativ a minta. -
fattyu
veterán
válasz Kolondrum #30661 üzenetére
mit nem értesz. lázadás adrenalin sebesség gyorsulás lassulás. A vezetés öröme. az hogy olyan teljesítményt kapsz meg ami autóval elképzelhetetlen kb bérből és fizetésből élve.
Meg az amit a jeremy mondott az sl black tesztje előtt. A motorosok folyton mennek csak ugy. csak hogy rajta lehessenek és menjenek. Nagyon nagyon kevés autó váltja ezt ki. A motorból meg kevés nem.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
törölt tag
válasz Kolondrum #30663 üzenetére
gyakorlatilag fuggoseget okoz. szigoruan nezve ezt is be kene tiltani
radtor az erzes h csavarogni kene, felkapod a kocsi kulcsat, leszaladsz az autoert, aztan rajossz h nem ez kell. visszarohansz, beoltozol, kozelitesz a motorhoz, mar vigyorogsz, bizseregsz. beroffented, felrantod a bukot, kesztyut es bekes fordulaton kicsattogsz a foutra vagy barhova. aztan figyeled a vizhomerot es a gazreakciot es amikor mar ugy gondolod h bemelegedett, alig varod h kihuzasd vegre. nem muszaj 5.-ben 180-nal, szorakoztato 2.-ban gyorsulni is. aztan keresed a kanyarokat.
ennel a palyazas azert jobb egy kicsivel, mert akkor mar elotte erzed az elegedettseget h ki fogsz menni palyara es az dejo lesz.
a turazas ugyanez, elore lehet orulni annak h talalsz valahol egy uj tocsat, latsz ismeretlen helyeket, stb.
roviden ilyesmi. -
félisten
válasz #25954560 #30664 üzenetére
Azt okoz igen és nem tudok tőle elszakadni. Erre akkor jöttem rá amikor elkezdtem robogózni. Az első nap 7l benya elment. Az olyan 2XXKm volt. 10Km-re laktam a vásárlás helyétől, de nullára kijártam. A másik ilyen döbbent, hogy ez "jó" akkor ért amikor elmentem az első rutin órára A-nál, tetszett. A harmadik akkor amikor az oktató szólt, hogy lassan gyorsítok húzzam neki nem lesz baj (ER-6n), én meg ami belefért. Le kellett kicsit pihenni úgy megviselt és azt éreztem ezt érezni akarom folyamatosan, a szívem úgy vert és úgy pörögtem, hogy ha lelőnek sem állok meg!!!
A GS hazahozatala is óriási élmény volt, az, hogy csak mész és ráadásul ennyire gyorsan (nekem az volt a 100 körül). A GS hangja, meg a tény, hogy jobban megy mint egy robogó, szívem szerint csak otthagytam volna Zsoltnál a pénzt nem kellenek papírok csak hagy menjek már!!!!!!!
A motorozás úgy kikapcsol, mint semmi eddig. Ha mehetek egy kört más ember leszek.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #30665 üzenetére
Ezt az érzést én 50 éves fejjel ismertem meg, egy vacak 125-ös kis mocival, de tényleg nagyon jó. Bele fogok gebedni, ha hamarosan nem jön az igazi tavasz... Már most a nyári túrákat szervezem, gyűjtögetem rájuk, és a még hiányzó túrafelszerelésekre a pénzt. Csak a zasszony meg ne tudja, mert kinyír!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #30669 üzenetére
Akkor koncentrálj a leszokásra!
bob.zxr!
Én nem is bírtam végignézni.Daywalker!
Ahogy Symbi is mondja, ott a leírásban: "The motorcycle is a Suzuki GS500, built in 2004, restricted to 25 kw / 34 hp"A zindex meg ha akarna sem tudna kint maradni, hiszen (az érthetetlen nyomkodást leszámítva) nem is használja...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szerintetek ez az esőruha alkalmas lehet hosszú túrázáshoz? Most éppen akciózzák.
Mekkora méret kellhet a 177cm/78kg-omhoz?Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #30681 üzenetére
Köszi szépen, akkor ott rendelem meg, XL méretben!
Ha az erdélyi túrát, meg még egy-két apró nyári záport kibír, akkor már nekem jó lesz. Ha egyhetes esőzést ígérnek, akkor el sem indulok. Papírkutya vagyok, na!(#30680) SymbianOS: kb 3 másodperc levenned, és ráadásul praktikus fogantyúja van, viheted magaddal. Mivel csak 8 literes, így még túl nehézre sem bírod cuccolni. Mobilteló, iratok, fényképezőgép a saját táskájában, GPS és ezek madzagjai beleférnek. Térképek, útikönyv is. Sőt, ahogy próbálgattam, mindezek mellé még a "piperetáskámat" is be bírom nyomorgatni. Nagyobbat szerettem volna, de az én pici motoromra az eggyel nagyobb méretet már nem lehet feltenni, mert nem fordul el a kormány teljesen, illetve nyomná a hasamat.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Integra
titán
nagyon pöpec az új cb1100ex...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.mf
veterán
válasz Integra #30688 üzenetére
Szép Zephyr. Ja bocs...
Viccen kívül: tényleg szép darab. Nem értem, hogy a Kawa miért állt le / miért nem hozza vissza a Zephyrt, mert a cikk állításával ellentétben az (Z1) volt a 70-es évek legmeghatározóbb gépe.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ujskodas
tag
válasz Kolondrum #30667 üzenetére
Dögunalom!: se egy kátyú, se egy oda nem illő bucka, se kavicsfelhordás, se sárátfolyás, sehol javított rész felszórva apró zúzalékkal!
Amúgy a balos kanyarokat - szerintem - nem valami jó íven veszi. Vagy én nem? Igaz nem néztem végig, mert idegesített az indexnyomkodás. Minek nyomkodni, nincs visszajelzője?[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Daywalker
addikt
válasz ujskodas #30692 üzenetére
Szerintem a szembe jövő forgalom miatt veszi így a balosokat, látszik, hogy óvatosabb (vagy csak szimplán bénább). Bár egyébként ha már annyira óvatos, akkor jobbra dönteni is ugyanannyira veszélyes, mert ha kicsúszik alóla a motor, akkor a szembe sávba találja magát. Szóval lehet, hogy nem jó az érvelésem
Btw, engem nem idegesít, hogy nyomkodja...először megnyomja 30 sec környékén, majd 50 környékén, utána majdnem a második percig semmi"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Djuree
félisten
válasz Integra #30688 üzenetére
ez kinek készül? mert ilyen motoron én még senkit nem láttam az is biztos. mint egy mz.
tuti nem ülnék már fel ilyenre...túl retró, külsőre legalábbis.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KoVee84
senior tag
Egyik haverom barátnője eladja a sisakját meg a motoros cuccait. Hátha érdekel valakit.
Alig használt, tényleg olyan, mint ha új lenne! Scorpion exo 1000, belső napszemüveges, felfújható arcpárnás, überbrutál halk sisak. 50 arany Pont ilyen: -
zsolt19900
őstag
válasz KoVee84 #30696 üzenetére
most már csak az a kérdés, hogy mekkora a sisak
és talán ezek az rsi sisakok jók? mert most le vannak árazva, ha jól látom, háha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs