- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Pedig azok a jók.
-
Soderes
senior tag
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Avval nincs baj, hogy körökre osztott. A legtöbb rpg ilyen.
-
Ez igazából az első Mad Max, csak játékban!
-
tntmax
aktív tag
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
http://www.kjkonline.atw.hu/
-
- = Zk = -
félisten
körökre osztott?!.. .fszom
azt anno KJK könyvekben még elviseltem... de ingame már annyira nem
-
KJ82
senior tag
Nekem az ATOM RPG jött be nagyon, a maga 80-as évekbeli Szovjetúniót idéző világával.
-
Soderes
senior tag
Nézegettem én is. Nagyon ígéretesnek tűnt és volna erre a műfajra igény. Elsiették a fejlesztők a kiadást és gyakorlatilag a fél játékot újra kell írniuk. Így már persze nem érdekel. Kár érte egyébként.
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon vártam a játékot a cikkben is említette aussie Fallout vibe miatt, de aztán a megjelenés eltolása után lankadt az érdeklődésem, amit aztán a játék és a fejlesztők sem akartak fenntartani.
Olyannyira nem, hogy fel voltam iratkozva q hírlevelükre és egy árva üzi nem jött arról, hogy megjelent a játékuk. Aztán mikor láttam, hogy kidobták és elkezdtem olvasgatni róla végképp elment a kedvem tőle. Talán egy nagyobb leárazásban rápróbálok, de most amúgy is tele a crpg zsáner jobbnál jobb címekkel, szóval ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest