Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Synthwave #85513 üzenetére

    Igen. Pedig sok esetben elég sokat spórolhatnának az emberek. Mondjuk nálam alap, hogy minden használt terméket letakarítok, hacsak nem egy szintén olyan OCD-s emberkétől veszem mint jó magam, aki kínosan ügyel arra, hogy a cuccai folyamatosan tiszták legyenek (asszonyt őrületbe is kergetem emiatt :DDD ).

    @Duracellm...

    Igen én vagyok az a fajta eladó, akit lehet emiatt utálni. Mindig megnézem HA-n, hogy az adott típusból van-e fent hirdetés és annak az árától függően alá lövök x ezer forinttal. Tekintve, hogy én eladni akarom a dolgaimat nem csak árulni.

    Legutóbb egy Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2-t 15.000 forintért tettem fel eladásra. 200+ ember megnézte, volt is pár jelentkező, de visszakoztak pár levél váltás után.

    Patikára kipucoltam (keycap-ek le, egyenként lepucol, etc.). Egyetlen hibája a képen látható wrist rest kopás volt.


    Nem kellett senkinek ennyiért. Szóval elraktam tarcsiba, kenyeret nem kér végül is, majd jó lesz valamire (mondjuk azt irodában idegesíteni a clicky green switchekkel a kollegákat :DD ).

    Summázva furcsállom, hogy az emberek nyígnak, hogy jajj minden olyan drága, de az is gyanús ami túl olcsó használtan. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák