Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Tikakukac #96852 üzenetére

    Igen, pont a legfontosabb részt vágtad ki a kommentemből (ha van egy kis ideje = azaz szabadideje, ugyanis az előadás idő "nem szabadidőnek" minősül), de sebaj. ;)
    Amúgy egy szóval nem mondtam (direkt), hogy előadáson a hátsó sorokban lévő mega-lan partykba kell becsatlakozni - ezt a jelenséget kb. minden mérnökhallgató ismeri amúgy szerintem. de ha sulin/sportoláson/barátnőn/stb. kívül ha van rá ideje és megfelelően be tudja osztani azt, akkor kockuljon, bánom is én. :))

    (#96850) Khelben: Nem feltétlen marhaság, ha vásárlás előtt tájékozódik, akár itt vagy akár felsőbb évesektől, vagy akár odajáró ismerőseitől, stb. Nem minden gólya megy elsősnek vakon, de persze vannak ilyenek is, ez tény. Viszont az eléggé egyértelmű, legalábbis annak kéne lennie, hogy aki mérnökinfóra vagy villamos/építő/építész/gépész/stb. megy más típusú, erősségű noti kell, mint aki bölcsésznek/orvosnak/jogásznak/stb. készül. Anno én is gólyaként vettem notit, de "csak" egy középkategóriásat (vagy még annál is szarabb?), mert előre tájékozódtam és emiatt nagyjából tudtam mire számíthatok majd; illetve akkor is játszottam, de akkor még "nem voltak olyan magasak" az igényeim (nem kellett high, elvoltam mediumon is)...

    Ellenben továbbra is tartom azt az elképzelésem, hogy nem kell feltétlenül "nagy gamernek" lenni, de attól még, hogy nem napi 6-8 hanem csak 2-3 órányit tud kockulni az elfoglaltságai maitt, még "jogosan várhatja el" a "gamer élményt" (magas fps, stb.) ha ő (vagy apu, anyu) meg tudja ezt fizetni persze. :K
    Értem ezalatt azt a gondolkodást, hogy "ha az egyetem, sportolás, egyéb dolgaim stb. miatt úgyis olyan kevés időm van (napi átlag 1-2-3-4 órányi, kinek mi ugyebár) és a(z egyik) hobbim a gamerkedés akkor legalább azalatt a kis idő alatt ne a töltőképernyőt nézzem és az egeret rágjam/billentyűzetet verjem a lag, stb. miatt idegességemben...."

    Amúgy én is ismerek/ismertem jó sok "nagy gamer & bulizó" hallgatót, és valóban a legtöbbje elhasalt első-második évben, de volt aki nem (általában azok akinek volt egy kis esze és be tudta osztani az idejét, priorizálta a feladatait rendesen -- itt a lényeg), illetve volt aki kicsit visszább vett ebből az életstílusból (mert pl. nem tudta megoldani jól az időbeosztását vagy ráunt a gamelésre, stb.), úgymond "megtért" :DDD a harmadik évre.

Új hozzászólás Aktív témák