- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
agymenő
tag
válasz nightvison #72550 üzenetére
Mennyi különbség van a szériák között?
Látom minél újabb annál drágább de ennek van jelentősége a teljesítményben is?
Játékra használva mennyire jöhet szóba egy fx8320 i5 szemben?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
nagyúr
válasz agymenő #72551 üzenetére
Az a csere nem éri meg... és az FX sem jobb az i5-nél.
A szériák között 5-10% diffi általában, de a Sandy már nagyon régi platform (2xxx), inkább valami Haswell procit nézz (i5 4xxx széria). Ezekkel még a DDR3 ramot és egyebeket tudod hasznosítani a másik gépből.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2-3 évben teljesen kiestem a HW információk köréből, evvel egyetemben az árakból is.
Az idei év nyarán jött el a pillanat, amikor is rendszerfejlesztés lesz a porondon, de eléggé dilemmázok.
I5-7600k vagy Ryzen 5 1600x a két kiszemelt variáns. Az olvasatomban a ryzen jobb lehet a proci önálló teljesítményében, mint az i5-el szemben, viszont az intel alá komolyabb és jobban felszerelt lapokat kínálnak a gyártók.
A két chipset, ami szóba jön nekem (mivel ismét 2-4 évig nem lesz ezek után fejlesztés) az X370, illevtve a Z270.Az árak tekintetében az intel lapok néznek ki jobban, a procik tekintetében viszont maguk a CPU-k.
Alaplap gyanánt az AMD alá egy Asus ROG Crosshair VI Hero-t képzeltem el, az intel alá viszont egy Asus ROG Strix Z270 H-E-F trió valamely tagja mocorog a fejemben (feltéve, ha rábukkanok a lényegi különbségre).Memóriát nézve már biztos a választás.: Corsair Vengeance LED 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz - CMU16GX4M2C3200C16
VGA téren pedig szintén adott még a dilemma, de az egy későbbi mese, mivel azért nekem is megvannak az anyagi korlátaim. Egyenlőre marad a jelenlegi karim benne (R9 270), de a következő ráfordítás folyamán vagy egy ASUS Radeon RX 470 4GB GDDR5 256bit PCIe (ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING), vagy egy ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit PCIe (ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING) a jelenlegi befutó páros.
Szóval maga a kérdés, hogy az AMD, vagy az Intel alapban gondolkodjak-e?
(Kérek mindenkit, hogy a megszokott, megszállott ilyen, vagy olyan fanok hanyagoljanak, nem a szokásos AMD vs. Intel harcot szeretném látni, hanem tényekkel és érvekkel alátámasztott válaszra várok.)
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A két említett VGA-t biztosan jól kihatja majd az i5, és feltételezhetően a Ryzen is, csak hát ugye azzal még nem igen vannak tapasztalatok. Én azt mondanám, ha ráérsz a vásárlással, várj vele nyár közepéig, addigra többet lehet majd tudni a Ryzen-ről, és a gyakorlatban manifesztálódó képességeiről. Egyelőre igen kiforratlan az egész, én pénzt nem áldoznék rá jelen pillanatban.
Ugyanakkor - és innentől már erősen szubjektív minden mondatom - én nem nagyon adok a rizsára, így nem várnék a Ryzenre sem. A felsorolt VGA-k miatt ha jobb is lesz a Ryzen játékok alatt (ami azért erősen kérdőjeles jelen pillanatban) úgysem a CPU dönti majd el a 3D teljesítményt, így azt venném, ami bevált, ami biztos, ez pedig jelen pillanatban az Intel.
VGA-ból az nVidiát venném, mert valahogy az is mindig úgy alakul, hogy papíron jók, vagy egyenesen jobbak az AMD kártyák, néhány év múlva azonban egy nVidia jobban teljesít a legtöbb játékban, mint a kortárs / kategóriatárs AMD megoldás. Biztos a driverek miatt van, és persze ezen állításomon is lehetne vitatkozni, de az én 10+ éves tapasztalatom ez.
-
Laraxior
titán
Hello!
Egy E5200 Dual Core CPU megbirkózik egy fullHD-s filmmel? Integrált VGA van az alaplapon. Tuning lehetőség nincs az alaplapban.
Vagy mire elég egy ilyen CPU?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz DR|FTK|NG #72556 üzenetére
Köszi, beüzemeltem. Úgy tűnik megbirkózik vele. Igaz 80%-on jár a CPU, de nem akad sem a kép, sem a hang.
Igazából az utcán találtam lomtalanításkor a gépet, aztán gondoltam, hogy beröffentem. Nem mai darab, de erre-arra jó lehet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
agymenő
tag
válasz nightvison #72557 üzenetére
Annyi tesztet néztem már hogy bezavar. Ahol annyit állapítottam meg, hogy nem sok értelme van az i5re cserélni. I7 felesleges. Csak mindenki úgy sztarolja őket hogy kíváncsi vagyok.
YouTubera hagyatkozom a szerint elég egy G4560.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Gép építés előtt állok, a procira max kb nettó 70-em lenne. (vissza tudom igényleni az áfát)
i7 7700 és i5 7600K között vacillálok. Húzva tuti nem lenne.
+200 Mhz van az i5-nél, az i7 esetében meg a + 4 szál ugye.
Elsősorban játékra, filmezésre, netre lenne használva a gép.
Fontos még, hogy időtálló legyen, jó pár évig nem akarok a konfighoz nyúlni. (legalább egy 16-os modul és egy 1060 lesz még a gépben)Köszönöm!
(*)(*)
-
Csaby25
őstag
Sziaszok!
Full hd játékra érdemes Ryzen-be gondolkodni vagy maradjak az Intel-nél?
Köszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Euromail
aktív tag
válasz Csaby25 #72567 üzenetére
Ezeket még nem tesztelték de az 1700 gyenge szereplése után ne várjál sokat.
Valószínűleg ezt nem láttad [link] AMD Ryzen 7 1700 vs. a 5-year-old gaming PC, or why you should never preorderLeggtöbb tesztnél a probléma hogy a felső kategóriás amd cpu-kat 1080p-ben nézik
Hát egyáltalán nem életszerű hogy majd egy felső kategóriás processzorhoz és videokártyához amik 120.000 és 180.000ft-nál kezdődnek egy 30.000-ft-os monitort fogsz használni 1080p-ben hát ez...
Minimum egy 1440p Monitor lesz az optimális ott meg elhasal a rízen jobb egy i7 7700K mint egy 1700 ugyan annyiért.Ebből a teljesítményből meg levonható hogy az r5 széria se lesz másabb ott is i5 lesz a jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
jocomen
aktív tag
Minimumba már több játékban is kikap az i7 7700k a Ryzen-től, és avg-ben is csökken az előnye:
https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA[ Szerkesztve ]
-
Euromail
aktív tag
válasz 85Slaci265DC #72570 üzenetére
Jaja nagyon figyeltél ám nem r7 lesz hanem r5 aki kérdezte hogy venne majd valamikor.
Az meg még gyengébb hacsak majd kijavítasz amd hitvallásos meggyőződésedben mert ez az etalon.Annak aki amd fun annak biztos De ugyan úgy lapot kell cserélned egy jó AM4 30.000ft+ de nyugodtan ha sok a pénz. +120.000-ftos proci az r7 1700
Konkrétan ha van egy i7-ed nem éri meg váltani mert semmivel nem vagy előrébb egy i7 2500K még mindig jó és egy i7 3570K meg még jobb is mint az r7 1700 szóval használtan megveszi féláron akinek van esze és az egész nem kerül többe lappal együtt max 65.000ft.
Aki meg elvakult és nem látja a fától az erdőt az meg így jár mint a történelem folyamán a sok okos A10 tulaj meg a nulldózer
Aki meg r5-re akarna váltani az meg olyan mintha a vakot küldenéd a céllövöldébeIntel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
nagyúr
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok, egy elso genenracios Intel Xeon X5675@4.2ghz 6 core socket 1366 procim van. Adataimnal a teljes config. Most tervezek egy vga cseret gtx 1070/180-ra. Jatekokban lenne erdemi elorelepes egy teljes architektura csere az eppen aktualisra?
-
Wayne
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #72575 üzenetére
Köszönöm a választ, tudnád (vagy bármelyik szaki akinek van tapasztalata vele )egy kicsit pontosítani, mondjuk egy gtx1080-val mekkora sebesség javulás lenne egy hozzá passzoló, játékokra való procival? Illetve milyen proci ajánlott erre az esetre? Keretet nem írnék, inkább a jó ár/érték arány érdekelne. i5, i7 jöhet bármi. Max terhelése: Játék jelenleg FHD-ben, talán idővel lesz egy magasabb felbontást is tudó monitor. Illetve párhuzamosan a másik vga kimeneten megy ki a tv-re FHD anyag.
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Processzor váltásnál (g4560) jó a gyári paszta ami rajta van vagy érdemes újat felvinni rá? (Arctic MX-4)
-
Kékes525
félisten
Közepesen erős processzort keresek, amely egyértelműen jobb, mint a most használt QuadCore Intel Core i5-2500, 4018 MHz (39 x 103) processzorom és a grafikus része is egyértelműen jobb, mint a most használt AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB) -nél. Szeretném, ha lehetséges a grafikus kártyát a processzor GPU részével kiváltani, mert igazából csak böngészésre, zenére, fájl műveletekre használom a gépet. Milyen processzort tudnátok ajánlani, ami erre a célra megfelelne. Van ilyen processzor? Ja és az ár ne legyen több, mint 80 ezer forint. Köszi a válaszokat! Másrészt azt is megkérdezném, hogy sokkal jobban melegszik a CPU, ha a grafikai magot is bekapcsolom?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
nagyúr
-
Kékes525
félisten
válasz FollowTheORI #72580 üzenetére
Mert már kb. 10 éves a rendszerem, másrészt olyan alaplapot is keresek, ami a minőségi zenét is jobban támogatja (a mostani: Asus P8Z68-V Pro/Gen3) és váltani akarok Windows 7-ről Windows 10-re.
"Egyébként i5-7400, 7500, 7600, 7600K+tuning..." Ezeknek a GPU magja jobb, mint az AMD Radeon HD 6700 Series (1 GB)?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kékes525 #72581 üzenetére
Ha nem is jobb mindenben, de mindenképp modernebb és támogatottabb és többet tud.
Pl videóban, ami jól jöhet netezéshez is.
A mostani szabványokhoz jó és van hozzá W10 driver is.Ha igazán jót akarnál, akkor meg kéne várnod az AMD Ryzen alapú APU megjelenést valamikor később az év során (vége felé, vagy jövőre). Azokban lesz modern proci és GPU is egyben.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Kékes525
félisten
válasz FollowTheORI #72582 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat. Inkább Intelben gondolkozok, az talán támogatottabb.
-
Ueda
senior tag
válasz Kékes525 #72579 üzenetére
Mostanában azt találtam ki, hogy kettő kábelt vezetek a monitorba (hdmi -re gondoltam), egyet az IGP-nek, egyet a HD 7750 -nek (persze monitortól is függ, az enyémen van 2 hdmi bemenet). Ha valami miatt az egyik nem jó, akkor csak a biosba kell átkapcsolni a grafikus megjelenítést (+ driver le/fel). Én is szerettem volna teljesen az IGP-re hagyatkozni, de vannak szituációk, amikor ez nem megy. Pl. a Frater ( The chosen well of soul) játékot képtelen futtani élvezhetően a skylake igp, pedig elvileg DX 7 -nél többre nincs szüksége.
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
szabeska
addikt
A LOL elvileg simán elfut HD530-on (youtube videókon, és elméletben is), de a gyakorlatban játszhatatlan dual channel-be pakolt ramokkal is, röcög, remeg, szaggat, camera locknál az ember szeme folyik ki a "vonalak szétfolyása miatt", minimum grafikán is, holott elvileg 120 FPS-en futott nálam. V-sync-el és anélkül is. Játékra felejtős az Intel IGP.
[ Szerkesztve ]
F1
-
Źşë'
addikt
az új intel procik kb mikorra várhatók?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
core i7
addikt
a Skylake-e (x299) Nyáron vagy Ősszel A 8.gen szerintem évvégén vagy 2018 eleje
[ Szerkesztve ]
-
VirsLee
Topikgazda
válasz Kékes525 #72583 üzenetére
Kevés rosszabb döntés van mint integrált grafika esetén intelben gondolkodni. Intel híres a rossz igp supportról. Teljesítménye nagyon gyenge. Várd ki az amd-t ha mindenképp integrált megoldást szeretnél. Ott még kapni fogsz egy speciál hangfeldolgozó egységet is a gpu részeként. Amúgy külön hangkártya jobb és nem extrán drága.
-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
Egy GigaByte GA-H67N-USB3-B3 lapba érdemes belerakni egy nagyobb procit, pl. i7-3770K, vagy a csak 4pines tápcsati miatt ne erőltessem a tuningolhatóságot?
Játékra raknék össze egy hordozható gépet, használtan meg már elég jól hozzá lehet jutni Sandyhez, Ivyhoz is.mAtx4ever!
-
nagyúr
válasz lukaszokni #72592 üzenetére
Ha jól emlékszem max turbóig lehet állítani benne a procit, azt meg bőven el kell hogy bírja.
Ha meg nem lehet benne tuningolni, akkor pláne... bár akkor egy sima 3770 is elég.
De úgy emlékszem ezeken is lehet állítani a szorzót (a max turbóig, tehát +4), nem csak a P/Z lapokon.
Azt nézd meg a mostani procidon tudod e állítani feljebb az órajel szorzót így, ha igen, akkor mehet a 3770K.
Ha nem, akkor is mehet, de akkor a sima 3770 is elég lehet, ha olcsóbban jutsz hozzá. Ha nem olcsóbb, akkor K.+ nyilván kellhet egy jobb hűtés, ha a mostani nem túl acélos.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz core i7 #72588 üzenetére
most nézem wikit hogy a "Cannonlake" később jön ki mint a "Coffee Lake", vagy múltkor rosszul írták én nem tudom, a 10nm meg sztem még 2018ban sem, max a Q4ben
szeretnék új gépet összerakni, nem tudom mennyire éri meg megvárni az új típust (Sandy Bridgeről váltok, elvileg megéri, csak az a kérdés hogy még várjak, vagy vegyem a Kaby-t - az a pár hónap nem sok már, intel picit besűrítette a piacát)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
Ha tudsz várni egy évet még akkor várj... ellenkező esetben meg nem kérdés, nyugodtan veheted most a Kaby-t.
Bár én azért a helyedben elgondolkodnék a Ryzen-en is, ha nem K procit akarsz venni és tuningolni keményen.
[ Szerkesztve ]
-
Lacc
aktív tag
Helló.
Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy mennyire éri meg váltani a Pentium G4560-ra a jelenlegi konfigról.
Sebesség tesztek alapján, megéri. Bár ott van a 2+2 (2mag 4 szál) vagy a 4 mag kérdése nálam.● Pontos konfigurációd leírása (videókártya, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Táp: 400 Wattos FSP Aurum SSD-kből kettő is van, jelenleg FM2-es alaplap AMD A5700 és 8GB DDR3-as ram.
● Mennyi pénzt szánsz rá?
Minimálisat, mivel alaplap és memória csere is lenne. Max egy hónappal kitolom a gép fejlesztést, és akkor egy Core i5 esetleg 7500-at teszek a helyére.
● Új vagy használt processzorban gondolkodsz?
Új, mert a használtak ára csak nagyon minimálisan alacsony. Új esetében meg full garancia év megy.
● Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék/munka, alkalmazás neve?)
Munka, főleg fejlesztő környezet - IDE, meg Docker és vagy VirtualBox futatása, amelyben windows server vagy linux server fut, általában egy vagy néha kettő.
Tudom jól, hogy az IDE gyorsabban fordítja a kódot Intel proci alatt (Core i5 esetében, anno a munkahelynél), de most csak egy Pentium G4560-at néztem ki, olcsó, fogyasztásban jó, szerintem jobban megéri az árát, mint egy Core i3. Viszont nem tudom, hogy a virtualizáció miatt mennyire lenne jó... nem tudom, hogy a virtuálisan futó linux szerver gyorsabban futna (gyorsabban hajtaná végre az utasításokat) mint jelenleg? Hiszen jelenleg mégis csak egy fizikai magot kap, és nem pedig egy virtuálisat magot (szálat) -
Interceptor
addikt
Hello,
Lenne valaki aki most akarna új gépet venni, kb alsóközép/közép szintűt. Lehet ésszerűbb lenne most várni egy hónapot, már csak az AMD miatt is, hátha rendbe rakja egy kicsit a piacot az új ryzen? Esetleg AMD ryzen irányba is el lehetne menni. A két magvas elavult pentium/i3 vackokat inkább kihagynám. Vélemény? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
veterán
válasz Interceptor #72598 üzenetére
Két héten belül itt a Ryzen 5, az 1400 ára egész vállalhatónak tűnik (169$), 4 mag, 8 szál. Megkavarhatja a piacot, de persze kérdés, hogy mennyin kezd, tudjuk a magyar boltok szeretik az elején az extra sarcot.
Én az első tesztekig mindenképp várnék.solfilo
-
Lacc
aktív tag
válasz solfilo #72597 üzenetére
No, igen, de az i5-nek egy hátránya van, hogy akkor már ott lesz a ryzen, mint alternativa.
No meg 3x-or drágább, mint a Pentium, holott az 7400-as csak 25%-al, a 7600-as pedig 40%-al. Persze ott a 7600K is, de az már sokkal többet fogyaszt. Állandó terhelés alatt nem lenne a processzor, állítólag ebben jobb a Core sorozat, mint a Pentium.
Ryzen 7-en is gondolkodom, de jelenleg amúgy nem tudnám kiaknázni, meg még be kell érnie. Bár tényleg jó kérdés, hogy a nagyobb cache az i5 esetében mennyire számít a virtualizációnál, mert így belegodnolva, az emulátorok futattásánál talán jobb választás lehet.
Na majd még utána olvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest