Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Sk8erPeter #20865 üzenetére

    De a kockázat is nagyobb. Összerakás minősége például elég sok kívánnivalót hagy maga után, az anyaghasználat vicc, a szerviz meg egyenesen horror. Az egy dolog, hogy futár viszi (másik országba), de hogy az oda-visszaszállítás alatt semmi garancia nincs a gépre, az azért meglehetősen riasztó. Elmegy egy alaplapcserére és visszajön egy betört kijelzővel és buktad...Az alaplapcsere meg szinte kötelezően összejön az Asusoknál.

    nova001: használunk itthon egyet. Nagy összehasonlítási alapom nincs, de egyelőre jól teljesít. Kellőképpen gyors, hogy ne fogja vissza a gépet, jó házban nem hangos a seekelés, igaz, az AAM gyárilag a leghalkabbra van állítva. Legnagyobb teljesítményre állítva már hallható, kb. 3-4ms csökkenést jelent az elérésben, de érezhető gyorsulást nem okoz, szóval maradt a leghalkabb beállításon. Melegedésre átlagos, jól szellőző házban (nálunk egy mini ITX házban van, amit nehéz jól szellőztetni) nem megy 40 fok fölé (a jelenlegi hűvösben még 36 fölé se nagyon, bár 30 fokos szobában azért elérte a 40-et).

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák