Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ST05 #45068 üzenetére

    Miért veszélyesebb? Eddig csak arról hallottam, és olvastam (fórumtársaktól is) hogy 15-20C° különbséget lehet vele nyerni. Ha minden igaz [ez] fogja hűteni, és [ezt] szeretném hozzá kipróbálni.

    "amire nem elég 4,4 arra 4,7 se lesz nagy diffi például két 770 esnél kellhet
    ezt talán az ivy-s hard gamerek tudnák megmondani hol mire nem elég pl 4,5ghz" Erről én úgy vélekedtem, hogy hiába normális pl a 75C°, jobb ha az csak 60°... de lehet rosszul gondolom, míg nem történt semmi addig még lehet variálni és változtathatok én a véleményemen a hozzáértők javaslatára. Meg is köszönöm.

    Arról van valami info, hogy CL Ultra mennyi idő alatt veszíti el a hőátadó képességét, annyira, hogy szemmel látható legyen fokokban az eredménye? Mert ha nekem 2havonta pasztázni kell, azt nem vállalom. :D
    Amúgy, valahol olvastam, hogy nem csak pasztázni lehet, hanem le is lehet forrasztani, ahogy Sandy esetében, ezt alá tudja valaki támasztani?

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák