- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Helló srácok!
Akartam venni egy egykaros hátsó emelőt a cb-hez,de rájöttem,hogy van bennem annyi,hogy lehajtok egyet magamnak,a csőmérettel vagyok jelenleg bajban,mivel a falunkban nincs ilyen bolt,Kecskemétre ez miatt bemenni nincs kedvem,ha valaki a szakik közül meg tudná mondani milyen átmérő milyen falvastagságú cső kell,akkor meghozatnám.
Szóval ötlet valakinek?Mr.Brightside
-
stifi
senior tag
szeretem ha valaki feltalálja magát de remélem azt vágod hogy ez nem csak úgy megy hogy szemre hajtogatunk egy darab vasat? félre ne értsd, csináld csak - de baromira nézd meg mit csinálsz nehogy egy lepkefing ledöntse a lábáról a felállított gépet
egy jó emelővel nemcsak fel tudod emelni a motort, de stabil lesz, se oldalra nem dől el, se előre nem dobja le magát a motor akkor sem ha közben ráülsz! ehhez azért eléggé el kell találni a súlypontokat meg a hajlatokat, hogy mitől fog megállni a lábán jól
lehet csinálni zártszelvényből is de azért mennyire más már egy profi cucc, nemde?
a lábtartó témához pedig: én azt hittem az még rendben van ha kanyarban a lábtartó leér, nekem elég sokszor elő is fordul a 600F-en, sőt azt képzeltem hogy azért hajlik fel hogy ne emeljen ki. amikor kecskeméten vagy kakucson leérnek ezek, akkor tudom hogy túl mélyen megyek és nem ülök ki rendesen mert a térdem helyett a lábtartó kopik... akkor ezek szerint nem ott van a határ hogy a lábtartó leér, hanem ott hogy elesek kanyarban, az már túl sok akkor
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Pocee
senior tag
alap,hogy a stabilitás az első számú szempont,anno már csináltam a 600as hornetemhez is de akkor még colos vízcsőből,irgalmatlan otrombán nézett ki,ezért gondoltam,hogy vki meg tudja mondani mi az a legkisebbe átmérő legvékonyabb falvastagság ami még simán elbírja a motort esetleg még engem is.
Szeretném ezt minél igényesebben kivitelezni,de a google-s képekből nem derül ki az átmérőHa meg kész és jól felszívom magam nekiállok ennek
Mr.Brightside
-
ALI_G
veterán
motoremelő képek és méretek is vannak.
Megnéztem egy patika állapotú R6R-t, miért van akkora csavar a lábtartón? mint egy 100-as szeg kb.[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
kössz a képeket,bár nekem egykaros a lengővillám ahhoz ez nem jó de van elképzelésem.
Gondolom a lábtartón azért van akkora vasbeton,hogy döntésnél hamarabb leér és királynak érezheted magad,hogy mennyit döntöttél,a cb-n is akkora volt de már nincs ottszerk:én magamnak csinálom,szal így biztos olcsóbb mintha csináltatnám vagy venném.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
ALI_G
veterán
válasz yodamastah #14311 üzenetére
Nem néztem, de logikus lenne ha ki lehetne csavarozni mint a horneten
-
yodamastah
őstag
Talma 6. lett idomeron!
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #14313 üzenetére
az már nem rossz
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NINJA_V
tag
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14317 üzenetére
Jaja sztem sem tul nagy karrier a motor. Biztos harcolni fogni es pontszerzon ott lesz.
Two Strokes and Four Jokes
-
Djuree
félisten
mikor lesz a verseny? tv közvetíti?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NINJA_V
tag
Holnap azert izgalmas lesz a superbike is, ha egyik versenyt offolna Biaggi akkor meg Sykes siman nyerhetne najo nem siman, de matematikailag nem kizart, vagy csak en akarom hogy Kawasaki legyen a bajnok?
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
-
yodamastah
őstag
Wupsz [link]
-
alvaro
senior tag
válasz Djuree #14258 üzenetére
Na, tegnap (bár nem volt kifejezett szándékom) sikerült letesztelni a csizmám gyaloglási alkalmasságát. Valamiféle Forma túracsizma, és ezúttal valóban túracsizma lett belőle. Amikor Pázmándon a starthely előtt leszálltam a motorról, akkor esett le, hogy gyalogláshoz nem ezt kellett volna felhúzni... Ezzel együtt becsülettel állta a 20km-es távot, bár az utolsó harmadban már igen kellemetlen volt. Lejtőkön itt már szinuszban szerpentineztem lefele, mert eléggé fájt benne a lábam olyankor...
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
-
ALI_G
veterán
Mi lehet most a használt ára 3 motodetail doboznak és egy hozzá való hornet givi konzolnak?
-
NINJA_V
tag
Biaggi is out
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14331 üzenetére
Neeee Rea....Chrobak amugy 13. lett
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Megérkezett pár új cucc a mocira.
Május végén még rommá volt törve és így nézett ki:
Ma pedig már így néz ki, kb 85%-os készültségben.
Műszakilag kifogástalan. Már csak esztétikailag kell javítani rajta. De hát erre itt az egész tél.
Tervben van:-Tank + fejidom + bukógombák fényezése
-Hasidom, első-hátsó sárvédő tank oldalsó takaróinak, tükröknek a karbonfóliáztatása A -kerekekre matrica felnicsík helyett festett felnicsík
-Hátsó ülés rendbetétele[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14341 üzenetére
Ahhhh majdnem szetvertem a gepet ....kinek legyen a hibaja, monjduk legyen Melandri -.-
-
vlevi
nagyúr
válasz NINJA_V #14342 üzenetére
Na jó, de ha Biaggi nem taknyol el az első futamon az egyenes végén, akkor nincs miről beszélni, mert huszonsok ponttal lett volna bajnok.
De nincsen "ha", szóval fél pontAz Indycar utolsó futama is hasonló volt, bár kicsit máshogy. Ott a két bajnokesélyes egyike (Will Power) hamar kiesett, a másik pedig (Hunter Reay) valahol hátul kullogott. Szegény Power a boxutcában nézte a műsort, és azt, hogy Reay jön-jön előre, és végül a annyira előrejött, hogy már bajnok lehetett. De aztán a végén meglassult, és jöttek rá, vagy 2-en megelőzték, de még éppen megvolt a pont előnye, de jött rá a harmadik versenyző is. Azonban Takuma Sato, akinek köze nem volt az egészhez, a pálya másik végén, az utolsó körben falnak vágta az autót, sárgazászló, satöbbi. Ha nem csapja oda az autót, lehet, hogy Reayt megelőzik, és akkor Power a bajnok.
-
NINJA_V
tag
válasz Integra #14347 üzenetére
Jah ugy legyen , mindenesetre izgalmas volt a vege hala az egnek..remelhetoleg ilyen lesz Pedrosa-Lorenzo csata is...mondjuk ehhez meg lesz egy ket szava Stonernek is
Nagyon jo kis gep, meg nem probaltam ki, csak gumit csereltem rajta eddig XD
-
TayRol
nagyúr
válasz yodamastah #14349 üzenetére
de ehhez kellenek ilyen kommentátorok is. a magyarokat nem lehet egy lapon említeni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja