Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Újra zavarnék :D

    PC-ben a mostani 1×160GB és 2×500GB helyett hogy oldjam meg a bővítést? Idővel majd jön SSD a windows/game dolgoknak tehát egy HDD ki fog esni mindenképp. 2TB hely lenne jó hosszabb távra, ismerve a letöltési szokásaimat.

    Adatbiztonság szempontjából hogy lenne optimálisabb? 2×1TB, vagy 1×2TB? Egy "nehezebb" 2TB HDD tartósság szempontjából hátrányba kerülhet egy "könnyebb" 1TB HDD-vel szemben? A tervezett futásidő ezúttal is 500nap, vagy 5év +-10%, egész évben napi 6órát fog menni átlagban, ami nyáron lemegy 2órára egy darabon, télen meg előfordulhat néha 16óra is :D Tudni kell hogy bármely kiépítés is lesz, azonnal pontosan ugyanannyit bővítek "kint" is az időnkénti adatmentés miatt. A hűtés bármely körülmények között is 40fok alatt tartja, és teljesen szünetmentesített környezetben megy. Ha mégis váratlan leállás van az 99,99% a szoftver műve ;]:D

    A típusban továbbra is a WD RED a szimpi, erről mostanság van valami amit tudni kell? Fejparkoltatásra gondolok elsősorban, kell e még mókolni őket? Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák