Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    válasz daninet #57821 üzenetére

    Köszönöm a "pozitív" hangvételű építő jellegű hozzászólásod. Sejtettem, hogy hasonló választ fogok kapni, leugat valaki, ha harmadjára kérek segítséget, tanácsot.

    Eszem ágában sincs vitázni, mint ahogy sokszor teszik itt a fórumon. Úgyhogy csak a lényeget írom: engem, ahogy azt írtam is, a felhasználói élmény érdekel, a mindennapos, általános használhatóság. Mivel nincs még személyes tapasztalatom 21:9-es monitorral, nem láttam még, így honnan tudhatnám? Persze, erre lehetne azt mondani, hogy "menj el egy közeli MediaMarkt-ba, vagy hasonlóba, és nézd meg". Csak nem ugyanolyan szerintem nézni, használni 5 percig, mint minden nap.
    Kalibrálhatóságot nem is értem miért írsz, az engem egyáltalán nem érdekel, és nem is kérdeztem. Szóval nem is konkrét típus ajánlatra vagyok kíváncsi, hanem előbb a fentebb írt dologra. Hogy mennyivel másabb úgymond, mennyivel kisebb a kép függőlegesen, "kényelmetlenebb"-e 21:9-en a böngészés, vagy doksi szerkesztés, tervezés. Játékot nem kérdezem, mert elgondolásom szerint az csak jobb, ott nyilván nem annyira számít a függőleges méret. Több szót erre nem fecsérelek, részemről ennyi a téma. Amúgy is csak egy ötlet egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák