- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Véleményt szeretnék kérni egy
LG W2240 típusú monitorról._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Tudom, hogy volt itt egy Samsung 930BF teszt és volt is benne ICC profil, de nem találom, a régi file-t mert anno el volt mentve, nem találom...
Üdv.
-
Loituma69
őstag
Megrendeltem holnap érkezik 49.000ft Dell U2311H. 24 col akkor is jobb lett volna csak éppen nem 25.000ft drágábban! Köszönöm a tanácsokat ajánlásokat.
samsung 2233BW-t vált le tehát ehhez képest egy csoda lesz remélem! -
BiP
nagyúr
-
Loituma69
őstag
válasz banderasz77 #10754 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Nyugdíjas
nagyúr
Árgép naponta 2-3x frissít, igy nem mindig azonnal követi a boltok árváltozásait,de arra nincsen lehetőség (óóóó,dehogynem,de az már tényleg egy picit etikátlan), hogy más ár legyen az árgépen, mint a webshopban.
Aggodalomra, amugy, mint említettem semmi ok, mert alig pár tiz darab van már csak a 2311-ből, hamar elmúlik az áremelkedés
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Kleroo
veterán
No ma szemügyre vettem a 2 dell versenyzőt. mindkettőnek király képe van, de pár perc vizsgálódás után már elég feltűnően látszott hogy a ledes kontrasztszegényebb, a sötét színek fakóbbak. külső designban elég eltérőek. a 2312es kecsesebb. szóval a jelenlegi vadiúj 12 rosszabb egy picit, mint a kiforrott 11. köszönet az oázis computernek
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
apollo12
veterán
erre valaki választ ?
10688 -
petata
őstag
válasz apollo12 #10765 üzenetére
szerintem nagyon nem éri meg, de majd a szakik kifejtik...
Ha meg mindenképp ilyen árnál maradsz, akkor kb. ennyiért már nagyobb méretű Benq-t lehet kapni, és ha elég ekkora méret, akkor 7k-val olcsóbban is tudsz venni kb. hasonló tudású monitort...
ha valami hülyeséget írtam, akkor javítsatok ki, ez csak az én véleményem[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
apollo12
veterán
válasz petata #10766 üzenetére
akkor milyen monitort éri meg venni ? ami nem megy 37500ft fölé ?
a lefontosabb DVI os vagy HDMI is legyen, ha nem éri meg a led akkor nem lesz, csak sötét játékban ne legyen fehér bevillanás, ezen a Samsungon nincs ende 24colos ban csak ezt láttam ami 37500Ft alatt van az csak Topview 2491Wd
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz Loituma69 #10767 üzenetére
Igazából szerintem tökmindegy melyiket veszed
A 2312es designja szerintem populárisabb,letisztult,lekerekített, nagyon gusztusos,szép dell logoval a hátán. De nekem jobban tetszik a 2311es szögletes fickóssága (jobban illik egy ekkora pofához )
Ahogy beszéltük ott az "oázisban" valószínűleg a 12es is felzárkózhat,javulhat a későbbi revíziók során.A 12esnek egyetlen előnye az,hogy még jobb a bevilágítása(nincs foltosság)
De jelenleg az első szériájú 2312 hangyányit rosszabb mint a 3as szériájú,teljesen kiforrott 2311. De ha valakinek külsőre jobban bejön az új,akkor érdemes azt választani,mert nem brutális a különbségSZÓVAL. Mindkettő remek. A 2311 egy kicsit jobb.De ha a 2312 designja tetszene,akkor én azt vettem volna
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz justaview #10772 üzenetére
Hát sokat nem nyom a latban az én meglátásom,mert utoljára 2008ban foglalkoztam monitorokkal,amikor a Samsung 931BF volt a király az árában.
Csak a 2311 vs 2312-ről van tapasztalatom.(nomeg ott volt a 24-es nagytesó is) Tehát csak ezekre korlátozva van súlya a véleményemnek
Nem lógott ki a dell-sorból 2312 első ránézésre, de masszívan,mereven bámulva egymás mellett a kettőt kicsit szürkésebb volt a 2312(rosszabb) De ez a probléma inkább bizonyos színek sötét tónusainál jön elő(világosabbak,szürkésebbek mint kéne)
És a szakértő említette is hogy bizonyos színeket nem tud,vagy nem talál el jól a 2312 a 2311hez képest. Bár ezt a különbséget is csak akkor látod,ha 20percig nézel rajtuk vagy 30 képet,és egyszer csak kiszúrod,hogy HÓÓÓ,picit rosszabb az egyikenJó konklúziónak talán azt mondanám,hogy populárisabb,finomabb designt kapott a 2312 a hangzatos "ledséggel" egyetemben,de képminőségben egyáltalán nem jobb nála,sőt,így első revízióra rosszabb is picit.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
apollo12
veterán
hát akkor jól teszteltünk mert ismerősöm 60 ezer forintos 22Colos monitorjánál
aranyozott hdmi és az aranyozott dvi között, semmit nem vettünk észre, csak az ocska dvi és a jó minőségű között, kicsit szemcsésedett a kép azaz érdemes a jó minőségüt venni ésami most nekem itthon van az 5méteres, és az egyik oldala dvi a másik mini hdmi kábel aranyozott, remélem jó minőségű lesz a kép
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, bedöglött (döglődik) a régi monitorom, úgyhogy 2 monitorra lenne szükségem (most vennék új gépet, monitort a régi mellé).
Tudnátok ajánlani egy 1680x1050-es minitort (21-)22"-ban, és egy olcsóbbat, ami helyettesíteni tud egy 1280x1024-es 17"-os monitort? Ez a "régi" monitorom.
A nagyobb, inkább játékra, a kisebb meg csak netezésre, programozásra kéne...Köszönöm.
Meizu MX3 32GB
-
Odin2
csendes tag
Üdv!
Monitort szeretnék venni, 20 és 30 ezer forint között. Játékra, filmezésre kéne, egy dvi-csatlakozónak örülnék, meg pixelgari se ártana.
Ötletek?Előre is köszi
-
apollo12
veterán
válasz Dark Archon #10789 üzenetére
azt már én is nézegettem, csak nem tom megéri-e az árát
-
Lazlee
csendes tag
nekem egy olyan monitor kéne, amit TVként is tudok használni, HD felbontásban, 23''-ig.
-
Lazlee
csendes tag
olyan kábel előfordulhat, hogy két gépbe legyen bedugva, és attól függően melyik megy (nem mennének egy időben) egy monitoron legyenek?
-
addikt
válasz Lazlee #10793 üzenetére
Létezik ilyen, de nem kábel, hanem switch (egy kis készülék).
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Boogie33
senior tag
Hali. Az elmúlt hozzá szólásokból mintha azt lehetne leszűrni hogy a ips paneles monitoroknak rosszabb a feketéje a tn-panelesekhez képest. Vagy nem ??
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
veterán
-
Boogie33
senior tag
válasz Neil Watts #10798 üzenetére
De ha nem javít se ips-nél se tn-nél akkor miért favorizálják a w-led-et ?Mert ugye egyre több a ledes moncsi.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest