Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PrometheusX

    aktív tag

    válasz PrometheusX #52302 üzenetére

    Elfelejtettem még leírni a véleményemet: nagyon jó kis monitor, nagyon tetszik, ghosting effekt nem észrevehető eddig tesztelt játékaim alatt maximumon (Alien Isolation, BS Infi, Skyrim, CS:GO, MSI N760@i5-4570), viszont magával a rögzítésével/tartójával komoly gondok vannak... csak úgy merek megnyomni rajta szabályozógombokat, hogy a tetejét fogom, mert nem eléggé stabil. Plusz egy extra hdmi bemenet az sokkal jobb lenne. És ott van ez a kis bevilágítás is, amit most már eléggé megszoktam. Hát figyeljetek, még mindig szerencsésnek érzem magam hogy nem olyan durva, a kép amit feltöltöttem felnagyítja, de amúgy épphogy észrevehető - csak az első héten szúrta a szemem.
    Alapvetően nagyon jó a fényereje és a színei a monitornak, szinte annyira hogy bántotta a szemem, és lekellett venni a fényerőt/kontrasztot rajta.

    Hát ez van, én úgy érzem hogy ár/érték arányában jó vétel volt. Ettől a kis bevilágítástól és sz&r akarom mondani rossz tartótól függetlenül merem ajánlani, de érdemes nem kispórolni a monitorra szánt pénzt, ezt most tanultam meg igazán. Ha esetleg belerakhatsz még egy kicsit, érdemesebb egy jobb kategóriát választani.
    :))

Új hozzászólás Aktív témák