- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz johnbeurer #6250 üzenetére
Talán kicsit halkabb és a Sapphire 7850-ekkel mostanában elég sok a BS-es hiba.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
miresz
veterán
válasz johnbeurer #6252 üzenetére
Akkor ettől el fogsz ájulni. Kisebb kártyában szerintem nem érdemes foglalkozni,főleg a procid mellé. A 7850 2Gb a belépőszint FullHd játékokra a mai játékoknál.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz johnbeurer #6252 üzenetére
Ne spórolj most rajta, sokáig elég lesz a 7850.
-
marinea2
addikt
válasz johnbeurer #6255 üzenetére
Nem fogod megbánni
-
J3g
csendes tag
Tiszteletem az uraknak!
HD4850-esem lassan elhunyni látszik, helyette vásárolnék 20k-ért valamit. Nagyjából az ATI HD5000es szériáig követtem az eseményeket, ezért a HD5770-eseket néztem ennyiért, de ha van jobb vétel, akkor várom a javaslatokat! ATI vagy nvidia mindegy. Tápegységem egy 400W-os Corsair.
-
-
Sondi1986
addikt
válasz TechN7ne #6264 üzenetére
Hű mekkora szám egy 28nm-es GT640-től ami 20k fölött kapható.
De a HD6670-es még mindíg 40nm-en gyártják, alap hogy hozni kellene azt a szintet de még az ára nem egyezik a HD6670-el mert drága.De sokan azt hiszik hogy a GT630-as meg a 6670 ellenfele.
De egy DDR3 leveri.[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz BomiBoogie #6265 üzenetére
Igazából még a szilveszteri piázások is bennem vannak, holnap már remélem minden rendben lesz
-
J3g
csendes tag
Akkor megnézem a 6770-eseket is. Köszönöm a segítséget.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Sondi1986 #6266 üzenetére
Hát nagy szám is egy DDR3 kártyától,mi lenne ha DDR5 el lennének felszerelve,ami biztosan fel is lesz én sztem. Az Nvidia t mindig is meg kellet fizetni ezen nem is csodálkozok,hogy drágák. Nem minden a hatalmas órajel és nagy sebességű memória amivel az Ati kártyák rendelkeznek. Mindig a GPU a lényeg,amik sokkal csekélyebb felszereltséggel is elérik a kellő szintet,ezt ismét be is bizonyította az Nvidia!
Örülök,hogy harmadjára megértetted a kijelentésemet!
-
Krisztina87
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy 50.000 Ft-ból lehet e olyan kártyát venni, ami a mostani játékokat ha nem is ultrán de high közelében megjeleníti, 30-40fps mellett? Vagy mennyit kell még rááldozni? Dx 11es kártyák mennyivel drágábbak?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Krisztina87 #6273 üzenetére
Újonnan már csak DX11 es kártyákat kapni,és 50k ért el csíphec egy HD7850-et. A említett célnak megfelel.
Használtan viszont már kapsz bőven egy HD7870-et is.[ Szerkesztve ]
-
GergoHD
tag
válasz Krisztina87 #6273 üzenetére
Persze
Pl: [link]
Vagy ha rááldozol még egy kicsit akkor már 7870 de azzal már tényleg minden megy highon, én is pont egy 7870-esen gondolkodom. -
Krisztina87
tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogy a forgalmazónak van a jelentősége, pl ezek az HD7850-es chipsettel ASUS, Sapphire, MSI stb? Vagy ezt az alaplap márkához kell nézni?
AHogy látom a 70-esnek jóval nagyobb az energia felvétele. -
marinea2
addikt
válasz Krisztina87 #6278 üzenetére
Hűtésben különböznek álltalában.
Asus és Sapphire a legmegbízhatóbb viszonylag. Viszont mostanában volt egy két Sapphirevel gond, én az Asust fogom megvenni.
-
93.Szabi
aktív tag
válasz Krisztina87 #6278 üzenetére
Én Asus vagy Sapphire-re tenném a voksom ezek közt csak a garancia a különbség a minőség téren megegyeznek.
[ Szerkesztve ]
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
Ace Ventura
addikt
Na aradeon karik laggolása érdekelne engem.
Már feljebb olvastam róla.Kifejtené valaki?Én nem vettem észre, pedig volt 3850-4850-5770 karim is.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
marinea2
addikt
válasz Ace Ventura #6282 üzenetére
Nincs laggolás
-
marinea2
addikt
válasz Ace Ventura #6284 üzenetére
Tudjuk sajnos
-
Apollo_21
addikt
Jó, igen és a zöld kártya való csak játékra a többi meg...:d igen igen hogyne
Az örökös megrögzöttségi vita tárgyainak egyikeAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
marinea2
addikt
Ne csak azt hogy mit hanem hogy ki ... tudod
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Ace Ventura #6282 üzenetére
Baromság. Ugyan úgy előfordulhat laggolás amd és nvidia oldalon is. Ez beállításfüggő.
Már írtam jópárszor. Akinek megéri ugyan azt a teljesítményt drágábban megvenni az vegye. Saját pénztárca.
Én mindig a legjobb ár / teljesítményt vásárolom.(#6289) belinho: és itt a videókon hol kéne észrevenni a mikrolaggokat? Én nem láttam semmi különbséget a videókban.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
belinho
senior tag
válasz marinea2 #6287 üzenetére
Elég baj, hogy te osztod a másikat, mikor nem is értessz hozzá!
Jobb lenne, ha picit utánnaolvasnál a témának, mert csúnyán félrevezeted az embereket!
Nem egy Radeon és NV-s kártyám volt már, nem egy játékkal játszottam már!
Ha csak Radeonod van, akkor fel se tűnik, de ha ugyanazt a játékot megnézed egy Nvidia kártyán meg fogsz lepődni! Nem minden játéknál jön elő, vagy nem annyira látványos de ahol van, ott marhára idegesítő!
A Tube tele van ilyen videókkal !
Itt egy friss teszt a microstuttering-ről! -
KAMELOT
titán
válasz belinho #6290 üzenetére
Ja erről már olvastam. De olyan kicsik azok a hibák, hogy fel sem tűnik. Figyeltem mind a kettőt. Tényleg csak így venni észre. Amúgy meg semmit nem veszel észre.
Ahogy Tomix24 is írja. Ez csak néhány játéknál jön elő. Szóval ez nem nagy gond.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TechN7ne
nagyúr
válasz marinea2 #6287 üzenetére
Én,aki nem csak a képi grafikonok alapján értelmezi a kártyákat és az interneten,hanem kipróbálta őket és úgy mondok véleményt! Képzeljétek el,hogy nem a levegőben okoskodok,de ezt felesleges vitatnom még akkor is ha tényleges bizonyítékot mutattok,vagy ha bejöttök hozzám a munkahelyemre mert van itt egy pár túl okos emberke aki mindent tud! Gondolok ebből kifolyólag a HD7750 vs GTX650 kártyák különbségére. Igen is stabilabb kártyák játék szempontjából az Nvidia kiadások csak sajnos meg kell őket fizetni még ha tesztek nem is mutatják. Viszont én szívesen megmutatom bármikor,ha bejöttök hozzám! Fent tartom azt a kijelentésemet,hogy a GTX650 el kellemesebben lehet játszani,mint egy HD7750-el!
Jelenleg HD7750 OC-kártyát használok,és már akkor GTX650-em volt,mikor még a legfrissebb újdonságnak számított és ezek az okos emberek még szte hírből sem hallatok felőle! Így is próbáljatok meg hazudtolni,hogy sokkal jobban laggolnak a Radeon kártyák. Ez tény és való,és míg ti a internetes tesztekből okoskodtok,addig én elő szemtanúja vagyok ezeknek az eseteknek!
A Témát lezártam,aztán okoskodhat továbbá is a Marika meg a Bucika,ezeken kívül meg majd eldöntik a kedves fórum olvasók,hogy kire hallgatnak!Radeon kártya mellet,viszont a kevés fogyasztása és a szebb képmegjelenítése miatt döntöttem!
-
Attix82
addikt
válasz Tomix24 #6291 üzenetére
Starcraft2 be vettem észre elsőként azt, hogy az NV GTX460 nem voltak micro laggok, vettem a HD5870 ott megjelentek, és most NV GTX660 és megint nincsennek azok a micro laggok. Pedig az FPS érték mindig megvolt.
5870-ről amikor váltottam GTX660-ra nekem sokkal lágyabbnak tűnik. Lehet a memóriakezelés miatt lehet, mert tudtommal eltérő a 2 gyártó megoldása.
-
belinho
senior tag
válasz KAMELOT #6292 üzenetére
Én látom hogy akad, és ez zavar, mert nem annyira folyamatos. Főleg fordulásoknál, mikor mozgatom az egeret és marhára idegesítő!
Tomix24!
Az rendben van hogy javítják, de az meg teljesítménycsökkenéssel fog járni, nem csoda hogy annyit gyorsult a 12.11-es drivertől az AMD, de a karácsonyi roham előtt el kellett sütni valamit hogy nagy legyen a forgalom, most meg bejelentik van egy kis gikszer!
Majd meglátjuk mit hoznak a friss tesztek, de nem lennék meglepődve, ha pici lassulás lenne AMD fronton! -
KAMELOT
titán
válasz TechN7ne #6293 üzenetére
Lehet te észreveszed ezeket mivel neked van mind a kettő. Mondjuk nekem 7770 van és nem veszek észre semmilyen laggot. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs igazad. Természetesen rendben van az amit írsz csak ahogy írták páran nem mindenki veszi észre. És aki nem veszi észre azt nem is zavarja.
Van jó pár game fent én egyikben sem vettem észre ezeket a laggokat. Crysis 1-2, COD MW3, SC2, GTA4 Farcry 3 stb.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.