Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tivi103

    tag

    válasz mucsácsó #102409 üzenetére

    Nekem pedig megjött a várva várt Acer Nitro VG240YP. Először berendeltem én is az LG 27GL650B -t de aztán vissza is küldtem.

    Viszont..ez az Acer nagyon elnyerte a tetszésem minden téren.. A méret számomra tökéletes: nem túl nagy és egyáltalán nem is kicsi, dolgozni és játszani is rajta tökéletes.
    A képminőségről meg annyit hogy mindegy milyen messziről/közelről nézed, mindenhogy szó szerint tű éles a kép, és a színvilága is valami fantasztikus. :K
    Kicsit féltem attól, hogy a sötétben az IPS fekete színeiből "ereszteni" fog, de megnéztem, és semmi ilyesmiről szó sincs - ennyit is fejlődtek a panelek az évek során úgy néz ki..vagy csak az Acer alkotott most valami jót.
    A monitor valóban nem állítható magasságra, hanem dönthető, de ez számomra nem jelentett semmi problémát már tökéletes így is a magassága - a betekintési szög is teljesen rendben van.
    De a legjobb dolog tényleg a 144hz ilyen felbontások mellett - PPI sűrűség.

    Összességében nagyon elégedett vagyok a monitorral - szerintem ez most az egyik bestbuy a kategóriájában (semmikép se cserélném le 27"-os méretűre-főleg ha nem 1440p), mindenkinek köszi aki leírta a véleményét és segített a korábbiakban! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák