- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kiváncsi.Szeretnék venni egy 22" ASUS VW228N LED monitort,de nem tom a konfigomon menne-e a full hd simán. Lap: Gigabyte EP45, Proc: IC2 E8400, Ram:4gb corsair dominator , Sapphire 5850 Vapor-X....szóval szerintetek?Köszi a választ előre is...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Upgarade-elni szeretnék monitort...most ez van: 22" ASUS VW228N LED
24-est szeretnék. A szívem szerinti feltételek: Fényes, Full HD LED kijelző...ez tuti,1920x1080, nekem pl a Samsung szépsége tetszik, de nem létszükséglet, ha tudtok jobbat...lehetőleg ne eget rengető ára legyen...olyan 40-45 körüli...az extrákhoz nem tudok hozzászólni. Nem akarom TV-re kötni meg ilyesmi. Game és film menne rajta. Köszi a helpet! -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Szeretnék monitort Photoshop, videóvágás, Wordpress, illetve, filmnézésre, játékra. Max keret 60k. A lényeg, hogy minél több garit lehessen hozzá kapni, illetve lehetőleg a kávája legyen minél keskenyebb, de ha nem jön össze az sem baj.Valami Freesync vagy miről olvastam, hogy jó lehet, de fogalmam sincs ez hogy van feltüntetve. Radeon 380 lesz a Vga.
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Újra megkérdem, hátha...Tudnátok az E digial oldaláról ajánlani 24" körüli moncsit amit tudnék használni. 50k a max keret, de hitelre menne ott.. Minél több év garival. Tudom ebben az ársávban nem nagyon van jó, de akkor legalább olyat ami nem rossz...game és photoshop, wordpress, kicsi videóvágás lenne. Köszi ha segítetek!
VGA: 960 4 gb
Proc: 2500kha kellene
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Egy olyan monitort amin Dsub és hdmi van azt addig amíg nincs vga hová tudom az alaplapra csatlakoztatni? Azon van Dvi és sima vga csati is.Mondjuk a Dvira a Dsub ot egy Dvi os csatlakozóval?
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Monitort keresek, a következő paraméterekkel:
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
500k HUF
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27<
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Eddig IPS volt, az tökéletesen megfelelt.
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Ivelt
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Játék, Forex
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
RTX 4070
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI biztosan, a többit sajnos nem tudom mi lenne jó.
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem tudom...fontos?
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos.
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Ha szükséges állványra is szerelhető legyen.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest