Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz nova001 #8294 üzenetére

    "nem hallotam életemben arrol hogy a dell monitorok ennyire jok" Ezek szerint egyetlen egy hsz-t sem olvastál vissza a fórumban. (Amúgy annyira jók ezek a dell monitorok [pontosabban az U2311H], hogy van saját topicja is! :) )
    "ez az IPS panel 8ms akkor felér egy TN 5ms al ?" Igen, sőt egy 2ms-ostól sem sokkal "lassabb"...
    "300cd/m csak a fényerö ?" Nappali beállítások mellet 120cd/m2-es fényerőt ajánlanak (néhol 140-et) azt bőven teljesíti, max fényerőn szénné égetné a szemed (főleg este), csak erős napfényben ajánlott feltekerni, ahhoz meg pont elég is a 300cd/m2!
    "fps gamera kéne föleg" Menj be pl.: az Oázisba (Nyugatinál), ha akarod vidd magaddal a géped és próbáld ki! Ennél biztosabbra nem mehetsz, hogy megfelel-e "fps gamera"... Egyébként helyben Quake 3-mal is ki lehet próbálni, ha nem akarod hurcolászni a géped!
    "azért nem értem miért nem irkálnak róla szinte sehol hogy ennyire jo ez a tipus (U2311H)" Ezzel van tele az egész fórum és még sok más is (pl.: gépajánló fórum) meg bizonyára a külföldi fórumok is. Úgy tűnik, hogy nem a te tájékozottságod a mérvadó etéren... :U
    "+ ezen van hdmi vagy miaz display port ?" Nincs HDMI, Displayport van rajta, ami ugyanúgy tud vinni hangot is, mint a HDMI, csak nagyobb felbontásokat is támogat (de ez jelen esetben lényegtelen). Nagyjából ugyanolyan, mint a HDMI, csak Displayport a neve, legyen elég neked ennyi. Ha valamilyen HDMI-s divájszt akarnál rákötni azt egy HDMI-DP kábellel teheted meg, kikerülve a HDMI bemenet hiányát...
    Segítőkész voltam? :U

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák