Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz deja vu #49638 üzenetére

    Itt senki nem hallgat el semmit. Mindössze van, aki nem csak a fórumokat olvasva alkot vélemlényt monitorokról, hanem úgy, hogy hosszasan teszteli, használja őket. A két vélemény hitele között remélem mindenki számára nyilvánvaló, hogy van különbség.

    Sajnos te tipikusan azon fórumozók közé tartozol, aki kellő mértékben tájékozott monitorok terén, hogy pusztán írott szó alapján bíráljon bármit is, aminek még eddig a közelébe nem tudott egyszer sem menni, hogy ténylegesen megtapasztalja azt, mi az, hogy EiZO és mi az, hogy NEC. Ettől még biztos hasznos tevékenység a tiéd is a fórumban, csak én inkább érzem a személyes csalódást és sértettséget e mögött, mert éppen a te félművelt képed alapján kialakított igényeket nem sikerült kielégítenie egy gyártónak (NEC), ami ettől még kiváló monitorokat gyárt, csak te ilyenkor újra és újra elő jössz a te kis tüskéiddel. (6 bit + A-fRC-s panel meg PWM) Amivel csak magadat hergeled, miközben a valóság nem számokból, meg Hz-ekből áll, kicsit mindig árnyaltabb. :)

    Arról nem is beszélve, hogy az amit írsz, hogy "a legrosszabb PWM frekvenciákon üzemelnek az NEC monitorok" nettó hülyeség, mivel kb 3 IPS monitora PWM - es. Ki fórumoz akkor megtévesztően? :U

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák