- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz NINJA_V #14050 üzenetére
akkor valszeg földi szórású lesz a brit eurosport2 hd, mert műholdon nem tudom fogni, csak sd formában a brit eurosport2-t van 2 eurosport2 hd-m is, de azok keletiek, nem a brit.. na mindegy, legalább van és van tobey, randy és julian!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz yodamastah #14053 üzenetére
ooops
de legalább arra emlékeztem, hogy megy[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
válasz yodamastah #14047 üzenetére
Ah, kár. Remélem felkerülnek a tegnapi képek.
Integra: az milyen gumi?
-
NINJA_V
tag
Jah es a multkori kerek szetszakados jelenet:[link]
Two Strokes and Four Jokes
-
NINJA_V
tag
Aztakurva Hayden
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz yodamastah #14061 üzenetére
Ettol fuggetlenul meg mindig a GP a legunalmasabb verseny , meg az idomero is izgalmasabb....
-
yodamastah
őstag
-
boogie84
veterán
válasz yodamastah #14064 üzenetére
Hogy fordulhat elo ilyen??
Ok h minel konnyebb a motor, de mar ezen is sporolnak?A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
yodamastah
őstag
válasz boogie84 #14066 üzenetére
Nem tudom milyen felni volt, de ezek a karbon/magnezium felnik konnyebbek mint a sima alu ami jelentos mertekben vezethetobbe teszi a motort. Konnyebb dontogetni, es a futomunek se kell a folosleges tomeggel dolgozni.... lehet csak anyaghiba volt az oka... A bolti motorokon ilyen felnik nem nagyon vannak.
-
NINJA_V
tag
válasz boogie84 #14066 üzenetére
Altalaban anyag hiba, vagy egy masik crash-tol valami hajszalrepedes, akarmi, amit nem vettek eszre...nagyon ritkan forudlt elo, de megesik az ilyen...
Jah es egy kis erdekesseg , jovore sbk-ban 17-essel kell majd menni, es alu otvozet kell hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
Aki esetleg nem latta a Hayden crasht
-
senior tag
Véletlen nem maradt valamelyikőtöknél a motoron transzponder?
Kérdeztek róla a szervezők..Mi nyolcig elszöszmötöltünk, még mentek este is, volt egy Kawasakis srác, az úgy nyomta full utcai ruhában a pályán, hogy ihajj. (pufidzseki és farmer..) egy másik rövidgatya + farmerkabátban kanyarodni nem tudott, foshatott, szó szerint kb 30-40-el vette be az íveket, de egyenesben bezzeg ment az egykerék.., plusz az esti buli előtt pár helyi vagány BMW-s ment fel kocsikkal, 'driftelni' mindenféle tákolt verdával, na az is szép műsor volt.. Volt pár megpördülés (nem szándékos) fűre menés, gumidurrantás.
Azért sokminden belefér a rendezők részéről a kecskeméti pályán, ilyeneket nem lehetne pl a hungaroringen megcsinálni.. -
senior tag
válasz yodamastah #14073 üzenetére
Valamilyen S... Tamás. (Sorry még nem ismerem mindenki nevét innen.. )
-
Integra
titán
én nem kértem transzpondert.
gondolkodtam rajta, hogy visszafordulok, mert a parkolóban akkorát röhögtem a sisak alatt induláskor, hogy egy pillanatra eszembe jutott, hogy lesz még látnivaló 8ig
jöttek a lokál menők az esti bulira, szőke tipeg a magassarkúban és próbálja a mini szoknyáját lehúzni, hogy legalább a bugyija ne látszódjon ki, de nem tudta.. úgy röhögtem, hogy még a bőgő motor mellett is hallotta
de már nagyon fel akartam érni, várt anyum rakott krumplija......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #14080 üzenetére
sose lesz igy sajatod
-
Topiccsendőr
addikt
Btw megjegyezném, h legközelebb ha melegebb van, mint 18 fok akkor csak és kizárólag délelőttre kell mennünk, mert ez megagáz volt. kétszer majdnem televágtam egy kb.szott vfr est, aki nem tudta h udvariaskodjon, vagy előzzön 2 motorost.
Explosión de dos tiempos
-
törölt tag
válasz Topiccsendőr #14083 üzenetére
azér mer a benzin oldja
-
NINJA_V
tag
-
NINJA_V
tag
válasz Topiccsendőr #14086 üzenetére
Eleg sz@r , majd az rs-be a racing dugo
-
senior tag
Indítványoznám, hogy Kakucs-ra menjünk legközelebb.
Jó-jó Kecskemét, de azért más pálya is van a világon.. -
stifi
senior tag
én az enyémet tutira leadtam, asszem a 22-es volt!
mondtam már hogy kaptam 1 hét fekvőgipszet? el nem tört semmim, el nem szakadt semmim de azt mondta a doki hogy nagyon szarul nézek ki ezért kapok egy gipszet és pénteken le is veszi, de addig meg ne mozduljak... utána is kapok majd valami légpárnás rögzítést a bokámra..
szóval a szezon részemről off.. azért mindenkinek köszi mindent és amint tudok járni visszaadom az MZ alkatrészeket amit beépítettünk a hondába!
a kuplung mondjuk jobb mint valaha, hála a macgiver szalagnak és a rögtönzött szakértő javításnak - nagyon nagyok vagytok srácok!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
válasz yodamastah #14092 üzenetére
ma járni alig bírtam, én örülök neki hogy rárakták ezt a szart és kaptam 2 mankót amivel el tudok menni a budira..
úgyis rámfért 1 hét szabi, de szurkálás az kell hja, kiváltottam a szarokat amiket felírtak és egyből elment 5ezer pár tablettára.. még jó h mankó volt kéznél, haver odaadta!Nincs időm kedvesnek lenni!
-
-
stifi
senior tag
én többször voltam kakucson mint kecskeméten, de gokartot összesen 1x láttam ott... olyan viszont sokszor volt hogy max 5-10 ember volt fenn egyszerre a pályán, tehát nyugiban lehetett körözgetni, de olyan is volt hogy kettészedték és volt gyors meg lassú csoport is felváltva!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ALI_G
veterán
válasz NINJA_V #14097 üzenetére
bocsmá
stifi: hétvégén vannak ennyien? Amikor én voltam, akkor azért voltak rendesen. Ha itt is ketté szednék, akkor fasza lenne. Tőlem a vörös hajú nő (mindig elfelejtem a nevét) megkérdezte az utolsó etapnál miután leintettek és újra felálltunk, hogy ne szedjék-e ketté, mivel marha sokan vagyunk. Rávágtam, hogy igen, persze aztán engedték a népet mielőtt szervezkedhetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
Látom olcsó hétvége volt sokaknak...jobbulást az "elesetteknek". Szerencsére én nem törtem össze magam a túrán, bár nem feszegettem a határokat, és nem csábultam el egy "Mátrázásra", pedig ott voltunk egy hajszálnyira. Ez a hűvös, retkes aszfalt bizony vicces tud lenni
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic