Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    Igazából elsőre a procit szeretném tisztázni, e nélkül ugye az alaplap kiválasztása nehézkes. Ha megvan a proci, akkor majd nézek hozzá v.mi megfelelő deszkát. Akkor úgy látjátok, hogy az athlon x4 bőven elég lesz játékra? Mert akkor abból a +15 ezerből ami maradna (phenon x4-et néztem elsőre, mondván hogy általában a drágább jobb, számolok azzal, aztán a tesztek olvasásakor úgyis kiderül), szóval +15 ezerből akkor kicsit erősítenék vga fronton :D Milyen vga kell ahhoz, hogy az athlon és phenon x4eseket kihajtsa? És mit tud ez a két proci az új intelekhez képest? Vga téren meg még az is kérdés, mennyire szívatják a játékosokat az ati driverek... vagy ez már a múlté? Mindegy is, most a proci a lényeg, tehát mekkora vga-t bír el?
    Bocsánat, de nem szeretnék átmenni a milyen teljes konfigot vegyekbe, ha nem gond, maradok egyelőre itt :D Az már más kérdés, hogy később egy ssd is társulna a géphez, az nem sok vizet zavar jelenleg.

    Szerk.: ahogy elnéztem, árban is van minden féle a két fajtából, az AMD Athlon II 615e 2.5GHz pl. miféle?

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák