-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
Rövid élménybeszámoló másfél hét használat után:
a sivatagban találtam egy ASUS MX34VQ monitor múlt héten. Elég rég óta használok munkában Dell 3415-öt, szóval a szélesség nem volt ismeretlen, azonban a panelen elsőre látszik, hogy VA. Szebb feketéi vannak, a színei is teltebbek, nagyon korrekt. Kevés csicsa van rajta, a beépített hangszóró meglepően jó (zenére nem, arra marad a füles, de yt-n valami random akármit megnézni tökéletes), nincs rá panasz. A vezeték nélküli töltés jópofa, de engem nem érint, a VESA egyelőre nem szempont, az USB hub hiánya viszont fáj.A másik játékos a Philips 349X7FJEW volt, azonban részint a talpa miatt (sok hely), részint a fehér káva miatt annyira nekem nem jött be. Igaz, ez VESA-s legalább. Hasonló specifikáció, hasonló panel valszeg, illetve amit láttam review-t az azt kissé lehúzta.
Alapvetően azt hiszem ez az egyik legjobb belépő a 34UW világba, 100Hz, Freesync, VA, aki nem kizárólag játszani szeretne, annak (kompromisszumokkal, de), tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Alienware 500hz
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest