Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Weor

    csendes tag

    válasz Baltazár123 #166225 üzenetére

    Amíg annyira igénytelenek a játékosok, hogy minden évben kifizetik az 50 €-t a FIFA-ért, meg előrendelik a nagy címeket pusztán azért, mert nagy körülöttük a hájp (amiket egyébként csak képeken, meg promóvideókon láttak), addig a készítők nincsenek rákényszerítve arra, hogy minőségi játékokat csináljanak. Így értelemszerűen az optimalizálás sem prioritás.

    Nem a "régenmindenjobbvót" mantrát akarom tolni, de amíg volt igény játszható demókra, ami alapján el tudta dönteni mindenki, hogy megveszi-e az adott játékot (és fut-e rendesen a gépén), addig rá voltak kényszerítve a minőségre - és az optimalizálásra is.

    Ma bőven elég, ha a szart becsomagolják selyempapírba, mert viszik, mint a cukrot.

    Példa: Max Payne 3 (tudom, nem mai játék, de):
    - nem lehet benne ugrani
    - nincs benne gránát
    - nincs benne molotov koktél
    - nehéz fokozaton ha bemész egy ajtón, az bezáródik mögötted, így nem tudsz visszamenni
    - csőpályák
    - tré sztori
    - ha elértél egy adott pontjára a pályának, akkor mindig ugyanakkor és ugyanonnan ugrik elő az ellenfél (tiszta 90-es évek játéktermi fílingje volt és baromi gáz)
    - kábé semmi köze az első 2 részhez

    Ennek ellenére sokaknak az egyik legjobb tps-t jelentette és jelenti ma is.

    Az is sokat elárul, hogy az ilyen Crysis Remastered (optimalizáltság smafu), meg GTA Trilogy Definitive vicceknek is van létjogosultsága.

    Tuti, hogy ha ma jelenne meg a Daikatana, azt is úgy rendelnék elő, mintha muszáj lenne és talicskával vennék hozzá a videókártyát is.

    Szóval sajnos egyre több a lószar is, meg a veréb is.

Új hozzászólás Aktív témák