- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazatt
csendes tag
A doboztartó konzoloknak és dobozoknak E jelesnek kell lenniük vagy lehetnek akár otthon barkácsoltak is?
-
Micsurin
nagyúr
válasz lazatt #112951 üzenetére
A gyári bukókeretes doboz konzolomban egy deka E jel nincsen.
És nem közvetlen kezelő szerv / biztonságtechnikai berendezés. Nem szólhatnak érte ha nem E jeles.
...btw ha már napi Ejel, a Puig pleximben sincsen semmilyen jelölés azt hiszem akkor átvágtak anno Keloban ez tuti alis.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BlackPriest
őstag
válasz Micsurin #112952 üzenetére
https://www.shox.hu/motoros-olvasnivalo/szines-alkatreszek-miatt-szivattak-a-rendorok
ez alapján mindenen kéne lenni e jelnek, amit felraksz a motorra. nem is baj, gondolom egy bevizsgált túradoboz kisebb sérülést okoz egy gyalogosnak, mint egy 20 literes kannából készített.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Micsurin
nagyúr
válasz BlackPriest #112954 üzenetére
...szerintem ezt engedjük el. Legközelebb egy Borsonline linket ha kérhetek. A helyi kapitányságon a szabálysértési előadó ha bent van 5 perc alatt magyarázza el mit lehet és mit nem és a gyakorlatban mit ellenőriznek a kollégák az életszerűség határain belül.
Miután a hegylakok is lehozta a fékkaros esetet kiderült volt még azon a motoron bőven más is...De akkor szintén a blikkes cikkből:
A kényelmi és díszítő elemeket (pl. szélvédő plexi, túradoboz, kormányhínár, sas fej a sárvédőre) nem vizsgálták.hanem minden olyan, a motor kezelésével összefüggő utólagos extrába, ami nem „E betűs”,
Egyébként jelzem meglepődnél milyen sok kimondottan minőségi termék nem "ejelzett" vehetsz LSL kormányt a motorra arányaiban drágán lesz egy TüV papírod de magán a kormányon szintén egy deka jelölés híján leszel.(A legtöbb gyári alkatrészben sem fogsz jelölést találni. Nézd csak végig a motorod...)
zgospel Ugye? Szerintem is szólók is a haveroknak kukázzák a plexiket, sőt azt hiszem az egyik GS-en Renthal cső feszít a kormány gyanánt se E jel se ABE minősítő lap. Szervezek is a számára egy lincselést... A burkolt szappantartó(500f) GS-es havert meg fel is nyomom a gyári dobon egy deka E jel sincs csak egy Suzuki gravírozás és gyártási év...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BlackPriest
őstag
válasz Micsurin #112955 üzenetére
ha meg nem megy a szövegértés, nem kell blikkezni. hol látod a cikkben, hogy egy árva fékkar miatt főbe lőttek bárkit? vagy akár egy sasos matrica miatt?
amúgy meg írtam, hogy csak és kizárólag ez a cikk a mérvadó innentől életed végéig és tilos egy jogi fórumon, esetleg egy rendőrtől megkérdezni?
nahát, egy távolkeleti motor kiegészítőjén nincs e jel? nemár, ez lehetetlen.
nekem tökmindegy mit raksz a motorra. ha a zsaruk veszik el as rendszámod, akkor én szóltam, ha elütsz, a hulládat is perelni fogom. ezt a pökhendi stílusodat meg tartogasd a haverjaidnak.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Micsurin
nagyúr
válasz BlackPriest #112956 üzenetére
nekem tökmindegy mit raksz a motorra. ha a zsaruk veszik el as rendszámod, akkor én szóltam, ha elütsz, a hulládat is perelni fogom.
...hasztakva.
nahát, egy távolkeleti motor kiegészítőjén nincs e jel? nemár, ez lehetetlen.
Utángyártott Vicma karokon sincsen egy deka jelölés ez nem a származáson múlik.Ellenben addig játszották itt ott a nagy bürokratikus mindent is büntetünk ha nem E-s játékot, hogy a kicsinykínai barátaink már az indexekbe is elkezdték nyomni az E jelzéseket...
A bevizsgált dobozzal kapcsolatban meg nézd meg a Givi meddig garantálja, hogy a doboz a motoron marad. (Tempó + súly) Ha jól rémlik E55N Maxia volt talán igazán mókás amikor ott volt a használatiban, hogy maximális sebesség 120 km/h és maximális terhelhetőség 10 vagy 12kg.
Pökhendi pedig nem voltam, ha arrogáns és pökhendi akarnék lenni akkor nem pazarolnék karaktert 3 sornál hosszabb hsz.re...
De egy olyan bolt által kiadott cikk akik régen Motoros barát árakkal reklámozták magukat majd már röhögtek rajtuk, hogy a nagyobb márkák áraiban akarnak néhol versenyezni kétes minőségben majd erre mottót cseréltek remélem érezzük komolytalan.Ezek az E jel akciók sem a motoros kiegészítők miatt vannak. Pusztán a Tát és közelében élőknek már a púpjuk is tele van a hétvégi Racserekkel és Kanyarképzésesekkel akik pályára nem mennek ki de ott mindabban a 9 kanyarban MM-nek érzik magukat. (Bocs, egyenesben mert az ezresnek csak ott merik megkenni...)
[ Szerkesztve ]
-
etnies
senior tag
Tóvmá?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
vlevi
nagyúr
válasz Micsurin #112958 üzenetére
A vicc, hogy nekem a Yamaha Tracer plexiben sincs semmi jelölés. Indexbra, satobbiben van, de a szélvédő olyan, mintha házi tákolmány lenne :)
Végignéztük a kereskedőnél lévő yamahákat, és némelyikben volt, jelölés, és gyári szám, de volt amiben nem. Tracer, Tmax, satöbbi, vegyesen, még típus belül is. -
Micsurin
nagyúr
Na majd jön az NKH nyugi papíron kiszámolják miért kell idő előtt menned műszakira.
Tartom ha nem mész egy aliról televásárolt géppel a nyári kánikula közepén a legnaposabb délután Héreg / Parádsasvár/ és Cseszneket elkerülöd nem lesz itt semmi... az évi 4-5 akción kívül. Amiknek nagyon itt az ideje mert ha néha kocsival vetődök keresztül Táton már én félek, hogy az önjelölt MM telibe ver szemből miközben épp próbál aknafedőt gyűjteni a térdével. Nem a sportos közlekedéssel van a gond nem álszenteskedek nem véletlenül vergődök a gumi kérdéssel megint de amit egy némely kolléga művel az már beteges...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Hétfőn itt a motor nemrég hívott a kereskedő.
Csütörtökön vége a vizsgáknak lesz végre idő...,ergo kapásból jöhet a fékolaj csere elől hátul, a csöveket még nem cserélem majd ha időszerű lesz kap fém csöveket. Lehet egy olaj cserét a villában is megejtek megérné más nem tudom, hogy megvolt.
Sportdob témát lehet elengedem és inkább teszek hátra valami tisztességes gátlót előre meg wilbers rugót. A gyári hurkát meg újra fújom hőállóval.
Ikon lengéscsillapítókról hallott már valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
imrufo
tag
válasz Topiccsendőr #112950 üzenetére
-
Predator2
addikt
Helló
A jövő hónap elején megyek fel Pestre megvenni az első szett ruhámat.
Melyik az a bolt amit mindenképpen nézzek meg, vagy akár rögtön ott kezdjek (szerintetek)THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani pesten olyan céget aki utólag beépít motoros ülésfűtést? Előny ha van tapasztalat is mert google külön motorosra nem dob ki semmit, csak autósra.Predator2: superzone, shox
[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz Predator2 #112969 üzenetére
Te ilyen write-only módban vagy egyébként?
Abból a pénzkeretből amit legutóbb írtál Motostar, Karasna, Fokt, ebben a sorrendben. Némileg kevesebb pénzből Superzone és Euromotor.
A Shoxnál az olcsó cuccok nagyon gagyik, a drágák meg kifejezetten túlárazottak a minőségükhöz képest.
Szerintem.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
sisakot szeretnék venni idén, kb. 40-45e Ft a határ. A motor SV1000, ha ez számít. Az első sisakom, ami most is van, az egy 5 évvel ezelőtt 20e Ft-ért vásárolt LS2, elég viseletes már.
Kinti oldalakat is nézegetek, akciósan találtam LS2 FF390 (Breakert) kb. 40e Ft-ért.
Ami még szimpatikus, az az AGV K3 (a festések miatt tetszik, illetve volt rajtam egyszer egy ilyen, AGV napokon el lehetett vinni egy körre kipróbálni).
Shark Skwal-t vettem tavaly, mert kb. fél áron adták az egyik oldalon, de rossz volt a mérete, és olyan klausztrofóbiám is volt benne Bár biztos meg lehet szokni.
Ezen kívül mit ajánlatnátok még ebben az ársávban, ami kinézetre is jó, nem csak egy sima fekete vagy fehér?
Mindenképp felpróbálom előtte a kiszemelteket, vaktában nem veszek neten sisakot. -
energy4ever
addikt
válasz Sátán44 #112905 üzenetére
Ha barkinek van ilyen kerdese, tehat kerestek valamilyen gyari, Suzuki alkatreszt ami nem belpiacos(hivatalosan itthon is forgalmaztak a motort), annak arat letudom kerdeztettni ismerossel, illetve beis szerzi akar.
Ehhez szukseges adatokat privat uzenetben tudjatok irni:
- Alkatresz pontos megnevezese es annak cikkszama, ha nem tudjatok a cikkszamot, akkor:
- Lehetoleg alvaz szam, ha nincsen, vagy nem szeretnetek leirni akkor:
- Pontos tipus evjarattal(ha szin fuggo ami kell pl matrica, festett idom, akkor a motor gyari szine is!)
Lekerdezes ingyenes, minden mas haszon, es bevetel mentes szamomra. Ha elfogadja valaki az arat, akkor nem nalam, hanem itt( http://burgmanszerviz.hu/ ) lehet megrendelni. (egybol rakerdezhettek ezzen a linken talalhato elerhetosegek egyiken is, az a leggyorsabb!) En 1-3 hetente jarok oda, amit nekem irtok azt csak akkor tudom lekerdezni. Szamomra nagyon pozitiv, gyors, arban nem lehuzos muhely, ezert ajanlom oket. A ChoiNori motorjaim, es a GSX-R125-om is naluk csinaltatom, toluk rendelek mindent ami Suzuki!
Mivel semmi hasznom nincsen ezzen, es nemis rajtam keresztul tortenik a vasarlas, igy ugy gondolom nem sert alapelvet az oldalon, tehat nem minosul hirdetesnek, igy kernem ne toroljetek ezt. -
Micsurin
nagyúr
válasz Lomha 8V #112967 üzenetére
Köszi! Akkor lehet rápróbálok egyre Schaaf is azt használ és elég pozitívakat írt a gyárihoz képest a javulásról.
YSS-t akartam de többen panaszkodtak, hogy hamar szétment.
-
Micsurin
nagyúr
Valaki tudja az angol nevét azoknak a kis trapézoknak amik a nakedek gyári porvédőin vannak? Vagy azok a porvédők eleve ilyenek?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz energy4ever #112978 üzenetére
Köszi.
Bszki ennyire nem lehetek láma mudguardtól kezdve cover, fork cover, fork guard-ig már minden néven kerestem de nem találtam fork protectorra rögtön dobta.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz ALI_G #112970 üzenetére
Tommot,arany áron. [link]
Motorkárpit. [link] Néhány munkáját láttam. Olcsóbb mint az előző.
Barakárpit. [link] Velük van tapasztalatom. Kb 8-10 éve két gépen (650-es Burgman) tettek be ülésfűtést vezető/utas,két fokozatban kapcsolható. Csak az ülést vittem oda,ők beszerelték, én meg a kábeleket bekötöttem. Emlékem szerint cirka 20eFt ez a művelet és 5év garit adott cuccra. Valami ilyesmi volt. [link] Ők is szerelnek. Érdemes egy telefont elengedni körbekérdezni,mennyiért/mennyi idő alatt végeznek stb.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Gork
tag
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha megosztanátok a Sentinel Protecttel kapcsolatos tapasztalatokat - remélve, hogy vannak ilyenek.
-
Micsurin
nagyúr
A bukócső amúgy a barátunk vagy nem? Azon agyaltam vajon megéri fenntartani azért, hogy egy esetleges csúszást kifogjon ellenben egy komolyabb dőlésnél elnyomja a vázat.
Ti nem szoktatok ezen agyalni? Mire juttok fent marad vagy nem?
Egy deknit hamar szerzek ellenben ha a váz elmegy a biztosító kapásból néz egy új vázat és GTK-z.
-
vlevi
nagyúr
válasz Micsurin #112982 üzenetére
Hallottam olyat is (kereskedőtől), hogy, ha nem is nyomja el a vázat, mert a váz azért mégiscsak rugalmas valamennyire, de üt egyet a blokkon a felfogatócsavarokon keresztül.
Nekem a V-Stromnál szerencsére nem történt ilyen, pedig 2x csúsztam el vele kis sebességnél, (csak azért, hogy szimmetrikus legyen a bukócső az első csúszás után) de ott a blokk felfogatás más, mert nem a henger van rögzítve a vázhoz.
De biztos, hogy erre is van ezernyi ellenpélda.Mint ahogy olyan is volt már, amit írtál, hogy a váz legkisebb sérülésére is GTK-ra veszi a biztosító a motort, mert a váz nem javítható.
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #112987 üzenetére
BP+Tömeg ezen még mindig jót tudok kacagni. MIkor jött a török elnök úr azt gyakorlatilag a bécsi útról sétáltam ki a nyugatihoz este 8-kor.... Vagy mikor 7-kor leszállok a vonatról ránézek a BKK futárra és hívom haverom jegyzeteld már az előadást kérlek szerintem gyakra talán beérek.
Köszi a bukócsöves válaszokat akkor fent marad! Pont azon agyaltam én is ha akkorát kap, hogy a cső elnyomja a vázat lesz ott bőven annyi sérülés, hogy kuka a dolog. Viszont egy kisebb elcsúszást talán kifog.
@vlevi: Nekem se a henger van rögzítve a vázhoz, maga a blokk öntvény csak képen nem látszik az illesztés annyira.
-
törölt tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #112989 üzenetére
Ha korábban kelek sem segít, akkor előadások előtt ott ülök már 1-1,5 órával
Inkább az a retek kora tavasz jöjjön ne a hó kezdjen itt szállingózni...
-
z123456789
addikt
válasz Topiccsendőr #112992 üzenetére
Ne is mond! Leesett nálunk is a hó...alig vártam. Ja? Várjál táppénzen vagyok a vállammal...mert elestem motorral. XD
-
Topiccsendőr
addikt
válasz z123456789 #112993 üzenetére
Neee. Motor jol van? :D
En vallficam utan, amikor mar nagyjabol mozgott, motorral mentem gyogytornara, csak meg lehet nezni, milyen a ho, nem? :DExplosión de dos tiempos
-
Micsurin
nagyúr
válasz Topiccsendőr #112992 üzenetére
Ez az a kategória mint mikor kinti haverom haza jön és összenézünk, hallod az út rossz oldalán vezettek.
Agyalok még mindig enduron szeretnék majd elkezdeni de nem férne most bele.
Pont egy aránylag jó mindenes kellett azt még kényelmesen kitudom gazdálkodni suli mellett itt ott családi segítséggel.Ha meg sikerül elvégezni egyszer... (Meg eldönteni, hogy majd Hálózatok és IoT vagy szoftver szakirány...)
És normális melót találni akkor tuti megy a garázsba egy CRF meg egy Duke790.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Zin
őstag
Hasznalt motos vasarlasakor melyik folyadekokat erdemes lecserelni szezon kezdes elott?
F4i 2005░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Czimby
addikt
-
gonger
senior tag
válasz Topiccsendőr #112987 üzenetére
Ebben nem hiszek. A rakparton szépen végig lehet zúzni nyáron, hétvégén, ha pl a XIII. kerületből megyek át a városon az M7 felé. Ha ezeket az útvonalakat lezárják előlem, akkor is le fogok menni a Balcsira, csak nem a gyorsabb úton, hanem a város utcáin keresztül. Ez így inkább okoz bosszúságot, mint hoz hasznot.
Sokkal innovatíbb lenne, ha inkább a belvárosból tiltanák ki az autókat, ott egyébként is van tömegközlekedés, a parkolás pedig drága és nehézkes.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz z123456789 #112993 üzenetére
Pont télen akarsz villogni egykerekezéssel a csajnak?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest