- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Az mitől van, hogy a 780 érkezésével feljebb ment a 660 ára? Az ASUS DC2 660-ja 57 helyett már inkább 59 a legtöbb helyen (iPon, Aqua, PCX), míg az MSI TF3 maradt 57.
-
ST05
őstag
válasz regener #19154 üzenetére
780-hoz semmi köze, ezek a kiskerek több nagyker beszerzéséből dolgoznak,
igy ahogyan fogynak a karik, máshonnan "kapják ,ahol olcsóbb vagy drágább 2k semmi,
gyakran 5-8-akat is képes ugrálni egy egy típus ára. ( ezért hasznos az árgrafikon )más: szépen gyorsult az új whql 320. driverrel a 660Ti
130Mhz -el 15 százalékot a mérésem alapjánSondi1986 +1 de inkább úgy fogalmaznék, elmúlt hetekben volt túl erős , most áll vissza
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
-
marinea2
addikt
válasz Buci21 #19163 üzenetére
Persze csak tudod te is újdonság...
7950 CF-et ne keverjük ide szerintem(#19165) TechN7ne : Különben mi értelme lenne a jobb hűtésü megoldásoknak? Szerinted nem tudnák megcsinálni gyárilag? Naugye...
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Buci21
addikt
válasz TechN7ne #19165 üzenetére
nem ésszel tolják, mert ezeknek még kb egészséges a 80 fok és így még nem is zajos... Max szépen lehet őket vinni a gari lejárta után 2 nappal reballoztatni, mert már bőven ólommentes ónnal vannak forrasztva, az pedig ridegebb... Szóval ez kettős taktika:
-Halk relatíve
-Hamar elhalálozik --> veszel újatszerk: a Giga és az Inno3D is csinált rá rendes hűtést, nem csak az EVGA meg nem venném ezt a rusnya mókuskerekes referenciakártyát...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
-
marinea2
addikt
válasz CoolBoy323 #19169 üzenetére
Persze ha ez mindig így lenne akkor már 300fps-el szakítana Tomb Raider nálam...
-
KAMELOT
titán
válasz marinea2 #19170 üzenetére
Épp ez az. Írnak gyorsulásokat, de valahogy még mindig nem venni észre.
Ha meg GTX660-nál tudnak 18%-os gyorsulást elérni egyes játékokban akkor meg minek mondjuk GTX670/680 meg ezek. SImán lehetne ezzel is játszani.(#19173) Attix82: Magasabb felbontásra gondoltam, full detailok stb.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Peddy789
őstag
hülye kérdés de a 7870et szokták tahitinek hivni ugye? nincsen ilyen hogy 2 féle van stb ugye?
-
d@minator
addikt
válasz Superhun #19152 üzenetére
mobal, marinea2, Superhun köszi! A Tahiti-hoz meg kéne tartani a jelenlegi hűtőm anélkül meg ref. hűtővel nem tudom mennyiért menne el a 6950@70-em.
Bár azt sem tudom tudom az Accelero-val mennyiért menne el...Driver gondok nincsenek ezeknél a VGA-knál (főleg NV oldalon) vagy black screen (ATI) stb. ?
(#19174) Peddy789: Én a Tahiti magos 7870-et hívom csak egyszerűen Tahitinek (2 féle 7870 van). Ez kb. 7950 szinten teljesít vagy valamivel alatta.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz Peddy789 #19174 üzenetére
de! pontosan ez van, h van 2 féle:
-Igazi HD 7870: Pitcairn GPU-val, ez a gynegébb
-HD 7870XT: Tahiti butítva, erősebb
A Tahiti a HD 7950/70 architektúrája, csak a TDP keretbe bele nem férő darabok HD 7870XT-ként kerülnek forgalomba, mert el kell adni a "rontott darabot" is.A 7870XT jobban melegszik, relatíve olcsó, brutálisan húzható és erősebb, de általában zajos (s Sapphire megoldását leszámítva).
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
A HD7790-es kártyák közül ez a Sapphire jó választás hűtés, zaj, teljesítmény viszonylatban? Vagy esetleg egy másik verzió vagy márkába 40ezerig ami szóba jöhet?
Üdv! -
MODERÁTOR
Szia!
Jó, bár én az Asus DC-t javasolnám +1 ezresért.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ghostmat
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy phenom X4@3,6 -hoz fullHD-ra milyen kártyát érdemes venni? Procit nem nagyon fogok cserélni még egy évig kb. /több komponens az adatlapomon/
Oldal mindegy, mindkét részről hallottam pozitívumot és negatívumot is, a keret rá nagyjából 40 és 50 között van.
köszönettel!!
-
marinea2
addikt
És egy i7 2600 mellé milyen kártyát raknál be maximum?
(#19188) mobal : Tudom, nekem nem kell bemutatni az DC-t
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz KAMELOT #19196 üzenetére
ne tudd meg, h 4 ghz felett mit ki nem lehet belőle hozni elég sok kakaó van a cuccban, és 1 év múlva pedig procit cserélne, ha jól értem. Szóval belefér egy HD 7850 2GB is
Volt x4-esed am? Én most is egy ilyenen csücsülök, és jó ez még. Egy HD 7850 alá jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest