- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
"Én ezek között csak annyi különbséget látok, hogy az egyiknél van keret a másiknál pedig nincs." - igen!
"Ha a 22MP57VQ-P vagy a 22MP65VQ-P mellett döntök ugyanazt kapom mint a 22MP55HQ-P esetében csak más dizájn?" - igen, viszont kapsz mellé még egy DVI csatlakozót is!
"Másik kérdésem pedig, hogy a 40 ezres kereten belül van jobb vétel a fentebb említetteknél?" - talán szóba jöhet az LG 24MB56HQ-B ... bár az már 24"-os, de megfontolandó. -
vaakuum
addikt
válasz old_artist #59700 üzenetére
Egy villámgyorsan (max. 2-3 napon belül) elérhető cucc kellene, ezért gondoltam az ipont...azt meg tudom oldani...esetleg hardverker, ami még közel van, és nyitvatartási időben oda tudok menni.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
aktív tag
-
Fandango
veterán
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok dönteni a 2 monitor között. Pro-kontra jöhetnek az érvek.
ASUS PB279Q vs. DELL UltraSharp P2715Q
-
Mikisys
őstag
válasz Nikolausz85 #59673 üzenetére
Az 57-es LED háttérvilágítású jónak tűnik, ha neked megfelelnek a csatlakoztatási lehetőségek, akkor megveheted.
Azért a gyártó weboldalán nézd meg pontosan a paramétereiket, a különbségeket, az egyes altipusok között, a csatlakozókat, egyebet.Üdv!
-
horvi0813
tag
Sziasztok!
LG 25UM57-P Erről vélemény esetleg?
Vagy ez DELL S2415H?
Vagy hasonló árkategóriában vmi jó, főleg játékra kellene 60-70k-ig tudok elmenni árban.
Köszönöm! -
spanglee001
addikt
azt hallottam hogy 144hz nél már mindegyek ezek a syncek, tehát ha jó a vga lényegtelen, csak akkor kellenek ezeke a syncek ha a vga "gyengébb".
ajánlanátok nekem játékra való monitort? max 250k de nem bánnám ha olcsóbb lenne
ez tetszik pl biztos jó is de tn panel, viszont mégis azt írják, hogy odaveri az "olcsóbb" ips eket és még gsynces is
az lenne a lényeg, ne legyen szellemképes, kristálytiszta képe legyen, gyorsan reagáljon akár hamarabb mint ahogy mozdítanám az egeret ne legyen utánhúzás.
lényegtelen mi van a papírra, leírásba írva a tények érdekelnének.
mert hogy a tn panel rosszabb mint az ips, de mégis ez tn panel jobb mint az ips
ips 8ms válaszidő gyorsabb mint a tn 6msnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
aktív tag
válasz spanglee001 #59707 üzenetére
azt hallottam hogy 144hz nél már mindegyek ezek a syncek, tehát ha jó a vga lényegtelen, csak akkor kellenek ezeke a syncek ha a vga "gyengébb".
Azaz igazság, hogy Wqhd-tól felfele minden vga gyengének számít. Az fps dropot egyelőre nincs vga ami 100%-ban mindig kiküszöbölné. Erre van a Gsync, Freesync.Nehéz a kérdésed. Annak a TN panelnek valóban szépek a színei IPS monitorokhoz viszonyítva is. DE én nem vennék már Tn panles monitort. A választott monitorodnak hamarosan fog megjelenni (ezen a 250K körüli áron) az IPS változata. Én azt javaslom azt várd meg.
Visca el Barcelona!
-
őstag
válasz spanglee001 #59707 üzenetére
Én akkor sem venném meg azt az ASUS-t ennyiért.
Van egy IPS-es, FreeSynces testvére: [Asus MG279Q]
Elvileg heteken belül jön a G-Syncces verzió is (IPS panellel), PG279Q néven.
És van egy G-Syncces, IPS-es Acer már egy ideje forgalomban: [Acer XB270HU]
"Less but better" - Dieter Rams
-
MM
őstag
Jo lenne egy MG248Q ha megjelenne...
Errol nincs valakinek veletlenul infoja?(vagy hasonlo barmi, ami Freesync FHD 24" Ips/Va egyszerre...)
[ Szerkesztve ]
-
cs_dy
tag
Kedves Fórumozók!
30-35k-ért vennék használt v. új monitort.
22"-24" lenne?
Használnám CAD-hez, film nézéshez,
DVI-I, vagy Display port csatlakozóval, FX 1800 kártyával.Tudnátok egy két típust, vagy linket adni?
Köszönöm!
AMD RYZEN 5 5600, 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX 3060 TI
-
Nikolausz85
csendes tag
válasz Mikisys #59705 üzenetére
Nekem összvissz egy HDMI vagy DVI kell, csak géphez lenne kötve és egyetlen egy monitort használok.
Bevallom én is az LG-k felé hajlok, min. 6 éve megvan a mostani és még nem hagyott cserben.Bár már olyan is felmerült bennem, hogy beépített hangszórósat veszek 24-27" körül, így a 2.1-es hangfalaimből talán össze tudok fabrikálni egy 5.1-et filmezésre... de ez már csak eszmefuttatás
-
kdavid13
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlásban szeretném a segítségetek kérni.
Max 40k-t szánok rá, de inkább alatta. Használt is szóba jöhet (ebbe az irányba inkább ne gondolkodjak? ).
Fórumokon az LG IPS paneleseket (~40k) ajánlják, de ott vannak még a TN és VA panelosok, nem tudom mi a számottevő különbség közöttük.
Többnyire netezésre, kevés játékra (LoL), kevés CAD-re használnám.
Várom az építő jellegű hozzászólásokat, mert monitorok terén nem vagyok otthon.
Köszönöm! -
CanibelZ
aktív tag
válasz kdavid13 #59713 üzenetére
Én ma reggel kaptam meg ezt a monitort: LG 22MP57VQ-P
Nagyon jó (legalábbis a laptophoz képest), elég jól be lehet állítani a színt, fényerőt stb. Nekem egy hátránya, hogy magas a tartója, mert nekem viszonylag magas asztalom van, de ezt majd megszokom. Szerintem ennyi pénzt megér. -
cs_dy
tag
#59711 Hozzátenném...
Dell Professional P2210F Esetleg egy ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
uffneked
aktív tag
Fotós utónunkára keresnék monitort, lehetőleg valami gazdaságos megoldás kellene. Fontos lenne a színhű megjelenítés, könnyő kalibrálhatóság. Mit ajánlotok? Esetleg használt is szóba jöhet, láttam boltokat, ahol garival adják őket...
-
dioka7
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
bár nem kaptam..., végül emellett döntöttem. -
Elektrosokk
addikt
válasz uffneked #59719 üzenetére
A fotózásban nem igazán léteznek gazdaságos megoldások.
egyébként a régi 30"-as cinem displayt ki lehet fogni 200.000.- alatt, hatalmas , 2560x1600. Jó rajta dolgozni. (lehet hogy az új dellek jobbak, de nekem az az antiglare bevonat nagyon nem jön be)
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Már eddig is sok segítséget kaptam itt a megfelelő eszközök kiválasztásához, ezt nagyon szépen köszönöm nektek hálás vagyok érte. Most egy újabb kérdéssel fordulnék felétek.
Vettem egy 23,8"-os Dell P2414H monitort a laptopom mellé, de méretre nem lett elég ezért egy új setet szeretnék összerakni. Számítógép és 2 db 24" vagy 27"-os monitor lenne a terv. A P2414H azért nem tetszik erre a célra, mert vastagok a szélei és egybe raknám a két monitort, tehát jó lenne ha minél kisebb lenne a holt tér. A Dell S2415H/S2715H-t néztem ki a célra, azzal viszont az a bajom, hogy tükröződik a felülete.
Mennyire lenne zavaró 2 db P2414H-nál a "holttér" illetve a 2 db S2415H-nál a tükröződés?A Dell P2414H-val egyébként teljes mértékben elégedett vagyok a méretén kívül. Nagyobb méretnél már előfordulnak torzulások?
Esetleg más modellt ajánlanátok a célra? Munkára és filmnézésre kellene és nagyon hajlok a 2 db 27" felé. Egyedül azt kell átgondolnom, hogy szánok-e egyáltalán ennyit a célra.
[ Szerkesztve ]
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Mai nappal végleg feladta a harcot lg w1934S monitorom. Kérdésem lenne milyen monitort érdemes venni? Az adatlapomon megtalálható a gép amivel használnám.
Kritériumok/ lehetőségek: fullhd vagy 21:9
26"-34" col között
Lg vagy samsungVálaszaizokat előre is köszi
Ui.: max keretet direkt nem írtam de ha nagyon kell max 100e ftNem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
cs_dy
tag
Egy Intel HD Graphics VGA ki tud szolgálni egy 22-24 colos IPS monitort?
-
Fandango
veterán
-
dellforeva
csendes tag
Hi!
29 coll körül keresek monitort munkára és filmnézésre, játékra nem. Beépített hangszóró nem kell. Az alábbiakat néztem: LG 29UM55-P, LG 29UB67 ,U2913WM. Az első kettő között kb csak az állvány és hangszóró a különbség? A delles kiszemelt használtan kb ugyan annyiba kerül mint az új lg-k. Számomra igazán az fontos,h a betekintési szögek jók legyenek, ne sötétedjen a kép pl ha filmet nézek az ágyból, illetve legalább 60 hz legyen meg a szemem miatt. A dell monitor 90k körül jobb vétel-e mint az új lg-ik? Esetleg vmi más ajánlat?
Köszönöm előre is!
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, de legalább megpróbálom
Olyan monitort szeretnék, aminek van usb bemenete, s külső képrögzítő eszkönek a képét látom rajta. Úgy tudom van ilyen. Hardveraprón nézegettem, s csak usb hub-ot jelöltek az álltalam nézegetteken. Kérdés, van-e ilyen? Ha igen, hogyan keressek rá. Köszönöm
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Teo.
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Acer S276HLtmjj monitort és szeretném megkérdezni mi a véleményetek róla.
Bevált model ?
Van-e jellemző típusú hibája ?
Általános használatra lenne.
Válszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
spanglee001
addikt
elméletileg ennek a monitornak világít a talpa, de hogyan lehet bekapcsolni? [link]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
totron
addikt
A Dell pixelgaranciája hogy szól? 1 supixelhibáról lenne szó (fekete alapon ~világoskék).
-
Elektrosokk
addikt
válasz spanglee001 #59736 üzenetére
TN panel ennyiért ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Franklin
addikt
válasz Elektrosokk #59738 üzenetére
A 144 Hz dobja meg az árát.
-
uffneked
aktív tag
Most egy 22 colos benq van, fullhd, de tn paneles szerintem. Este megnézem. Az borított ki, hogy nem nagyon tudom kalibrálni, aztán amikor a múltkor előhívattam egy szett képet, minden baj volt velük.
24mpx-es rawokat dolgoznék ki, méretben szerintem nem nagyon kellhet nagyobb, felbontásban sincs különösebben megkötésem. Minden más feladatra (film, játék) TV-re van kötve a gép, csak kidolgozásra kell (meg persze böngészés, ilyesmi).
Árra most mondok egy bruttó 40 ezret. Ha nagyon hangosan röhögtök, esetleg lehet egy kicsit több, de ennyit szánok rá. Ebből is inkább 50/1.8G-t vennék, de na... -
spanglee001
addikt
válasz Elektrosokk #59738 üzenetére
va panelom volt ezelőtt, simán veri színben kontrasztban, viszont a betekintési szög az gáz, de mivel ez monitor így előtte ülök
-
Elektrosokk
addikt
válasz spanglee001 #59741 üzenetére
pedig azt mondják a va panel nagyon jó.
egyébként csak az számít hogy Neked megfeleljen, Nálam tegnap óta 2 monitor van egymás mellett, ezért nem Tudok pont az egyik előtt ülni grafikára és munkára használom őket.
-
Scholes9
nagyúr
válasz spanglee001 #59741 üzenetére
Azt azért megnézném, h veri színben a VA panelt, feketében meg pláne Ez a tipikus hiszem, ha látom esete
Az alábbi videóban lehet, h van egy kis marketing is, de azért na, van benne igazság : katt
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
félisten
Udv,
ajanlanatok nekem nem PWM-es 4K monitort? Minel nagyobb legyen, es alapvetoen szovegeket neznek rajta (fejlesztesre hasznalnam), leginkabb xVA lenne a jo (mert a szinhuseg nem annyira fontos, de a betekintesi szog es a nagy kontraszt igen). Elso korben a BenQ BL3201PT-re gondoltam.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
aktív tag
válasz spanglee001 #59736 üzenetére
Biztos van rajta on, off gomb, vagy van hozzá szoftver és azzal tudod ki/be kapcsolgatni. Egyébként szép.
Visca el Barcelona!
-
spanglee001
addikt
válasz CsigaGyilkos #59747 üzenetére
van "változó világítás" a neve
-
dellforeva
csendes tag
Hi,
megtudnátok mondani,h melyik monitor éri meg jobban képminőség szempontjából?
Samsung S27D390H
ASUS VN289Q Monitor
BenQ GW2760HS
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Politika
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest