- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabi
senior tag
válasz omfgk #148440 üzenetére
Na az fake, azt nem láttam. Király! mondjuk ez se sokat módosít a helyzeten, ha jobban belegondolok, mert 3-4 hónap helyett 6-8 hónap lesz a megtérülés. Nullára kellene tiltani, és 5+ éves aktív Steam és egyéb fiókhoz kellene kötni a VGA vételt, meg tovább értékesítési tiltással kellene eladni. Álmodik a nyomor. AMD, Nvidia nagyot szakítanak ezen. Nem is értem mi a fenének tesztelik le ezeket a VGA-kat. Teljesen felesleges. 640 ezer egy RTX 3070 a boltban??? Bojkotálni kellene minden ilyen bemutató hírt, mert csak a mi szívatásunk az egész. Eladtam a 1080Ti-mat nyáron, mert sok a meló és ugyse játszok, gondoltam karira veszek egy 3070 v 3080-t. aztán szevasz-tavasz, pánikban vettem egy 4GB-s RX570 bányaszökevényt, az eladó meg kamuzott, hogy bezárta a bányát már rég és csak ott porosodott. mondom persze. Véletlen nem azért adtad el, mert a 4gigással már nem lehet majd bányászni pár hónap múlva??? Röhögött!
Értem, hogy piacgazdaság meg minden. Addig semmilyen játékot és hardvert nem veszek, érezze mindenki a szektorban, hogy gaming pc-t nem lehet építeni. Aztán még a skalperekről nem is beszélek, meg a nagykeres tulajok bányáiról, meg a szlovák áfakörözésről, környezetszennyezésról, anonim feketegazdaságról stb. Nagy a baj! és mi szegény mezei gamerek szívunk. Nesze neked Cyberpunk 2077 grafika. Mediumon 1080p-ben 15-20 fps. Következő 1 évben csak csézek Na befejeztem. Ez így nagyon gáz lesz srácok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest