- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Szerintem nem véletlenül nem voltak annyira oda érte... Az U2412M-mel sokkal jobban járnál, megérné kivárni az a pár hetet, mind2 Samunál oktávval jobb (kép)minőségű monitorral lennél gazdagabb.
(#9097) justaview: Na ezzel biztosan sokkal okosabb lett...
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz BioNiCMaN #9103 üzenetére
Hát én tftre gondoltam... Mondjuk itt elég sokféle van 25000 ig:
vagy ezeket meg sem érdemes venni?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
BioNiCMaN
addikt
válasz pocokxx #9106 üzenetére
Én ebből kiindulva, arra gondoltam, hogy CRT is szóba jöhet, bár lehet, hogy túl gondoltam.
Én 25k-ért nem vennék monitort, de ez szigorúan az én véleményem.
Most milyen monitorral nyomod ( a fentiekből kiindulva CRT lehet), mi váltotta ki benned az igényt arra, hogy monitort vegyél? Ha nem létszükséglet, akkor gyűjtögess még egy picit és vegyél egy olyan monitort, amit 2 év múlva nem kell/akarsz lecserélni.
Lássuk be, hogy ez az a része a gépednek, amit a legtöbbet nézel, szerintem nem ezen kellene spórolni.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz jobbacsabba #9086 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
-
pocokxx
Közösségépítő
Jelenleg egy 21 colos proview préseli az asztalt, ahol cserléni kellene. és vesz el minden helyet. Két lényeges szempont, ami miatt váltani gondoltam: 1)jóval kevesebbet fogyaszt, 2) jóval kisebb helyet foglal. Így már az is érthető miért "kell" tft. A keretet nem én határozom meg, munkahelyemre lesz... Max 25 ből kéne kihozni a legjobbat.
megj.:Azért nem hiszem, hogy két év múlva cserélni kell ezeket a "szarokat"... Jelenleg (otthon) egy Benq FP767-et használok, és meg vagyok vele elégedve. Nyilván lehet ezt is cserélni már, de erre tényleg gyűjtenem kell...."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
parkr
őstag
válasz pocokxx #9112 üzenetére
az apró akkor gondolom kizárva, ugye?
25-ből nem nagyon lehet szerintem válogatni. két 19"-es, amik talán még a jobbakhoz sorolhatók:
Samsung E1920N
BenQ G922HDAL (ez elvileg LED-es, de szállítással 27 körül lesz) -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Új monitort szeretnék venni de fogalmam sincs, hogy milyet vegyek. 21"-22"-osat néztem olyan 30-35e forintig. Játékra és filmezésre, ill netezésre lenne. Fontos, hogy full HD legyen.Az Asus VW228N monitort néztem, de nem tudom hogy milyen. Láttam, hogy ez LED-es, mivel jobb mint a nem LED-es?[ Szerkesztve ]
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
petata
őstag
válasz t.kristof #9116 üzenetére
Üdv!
Benq G2222HDL
vagy
Benq GL2240M9119# Szerintem nem
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Van egy 17-es CRT-m. Az miért van, ha be van kapcsolva a V-Sync akkor tök jó minden, de ha kikapcsolom, akkor néha elcsúszik a kép. Egyébként 75 Herzen használom 1024x768-ban vagy 1152x864-ben.
Nem mintha annyira fontos lenne, csak azért jó tudni hogy a régi monitor miatt van-e?
Egyébként 35k-ig milyen monitort ajánlanátok egy 5830 Xtreme VGA mellé?
Szeretek minél nagyobb részletesség mellet játszani. -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!
Szeretnék tanácsot kérni; mivel monitorban nem vagyok májer..
Anno egy f-s P19-2p-t vettem 142 ért még:-D (mert kellett a fekete) Azóta nincs vele vaj; már túl vagyok a kétszáz forintos tranzisztor hibának.. Egy problémám van... Nem WIDE..
Szerintetek megéri lecserélni, úgy hogy a monitornak nincs baja, egy wide-ra? Olvastam itt hogy a látható felülete ugyan akkora mint a wide-nak bizonyos méretekben.. Illetve melyik márkát ajánljátok? Játszom és amatőr szinten photoshoppolok..
Most nem szeretnék 142ért venni monitrot, de azt gondolom hogy az árak már nincsenek annyira elszállva; mert nagyobb a versenyhelyzet; mint akkor volt.. -
< CyberBob >
őstag
Ha vízszintesen több sávban csúszik el a kép akkor nem a monitor hibája csak a videokártya több képet számol ki mint amit a monitor meg tud jeleníteni. Vagy tedd fel 75 Hz fölé a frissítést amíg jó nem lesz, vagy hagyd bekapcsolva a VSync-et.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Isual
veterán
válasz Lazarus911 #9128 üzenetére
Szerintem Te is kövesd figyelemmel a Dell U2412M hazai érkezését s árazását!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Sonja
nagyúr
Olyan monitort keresnék, mint a BenQ EW2730V, csak MVA helyett IPS panellal szereltet! Azaz 27"-os, IPS, LED, 1920x1080, + legalább 1db HDMI bemenet a DVI mellett (vagy 2 HDMI). Létezik ilyen egyáltalán? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Teaway
veterán
válasz Lazarus911 #9128 üzenetére
Vagy nézz rá egy HP ZR24W-re.
Sonja:
Már hogyne létezne: LG E2770V-BF[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
bajaki
őstag
válasz < CyberBob > #9129 üzenetére
Igen, olyan értelemben gondoltam hibára, hogy már nem bírja megjeleníteni. Szóval akkor az a probléma?
És igen vízszintesen több sávban csúszik el...
-
El Kebir
őstag
semmi köze a monitorhoz, ez vga kártya beállítás kérdése és a vga kártya műve.
van aki kifejezetten kikapcsolja a vsync-et, mert úgy amint elkészül azonnal megjelenik a "kép" a monitoron (több fps), van aki meg bekapcsolja, mert úgy szebb. (viszont úgy átlag kevesebb fps)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
EkSYS
senior tag
sziasztok!
TV tuneres monitor ami azért jó minőség, milyet érdemes venni olyan 23' vagy afelett?
Eki - az eredeti
-
< CyberBob >
őstag
Mint írtam ez nem hiba semmi sem rossz. Némelyik játék grafikus motorja hajlamosabb erre, de alapvetően túl sok képkockát kap a monitor (még nem fejezte be az aktuális képkocka kirajzolását, de már kapja a következőt). Vagy használd a VSync-et vagy ha a monitor bírja tedd feljebb a frissítést. Nálam 120 Hz-en már nincs ilyen gond.
-
justaview
senior tag
Ahogy ez a hozzászóló is írja, sajnos megtévesztő, de két különböző E2370-es monitor létezik Az egyik TN paneles, a másik IPS.
-
bajaki
őstag
válasz < CyberBob > #9144 üzenetére
Értem. Köszönöm a válaszokat!
Igazából annyira nem zavar, mert akkor bekapcsolom a Vsync-et, most aztán az az fps különbség nem vészes, főleg ha nem is olyan stílusú a játék. -
< CyberBob >
őstag
Az a helyzet, hogy kb. 35 fps-től már az emberi szem folyékonynak látja a mozgást. Persze van aki szerint 100-200 fps-nél gyorsabban fut és magasabbra ugrik csak az a gond, hogy a 60 Hz-es lcd ha meg feszül sem tud 60 képkockánál többet kirajzolni.
-
mcs
veterán
válasz < CyberBob > #9125 üzenetére
Az utánhúzás számomra nem zavaró 5 ms-al, de ez biztosan egyéni ízlés kérdése. Először persze picit szokatlan több év crt-zés után, hiszen annak csak gyorsabb volt a megjelenítése, most viszont konstansnak érzem 60 fps felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest