- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Sziasztok!
Erről a kártyáról szeretnék érdeklődni, megéri az árát? [link]Esetleg valami jobb ötlet?
Eme konfigba kellene a 88gt helyett... --> Gigabyte P35-DS3 E6750@3,5Ghz(1,4V)Xigmatek S1284 4x1024Mb Geil Ultra 800@876Mhz 5-5-5-15, Galaxy8800Gt(G92)512 Mb Xtreme Edition, Hitachi Sata 2x500Gb , Pioneer 111D, Super-Flower 500W LG W2234S wide, A4-Tech X-718F, Samsung LE32R72B TV
Fő profil nem a játék, ez a gép amúgy sem arra való, inkább netezés, egyszerű szoftverek használata.
[ Szerkesztve ]
-
*Tata*
senior tag
válasz CoolBoy323 #18344 üzenetére
Az AC3, és Metro kuponokat lehet árulni, mert teljes játékok, csak a többit nem. Én így tudom.
-
KAMELOT
titán
válasz AAntii #18350 üzenetére
Perszehogy. Mert te megveszed a kupont. Azaz ők azért adják el enked, hogy majd te használd. Nem azért, hogy megveszed és máris kínálod aprón. Jó is, hogy ezt megcsinálták.
Másik inkább örülj, hogy kaptál kupont, amit felhasználhatsz. 57K a kártya és kapsz lényegében ingyen 33K-ért kupont.(#18333) Buci21: 80K-ért ez a HD7950 best buy!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
FCsabi24
tag
*Tata*, KAMELOT, Buci21 köszönöm a választ. A Sapphire-t még meggondolom.
-
AAntii
őstag
válasz KAMELOT #18359 üzenetére
Az nvidianak nagy valószínűséggel egy fillérbe vagy centbe sem került a kupont a kártya mellé tenni, mivel nagy eséllyel ezekbe a játékokba már nem kevés zsetont toltak, függetlenül attól, hogy kapok vagy kaptam-e kupont. Ha nem lett volna a kuponos történet, akkor nem nvidia, hanem ati kártyát vettem volna. Nem mentek volna csődbe, ha nem tőlük vettem volna a kártyámat, ez persze nyilvánvaló. Szóval én örülök, hogy kaptam kupont, az nvidia meg örül, hogy a kuponok miatt megvettem a kártyájukat, szerintem ez így korrekt mindkét fél szemszögéből.
Pár szó a kuponokról. Mindegyik olyan játékhoz használható, ami hol kevesebb (Hawken, Planetside), hol több embert érdekel (World of Tank). Az első kettőhöz hiába jár 22 ezer forint értékű kupon, ha még így sem jut eszembe játszani velük, hogy olyan tartalomhoz juthatok hozzá a kuponnal, ami megkönnyíti a kezdő lépéseket. Egy-egy ilyen 11 ezer forintos kuponnál egy a kártya mellé csomagolt játék többet ér az emberek 99%-ának, kivéve ha Planetside rajongó. Egyedül a tankos kupon mozgatta meg valamennyire a fantáziámat, abból a 2500 aranyat lehet fel is használom.
Egyébként ha az üzemeltetők amellett döntenek, hogy például processzort holnaptól nem lehet eladni az oldalon, akkor az ember azt is tudomásul veszi és az új szabályoknak megfelelően fog az oldalon hirdetni. Ebben az esetben azonban nem árt, ha a régi processzorhirdetéseket csak simán törlik, nem pedig figyelmeztetik a hirdetések gazdáit, mivel mikor még feltette a hirdetést, akkor még nem volt szabályellenes.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
SalaLuiz
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Jelenlegi konfigurációm:
Core i5 3570K,
8GB Ram,
SSD Ocz Agility,
450 Wattos XFX Pro táp, illetve
1920x1080 pixeles felbontású monitorJátékra használnám a kártyát: Diablo 3, FarCry 3, CoD újabbak!
"XFX Radeon HD7850 Core Edition 2GB 256bit DDR5 PCI-E" videókarit szeretnék 50.000 alatt van picivel.
Tápom bírni fogja? Illetve elég e neki 2 ventillátor a házamban? NZXT Tempest 410. Előlapon egy illetve hátul alap ventillátor, amit a házhoz adtak. de van 2 db 2000-es fordulatú Coolermasterem is 12 centis. csak nagyon hangosakHa esetleg a tápom nem bírná milyen egyéb kártyát javasoltok, ami hasonlo árban van vagy picivel olcsóbb?
Illetve jó-e ez a fajta (XFX) kártya?Előre is köszönöm!
-
AAntii
őstag
Az, hogy a gigabyte ronda az szubjektív vélemény, hogy a windforce hűtések jók, az ennél kicsit objektívebb dolog. Biztos volt közte gyári hibás is (sokszor hallom ellenérvként), de ellenpéldaként hadd mondjam el, hogy nálam az utóbbi másfél évben 3 db is megfordult, amikkel semmi baj nem volt és a három ventis 6950-nek szinte nulla hangja volt, mikor betettem a gépbe windows alatt oda kellett hajolnom megnézni a kártyát, hogy megy-e, terhelésen is minimális hangja volt.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
-
KAMELOT
titán
válasz AAntii #18369 üzenetére
Persze egyértelmű amit írsz. Amúgy maga a kupon semmit sem ér csak hát ilyenek itt a szabályok. Máshol viszont lehet árulni.
(#18378) Hubba12: Én mondjuk beteszem a gépbe és megy. GIGA kártyák elég jól bírják a tuningot és 3 év garancia! Nálunk pl. ennyibe kerül a HD7970
SAPPHIRE HD7970....95K...2 év garancia
GIGABYTE HD7970....98K...3 év garanciaV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Tenager18
senior tag
Kit érdekel, hogy hogy néz ki? Lényeg, hogy minnél halkabb legyen, és jól bírja a tuningot
Amúgy róla van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
7950-nek mi az nvidias ellenfele?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
anytime
őstag
válasz Hubba12 #18381 üzenetére
Szvsz, egy dvga-t nem azert vasarol(ok) meg az ember, mert nezegetni szeretne(m), hanem azert, hogy a grafikai szamitasokat elvegezze es lehetoseget teremtsen egy szamitastechniaki program lefuttatasara. Ez egy hasznalati targy, ami raadasul es altalaban egy zart hazba kerul, nem is ertem
Arra, hogy a szepseg altali igenyemet kielegithessem, en azert mast szoktam nezegetni, persze kinek a pap, kinek a papne
-
default.
őstag
Srácok, ez a VTX normális márka? Érdemes lenne megvenni ezt a kártyát? Vagy mit ajánlotok 20 körül ?
-
-
anytime
őstag
válasz bluyoo #18395 üzenetére
Ezzel nem vitatkozom, mert nyilvan van benne igazsag!
Csupan annyit szerettem volna kifejteni (nem sikerult), hogy nem a szepseg az elsodleges szempont, legalabbis egy dvga eseteben. Reszemrol, ha az a giga a szepsegen kivul minden masban jobb lenne, mint pl. az asus, nem lenne kerdes, hogy a szepsege avagy a "felbehagyott" erzete miatt, melyiket valasszam.
Ha egy hazrol beszelunk, az megint mas tortenet, hisz azt mar akar egesz nap lat(hat)om
Persze, ez is, mint altalaban a szepsegrol alkotott (hisz most arrol beszelunk) velemenyunk, szubjektiv igy nem off-olok tovabb, hisz ez is csak egy, soha veget nem ero "vitat" eredmenyezne es a vegen meg ram fogjatok kuldeni a "rozsomakot"
-
kjani18
őstag
Sziasztok
Egy powercolor HD 4870 -hez legolcsóbban milyen proci ill. alaplap kellhet, ami kihajtja?
Kösz
JaniOlvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz kjani18 #18398 üzenetére
Hi!
Én egy tuningolt E8400 -al használtam pont illett hozzá.
Szerintem akár egy Intel Celeron G1620 is elég lehet mellé.(#18397) anytime
"Csupan annyit szerettem volna kifejteni (nem sikerult), hogy nem a szepseg az elsodleges szempont, legalabbis egy dvga eseteben." Amúgy sikerült kifejtened, és mellesleg egyetértek veled.
De ha már megveszek egy hardvert pl. 40-50K-ért, akkor legalább nézzen is ki valahogy ne egy burkolaton spóroljanak.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest