Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    Asus VX239H

    Hát gyerekek ez elég érdekes... Ma kipróbáltam a monitort Win7-n jó vga-n HDMI-n is.
    Aztán nem is tudom.

    Az a LG DM2352D Monitor/Tv valami rohadtjó még most is. Ennyit számítana hogy az LGket gyárilag ott a soron bekalibálják hogy a lehető legjobb legyen? Hihetetlen.

    Nem értem az Asus-t itt alig van beállítási lehetőség. És még fényérzékelő szenzor sincs benne. Direkt megnéztem az LG-t alul a káva ahol a gombok vannak, ugyanekkora mint az Asusnak és minden elfér benne. Vicc.

    Rohadtul felbas*. És azt egyszer sem kellett állítani. A tónus kicsit sötétebb, de a szének, fényerő nagyon a helyén van. Windows 7-es táj háttérképeknél nem kicsit lehetett látni a különbséget. És azért nem minden megszokás kérdése.

    Ennyire jó lenne az LG vagy mi a fakk. Egyik fő-fő az volt az Asus mellett hogy: jól néz ki, IPS ez is (AH-IPS vagy mi) mondták h rohadt jó a kép, sok helyen, 2 HDMI-s és beépített hangoszórós (amit most kipróbálva hát még a filmnél is nagyon neccesen megy el (LG-nél úgy tudom ez is mérföldekkel jobb)

    Far Cry 4: Asus VX239H - szépnek szép, nem mondom, de faszom az állítgatásba mert ez nem jó, az nem jó. Játékmódba ráhúz egy fátyolt és kicsit ködösít vagy nagy a fnyerő stb.
    Ja és a fák nagy sebességnél bekristályoztak (nem ghosting volt) hanem mintha túl éles lett volna a kép.
    Lehet nincs két egyforma monitor, de azért akkor is.
    És akkor most is ha sötétedik kint, akkor itt vehetem le a fényerőt, mert rikítani fog.

    Nem tudom létezik e ezen olyan bekalibrálás hogy mindenre jó legyen és ne bass*a az ember agyát hogy na kéne valamit állítani már megint.

    Szépnek szép, csak hát na - JA és azért lehet én vagyok a laiukus de ne legyen már egy 10 éves Samsung CRT monitorn szebb szín néhány esetben, meg élesebb valami.
    Asus techonlógiái, ACR (?) Meg a kép elésítő - és ennyi (utóbbi se jó mindig, ha nagyon fent van) - s a gombok kezelése is kicsit nehézkes.

    Ennyivel megverné ugynazon árkategórián belül az LG, a Samsung. Ismerős azt mondja, hogy hát megmondta "Samsung és LG ennyi" hogy ezek a jók. (Dell-ről nem esett szó, nyilván az is)

    És egy 50k-s monitorról beszélünk. Az a LG meg volt 65k (mivel tv is egyben, arra nincs is használba btw - annak a távirányítójával a mnitor részét nem is lehet kalibrálni, tán fix - de nem is kell)Meg USB-s tuneres stb ja és még passzív 3D-s hozzáaadott szemüveggel (nem papír szar: d)
    Elég durva szeirntem - és az a érzésem hogy LG saját magának az ellensége ár/érték szempontjából.

    Valamit kéne még ezzel kezdeni (kalibrálás) mert ha szemétség, ha nem erősen gondolkodtam hogy visszaviszem és ha nem is a pénzt, de másik monitorra cseréltetem. S ha van kirakva pár, elpőre megnézem.

    Ja és a hangszóról még annyit (amit dicsértek ahhoz képest - s hogy filmre stb. azért jó) hát basszus, mindjárt mellérakom a telefont, de szerintem oda-vissza veri lazán. :) S5. És Mono, mégis sokkal tisztább, kisebb és még sztereó hatást is kelt - mégha hülyén is hangzik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák