- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Épülj föl hamar, a biztosítóhoz pedig egy kalappal!
Nekem meg lett reggel egy vadiúj motorom:
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz alvaro #14651 üzenetére
LOL
Akkor késő tavasszal el lehet adni 15.000km-rel, mint a magyar használt motor piac 99%-át.
..és még a 20k-s visszatekerést is megspórolod."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
alvaro
senior tag
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #14656 üzenetére
Hirtelen azt hittem a km órára írod. Már meg akartam magyarázni, h 5 számjegy az 5 számjegy.
Amúgy tényleg, nem is értem miért nem lehet 6 számjegyet belerakni. Volt pár éve egy 91-es Vitara-m, abban is csak 6 számjegyű óra volt.alvaro
Jah, h úgy. Akkor jól bírja a Béjjemwéd.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tomate
veterán
válasz yodamastah #14609 üzenetére
Türelmesen télen újra tudod építeni jó áron és amit ad biztosító pénzt abból még marad is másra. Én ebay.de-n vettem alkatrészt "fillérekért" 2003-as R1-hez. Írd be a keresőbe a típusod válaszd ki, hogy gebraucht (használt) nur auktionen (csak aukciók) és lesd, hogy mi kell neked, tedd figyelőbe és reménykedj, hogy másnak nem nagyon fáj a foga a cuccra.
Én így vettem
-fejidomot 500Ft-ért
-leömlőt + a középső részt 5000Ft-ért
-oldalidomokat kb pár 1000Ft-ért
-első lámpát 15e-értvettem 2010-es R1-hez is pár alkatrészt 5.000Ft-ért postával együtt.
(csomó drága alkatrészt nyertem meg 1€-ért, termosztát csövekkel, olajhűtő, hűtőtartály, vezérműtengelyek, kábelköteg)Ha nem akarsz vele pöcsölni Te tudod. De ez egy jó opció!
alvaro: Egy BMW? Kemény. az életben nem gondoltam volna erről a műszerfalról.
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz Tomate #14658 üzenetére
Fos idomot tuti nem fogok rarakni A mostani idommal 6x estem el. Sajnos a frontalis utkozest mar nem birta Lampat es muszerfalat kell vadasznom majd jo aron, a tobbibol csak elsorangu palya cucc mehet fel De a kerdes nem ez, hanem hogy milyen a futomu es a vaz allapota. Jovo heten kimeretem, es ha elment akkor ugysem lesz ujra epitve akkor megy a levesbe Ha meguszta, akkor telen ujraepitjuk a vasat...
-
Daywalker
addikt
válasz Tomate #14658 üzenetére
Első lámpa 15K...ehh, hónapokig néztem lámpát a sajátomhoz ebay-en, és a makulátlan állapotúak mind 50 ezer ft-nak megfelelő euroért mentek. Olcsóbb csak az volt, amit már csak arra lehetett használni, hogy pályagépbe berakd, ha lábon mennél ki.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #14639 üzenetére
Hja. Csak az aprilia kinez valahogy, nem ugy mint ezek
Explosión de dos tiempos
-
Daywalker
addikt
válasz yodamastah #14661 üzenetére
Vagy leszarod és összerakod, majd árulod megkímélt, keveset futott, nem dohányzó, garázsban tartott motorként...
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #14663 üzenetére
Nagyon nekem sem jön be a külsejük. Viszont az ár mellettük szól. 1,7m új árként elég korrekt, pláne Honda-hoz mérten.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
alvaro
senior tag
válasz runner 125 #14639 üzenetére
Még jó, hogy nem csak automata van belőle. A DCT-től úgyis csak nehezebb meg drágább Az S nekem egész tetszik, a karaktere passzol hozzám, és hasonlóan lehet pakolni, mint a mostanit. És még a lábam is rendesen leér róla, nem úgy, mint az X-ről
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #14643 üzenetére
fastum a csodaszer neve
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
yodamastah
őstag
Picsaba hogy nezem az idojaras jelentest meg jo 1 honapig motorozhattam volna
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #14665 üzenetére
nem ertem azt a hozzaallast, h ennyiert egy honda. Tud az "szart" is gyartani olcson
Melyiken van brembo. Meg duplatarcsa. Erted. nah ezert ennyi.
Egy felirattol nem kell hanyattvagodni.
Biztos nem rossz motor, csak olcso. Es az olcso az a hondaeknal is olcso megoldasokat jelent.
Olvastam a teszteket rola, semmi masrol nem szolt az egesz, csak h ennyiert egy honda, meg mennyire sporolos, illeve valsagmotor, meg nem keves az a loero higgyuk el.
A vegere ugy ereztem magam mintha megneztem volna egy kibaszott szomszedok epizodot, ahol mindenki folyton sir, h erre nincs penz meg az a problema .
Szoval a celkozonseg nem en vagyok[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14659 üzenetére
Jo keson lesz a GP, erdekes lesz fentmaradni , de en eloben akarom...
Two Strokes and Four Jokes
-
zsoltee10
addikt
-
Daywalker
addikt
Az imént láttam egy vacsi új 600-as RR-t. A fejidomot leszámítva (ami nekem nem tetszik) igen igényes darab. Viszont olyan undorító kipufogóhangot, ami kihúzatásnál a rászerelt Two Brothersből jött, még életemben nem hallottam (pedig nem kendácsolt volt, hanem látszólag rá való). Undorító recsegős, és emellett mintha egy kiló százas szög lett volna a blokkba beleszórva. Pedig a két testvértől eddig csak szép hangot hallottam Pl. Kov kawája is gyönyörűen muzsikál two brossal.
-
zsoltee10
addikt
válasz runner 125 #14672 üzenetére
Megnősülök és jön a baba.
Nincs értelme megtartani egyelőre. Idén alig mentünk, a következő pár évben pedig tuti, hogy be sem lesz indítva. Felesleges a semmiért a casco-t, kötelezőt, teljesítmény adót és a hitel kamatait fizetgetni.
Most volt itt egy keszthelyi csóka. 2,2M-t adott volna érte. Mondtam neki, hogy ha ide nyomja kezembe a lóvét, akkor 2,25M a legeslegeslegvége. Nem lett üzlet.
-
zsoltee10
addikt
válasz TayRol #14674 üzenetére
Nem adtam fel a motorozást végleg, csak most jó lenne befejezni a házat, hogy be tudjunk költözni. Eddig nem volt sürgős, de tavaszra kész kell legyen..
Titkos tervem, hogy 8-10 év múlva veszek egy 10 éves BMW K1600GTL-t...
Lehet, hogy addig veszek egy simsont, hogy a feeling megmaradjon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz zsoltee10 #14671 üzenetére
Nah ez most engem is meglepett. 1 éve azt mondtad megvan álmaid motorja.
Hm. Akkor itt egy év alatt jósokminden megváltozott. Viszont most alkalmi áron juthatnak hozzá egy igenjó géphez![ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
runner 125
nagyúr
válasz zsoltee10 #14675 üzenetére
Így érthető, persze.
(Telóról voltam, most látom, h azért az apróból is kikövetkeztethettem volna. )Gratula, jó egészséget nektek!
-
runner 125
nagyúr
válasz #25954560 #14681 üzenetére
Ugye ezt ironikusan kell érteni?
Egy kollégám és több barátom is eladta a motorját baba miatt. S, szerintem ez így van rendjén.
Felelősségtudat - egy részből, más részből meg a mocskos anyagiak."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Archer
őstag
Nekiálltam nézegetni a japán gépeket, mivel 675-ös blokkból (Daytona vagy Street Triple) szinte 0 a választék. Ha esetleg felkerül valami, az lesz az elsődleges de nincs nagy dömping.
Régebben ajánlottátok itt az R6(R)-ot, hogy talán technikailag az a legjobb. Viszont mindenhol az írják/mondják, hogy az inkább pályagép, utcára nem az igazi, utast meg el lehet felejteni. Akkor néztem a 600RR-eket, de 2007-estől, amin elég sok újítás van, nem igen van normális árban, 1,4-1,5-öket elkérnek értük, 2 körül meg láttam zsír újat, valami beragadt készlet, ahhoz mérten drágák. Amúgy alapvetően tetszenek csak a hirdetéseknél jobbra-balra kamuzik mindenki.
Csak kíváncsiságból ránéztem a Ninjákra és ott azért barátibb árak vannak, néhány éveset már lehet venni annyiért, mint Hondából 2-3 évvel idősebbet. Persze tudom az állapot a lényeg, csak a puszta adatokat nézegettem. Külföldi fórumon olvastam olyat, hogy valaki szerint a nagy H összeszerelési minősége meg az anyagok messze jobbak mint a zöldeknél, ebből mennyi lehet igaz? Esetleg van a ZX6-nál valami ismert széria hiba vagy évjárat amit érdemes kerülni?
Vagy akár az R6 is jó lehet nekem? Kb. 175 magas vagyok meg 75-80kg között. Elsődlegesen utcára lesz egymagam részére, de néha-néha lehet, hogy lesz utas is. Pálya nincs kizárva de az majd csak később, egyelőre barátkozni akarok a géppel. Gixxerek nem tetszenek.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ujskodas
tag
Hali!
Úgy látom sok mindenről lemaradtam, míg távol voltam. Sajna nem bírok még a gép előtt ülni, sőt sehol se nagyon. Megyek is szenvedek tovább az ágyon. Lett rajtam 4 lyuk, meg epehólyaggal kevesebb.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
zsoltee10
addikt
-
ujskodas
tag
válasz runner 125 #14686 üzenetére
Tegnap kiműtötték az epehólyagomat. Fáj mindenem.
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
stifi
senior tag
-
.mf
veterán
válasz TayRol #14677 üzenetére
"motor el, feleség jön, baba jön"
Szegény, három ilyen szörnyű csapást egymás után.... szívből sajnálom, őszinte részvétem
Yoda, Stifi, Ujskodas, jobbulást Kűdöm a zenergiát
Archer: előbb döntsd el, hogy mire mennyire kéne. Az R6R kifejezetten pályamotor. Ha gyakrabban mennél utassal, mint pályára, akkor lehet, hogy egy sporttúra kéne inkább.
Újabb Kawáknál szerintem nincs egetverő minőségi különbség a Hondához képest. Ld amit Persu mondot ezen a lapon vagy eggyel előtte, kb. mindegy a matrica.---
Ma kis híján fogtam egy fácánt.
Nem puskával. Nem is csapdával. Sisakkal
Hülye madár Kicsit elszámolta az én sebességem és a saját
felszállási sebességét. Meg különben is hülye, ha már egyszer a
bokor felé kezdett az útról futni, akkor a bokorból miért fordult
vissza, hogy az út felé repüljön fel? Butamadár logika.Jó idő volt még motorozni. Igaz inkább csak a hegyek napos oldalán s amíg még látszott valami a napból. Amint 5 körül eltűnt a felhők között és kezdett lemenni, egy kicsit hűs lett.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
yodamastah
őstag
Jo kis rokkant tarsasag lett itt az ev vegere
-
Djuree
félisten
válasz yodamastah #14693 üzenetére
én meg talán mostmár meggyógyultam, fél éve be volt gyulladva a combom, nem tudtam semmit sportolni, de így legalább volt időm motorozni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ALI_G
veterán
válasz yodamastah #14661 üzenetére
Majd írd meg a részleteket, kíváncsi vagyok.
Haverom BMW-val szívott be ugyanilyet, neki az első felni is megtört, de a váz és a villa ép maradt, ők is bemérték. -
tutis
őstag
válasz Archer #14684 üzenetére
Egy 600rr-t tudok ajánlani, gyári hansspree fényezésssel és garantált km-el (ha jól emlékszem kb 8ezer), 1-2 éve csak áll a motor, idén ha jól tudom 1 métert nem ment, tavaly is csak pár km-t. 2007-es vagy 2008-as évjárat, tehát az új széria. Napokban fog felkerülni a netre a hírdetés..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
senior tag
válasz yodamastah #14649 üzenetére
Ahh, hát jobbulást a frissen sérülteknek is, mi lett itt szezon végére..
de még mindig jobb mint szezon elején.Hát, van más hobbi is mint a két kerék.. Hintaszékben hátradől, láb felrak, egy jó könyv olvas, finom tea kortyolgat és békésen megöregszik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest