- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Szükség lesz új gumikra, de tapasztalatom nincs márkák, típusok között.
Ezért inkább kérdezek.
Igény - városi, vidéki rövidebb utakra és a tapadás lenne lényeg.
GSR600 -hoz.
Ezt néztem és árban is megfelelne.
120/70R17+180/55R17 MICHELIN PILOT ROAD 2 FRONT/REAR 73W TLMi a véleményetek?
-
Ferdzsoo
addikt
-
runner 125
nagyúr
válasz djeperto #113149 üzenetére
Csípem én is az órákat, viszont motorozáshoz bármit próbáltam, szerintem nem kényelmes és az alap funkcióját motorozás közben úgyis bukod, mert nem látszik. Más felől a passzentosabb ruházatok, kesztyűk jó része mellett kényelmetlen is.
A fenti kívánalmaidat egyébként kb bármelyik GPS Tracker alkalmazás (iOS-re van konkrétan ilyen nevű app is, Andorid-nál pl. a Geo Tracker is jó) tudja.
Indulásnál elindítod a telón, és rögzít végig mindent. Majd .kml fájlba ki tudod menteni, így akár Google maps-en is vissza tudod nézni a gurulásaidat.
Közúton nem, de endurozásnál mi szoktuk használni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
baboss
őstag
Tasinál a motor. Ez most nem Japán belpiacos kókányolt, mint a Kawasaki Zephyr, amit a nagy motoros sógorom választott ki.
[link] -
Ferdzsoo
addikt
válasz Topiccsendőr #113161 üzenetére
Az első és legfontosabb hogy abbahagytam a tank kúrását. Mivel nem lejtett többé az ülés a tankra, illetve nem is tudtam rácsúszni mert a legtapadósabb anyagot kértem a huzatnak. Végre erőlködés nélkül tudtam megfelelő üléspozíciót felvenni, ergo sokkal lassabban fáradtam el. Sokkal komfortosabb lett az utazás mintha kicserélték volna a magyar úthálózatot. Nyilván ezáltal sokkal kevesebb jelzést kapok az ülésen keresztül, de ha nem pályán vagyok (márpedig ott max évente 1x vagyok) akkor nem zsibbaszt, mert úgysem az lesz a szűk keresztmetszet. Az utas sem csúszott többet a nyakamba, meg lett emelve az ő fele is, ezáltal biztonságosabb lett az egész motorozás.
Röviden ennyi."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Geresics #113164 üzenetére
Persze.
Mondanom sem kell, 4 év után is úgy néz ki mint az új. Az új futómű után ez volt a legjobb tuning minden szempontból.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
BMW-k 200 ezer kilométer felett
Úgy látom, nem olvadt el egyik sem.
-
zgospel
őstag
válasz Nikaré #113154 üzenetére
Ne haragudj de ha valóban a tapadás lenne a lényeg akkor nem a Road 2-ig jutottál volna, hiszen csak azon a szérián belül is van már Road 5.
Milyen tapadás a lényeg? Száraz? Esős? Döntögeted rendesen, vagy milyen értelemben kéne tapadnia? Vagy minden körülmény mellett legyen kiegyensúlyozott és ennyi?Mondhatnám hogy vegyél Pirelli Supercorsa V3-at, mert annál jobb száraz tapadást nem nagyon fogsz kapni más street legal gumitól, de valószínűleg nem ez volt az igazi kérdésed.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
canniball
nagyúr
válasz Topiccsendőr #113151 üzenetére
Az mondjuk tényleg kicsit más téma. De próba cseresznye, lehet ezt is megoldják valahol még ha a marketingben nem is szerepel.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
rayoliviero
veterán
Pár éve gyártott, de új gumit már nem érdemes venni? (2-5 éves gumik)
-
csongi
veterán
válasz rayoliviero #113170 üzenetére
Tárolastol fugg. Illetve milyen gyartmany milyen motorra kell, es hol akarod hasznalni.
De mivel a tarolast nem lehet tudni ezert meleg a pite. -
tag
válasz runner 125 #113157 üzenetére
Ferdzsoo: hát igen, aki motorozik megvan rá az esélye. A G-Shock túlélné
JDMKid: én is egy hasonlót használok "játszósnak", egy GW M5610-1ER
runner 125: használom az alkalmazásokat, teló álandóan töltőn, Bosznia, Koszovó, Montenegró, Szerbia... NO mobilnet (vagyis van csak horror ár)... stb., stb.
Pont ezt akartam felválltani valamivel. Nem akarom én útközben nézegetni
Amúgy most is motorozás közben búvárhosszabbítóval hordom az órát a kesztyűn, az már megoldva.
Két pácienst szemeltem ki erre a kis projektre:
1. Suunto Traverse Alpha
2. G-Shock Rangeman GPR B1000 1ER
Szinte minden túrázás alkalmával mi is kiruccanuk off-roadba helyi srácokkal. Vagy quadokon vagy ami van A Suuntonak nagyon jó kis APP-ja van, tele cross-country MTB ösvényekkel. GPS-Glonassal 60 sec szinkronzálással kibírja az egész napot, nagyon pontos és utánna Movescount-ban rögzíti POI-kkal, topográf térképpel, stb.A G-Shock is ugyanezt tudja kb., de az mellett solar töltésű és strapabíróbb.
A Suuntobol beszereztem egy tesztpéldányt, alig várom, hogy éles bevetésen mit tud. A Rangeman még várat magára (mivel mérete miatt kizárólag játszós lehet: 60mm, és nem is az olcsóbb órákhoz tatozik).
Úgy néz ki kicsit túltolom a témát de nagyon szeretem az órákat, motorokat, sört és a n...-ket
Majd beszámolok nektek az első tapasztalatomról, milyen is lett az eredmény.
"there are more jacks then one at the fair..."
-
tag
válasz Geresics #113174 üzenetére
Nincs mit (hát még én )
Ha a tavaszunk is ilyen lesz mint a tél, akkor hamarosan terepre viszem a "kicsikét"(#113175) z123456789 LIKE
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz rayoliviero #113172 üzenetére
Ezt honnan tudjam? :)
Ezert irtam, meleg pite.
-
Micsurin
nagyúr
válasz rayoliviero #113172 üzenetére
De, nem csak 3 hete gyártott gumit fognak adni a ledobott Bridgestonejaim most lettem 4 és 4,5 évesek semmi bajuk nem volt. ~1,5-2 éveseket kaptam anno az R17-től, tökéletesen tették a dolgukat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
zgospel
őstag
válasz Micsurin #113180 üzenetére
Igen, de feltételezhetően az R17-nél megfelelően tárolják.
Nem rég volt itt is téma hogy bizonyos típusoknál meg van adva hogy 5 vagy 10 Celcius alatt nem szabad még mozgatni sem őket. Néhány ilyen típust megnéztem és nincs is nekik raktáron, valószínűleg majd április környékén szállítják.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Ferdzsoo
addikt
Idén nekem is fog kelleni új guma, Pirellid Diablo Rosso Corsa III-t nézegettem.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zgospel
őstag
válasz Ferdzsoo #113183 üzenetére
Olyan nincs még úgy tudom
Rosso 3 van vagy Corsa 2 (röviden). A Rosso 3 elvileg jobb vizes körülmények között a Corsához képest, de elvileg az is egy sportosabb gumi. Hátul 2 komponens, elöl 1.
A Corsa 2 sportosabb az előzőnél, hátul 3 komponensből áll, elöl 2.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
tag
Nekem is szezon előtt esedékes egy gumicser.
Michelin Anakee Adventure-el van valakinek közelibb tapasztalata?
Vagy maradjon a Pirelli Scorpion Trail II-es?
Danke!(#113186) z123456789: nincs mit, de legalább zafíros
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz zgospel #113190 üzenetére
És akkor most ennek mi a hivatalos neve? Link még jobb lenne. Mert r17-en mindent találok de ezt nem. Ill. a Mintája sem az aminek kellene lennie.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki követte kmenyus vlogját? Elég jó kis videókat tett fel a Himalája túráról, aminél Royal Enfieldekkel mentek. Nem is volt velük sok gond, ahogy így 7 részig néztem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Raptor™
tag
Sport kipufogódobbal kapcsolatban lenne kérdésem. Van egy gép, típushoz készült sportdobbal, e szám benne van. Viszont a forgalmiba nem jegyezték be, pedig 10 éve az összes műszakira azzal ment. Hasonló esetből volt-e már valakinek problémája, illetve hogy lehetne lepapírozni a dolgot, mi kell hozzá?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Raptor™ #113199 üzenetére
ABE minősítő lap vagy magyar nyelvű TüV bizonylat.
Ha sorszámozott a dob és típushoz való akkor a gyártótól tudsz kérni ha már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest