- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- UHD filmek lejátszása
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan dobja a régi Windowsok támogatását a Steam
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Kormányos topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Lehet off... Ismerősnek kellene vezetéknélküli egér+billentyűzet. Kedvező ár(3-5e ha van..) és érték arányban keresnék. Mit javasoltok?
-
-
Phobion
őstag
Ismételten hozzátok fordulok segítségért. Jelenleg Razer DeathAdder egérkével rendelkezem, de már kezdi felmondani a szolgálatot. Milyen hasonló, esetleg árban olcsóbb egeret tudnátok ajánlani?
Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html
-
-
válasz
tipuka #31007 üzenetére
Jó választás. Amúgy IM 1.1a-nak vannak ilyen színes meg gumírozott borítású (ill. SS) verziói is. Mondjuk nem olcsóak, de akkor is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Yodamest
addikt
válasz
jaffa 2843 #31009 üzenetére
Tesztekben nagyon ajnározzák a billentyűzetet is meg a fülest is, mindenhol 10/10-et kapott, meg arany értékeléseket azért kaptam fel a fejem én is. Ennyire jó lenne? Csak arra tudok gondolni hogy az Asus leperkált egy kis lóvét, hogy megindulhasson a periféria piacon, mert nem hiszem el hogy ennyire betalált volna.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Én notebookhoz (hp probook 6470b) szeretnék vezeték nélküli egeret vásárolni.
Ezt 8-12 ezer forint értékben tervezem.A problémám: nem tudom, milyet vegyek (már ott elakadtam, hogy bluetooth, vagy wifis legyen) -a notebookban van bluetooth 4.0+EDR
A legfontosabb, hogy nagy akadások lehetőleg ne legyenek. Illetve nem szeretnék hetente elemet cserélni.
Méretre ne legyen túl kicsi, de azért hordozható kategória kellene.Ezeket néztem: hp z8000; Logitech t620, microsoft touch mouse
Persze ezeken kívül bármi más szóba jöhet hasonló árban.[ Szerkesztve ]
-
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
Yodamest #31011 üzenetére
A netes fejhallgatótesztek is olyan "szakszerűek" általában, mint az egeresek. A billentyűzet pedig ugyanaz a jó öreg OEM cucc saját márkajelezve, amit pl a QPAD is ad MK-80 gyanánt. (és még jópár 'gyártó') Ami persze, hogy jó, de semmi közük Asuséknak hozzá. (Talán még egy csavart sem húztak meg rajta)
Az egér meg lézer, szóval az nem is érdekel senkit.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ricshard444
veterán
Mostanság akadt időm kicsit játszani. Battlefield-s kedvemben voltam és azt kell mondjam, hogy hihetetlen jól teljesít a G502 játék alatt.
Szóval szídtam az összeszerelési minőségét és a minőségérzetét, ezt még mindig így gondolom, hogy ennyi pénzért botrány, de azt kell, hogy mondjam: játék alatt ilyen pontosságban és kényelemben még nem volt részem. Visszahoztam a G500-t, hogy megbizonyosodjak róla, valóban jobb e a G502, és igen, gondolkodás nélkül ez az igazi.
Sanszosan a lézeres egerek nem szeretik a Steelseries 5L egérpadom, mert nem voltak ilyen jók és pontosak, mint ez, főleg magas DPI mellett.Mostanság 2800 DPI mellett játszom és tényleg nincs egy rossz mozdulata sem a szenzornak.
Vannak dolgok...
-
válasz
ricshard444 #31016 üzenetére
Anno az 5L-t kifejezetten lézeresekhez ajánlotta a gyártó.
Azért ennyi pénzért már elvárható, hogy S9500-ös Avago-nál jobb szenzor legyen benne.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TTomax
nagyúr
válasz
Én mondtam,hogy nagyon jó a szenzor,ezért maradt nálam is pedig itt a Zowie,de jobb a G502 szenzora... még a vacak görgöt is lenyelem ...
Szerk:Mintha egy idö után "felpuhulna" a görgö,nem lesz olyan darabos,de lehet csak a kis zsír teszi a kezemről...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
drtimot
aktív tag
válasz
#17954112 #31020 üzenetére
Nem rossz egér, ha mindenképp ebből a boltból és ennyiért szeretnél venni, valószínűleg a legjobb vétel, amennyiben várhatóan kényelmes neked a fogása (mondjuk jelenlegi egered méreteivel összevetve).
Ebben az árkategóriában általában az ebayes vásárlást szoktuk ajánlani - a magyar bolti kínálat igazán jó egerek terén szűkös, főleg ha olcsón szeretne venni valami jót az ember.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
sinick
senior tag
válasz
sinick #30932 üzenetére
Megjött a Zowie EC2 EVO fekete. Azt hittem, hogy valami fényesműanyag cucc, de inkább gumihatású műanyag. USB vezeték szilikongumi-szerűség, így nem tekereg összevissza. Van hozzá egy szett tartalék gumitalp cucc is.
Végül is nem az iponon vettem, hanem helyi kiskertől és az az érdekes, hogy ő nem 12 hónap, hanem 24 hónap garanciával adta (ugyanígy 12 helyett 24 hónappal kaptam a tesoro durandal g1n-t is).
-
CptAdamica
veterán
válasz
2800? Nem gyors az egy kicsit, nekem 650-re van állítva a katona mozgásokra.
Tankokba persze én is feltolom 2800 körülire.
Megyen!
-
ricshard444
veterán
válasz
CptAdamica #31023 üzenetére
Ilyen pontossággal élvezet csuklóból játszani, de 3000 fölé nem megyek én sem. Ha célozni kell, akkor pedig megpróbálom elérni a Sniper gombot
Vannak dolgok...
-
válasz
ricshard444 #31024 üzenetére
A cpi-nek nem sok köze van a beállított ingame sensitivity-hez.
-
ricshard444
veterán
-
dobragab
addikt
Sziasztok!
G400s mellé szeretnék egy vezeték nélküli, hasonló egeret általános használatra, lehetőleg Logitechet. A mérete, súlya lehetőleg minél jobban hasonlítson rá, és mindenképpen icipici usb-s vevője legyen. Ja és nem is költenék rá túl sokat, 5-6k körül. M185-öt próbáltam, túl picike nekem. Ha a formája nem éppen G400s, nem baj.
Köszi
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az osszefoglalot.
Vezetek nelkuli egeret szeretnek, ami kivalo kenyelemmel rendelkezik, es az ara sem a csillagos eg (max 10k).
Jelenleg egy A4Tech X-710MK-m van, de a kabel leragasztasa nem igazan oldja meg a problemamat, mert az egerpadon kivul minden cm2 fel van hasznalva, es beleakad.
Neztem teszteket, a logitech M705-ot eleg sok helyen mondtak jonak, csak kicsit dragallom, viszont voltak akik nagyon le is huztak, mukodesi hibak miatt.
Ezenkivul nagyon tetszik a Roccat kone XTD, csak az meg vezetekes, es az elodjenek sok baja volt a gorgovel.
Amit preferalnek, az:
jobbkezes, 2 gomb a huvelyk ujjnal, 2 gomb, gorgo, esetleg DPI allito gomb. A duplakattot eletben nem hasznaltam. A legfontosabb hogy marha kenyelmes legyen, es pontos, ne remegjen, ugraljon.Felhasznalasi terulet: jatekok (Deus-Ex, Diablo3, Neha CS-GO, Left 4 dead 4,ilyen vegyes felvagott), programozas, office, net.
Mit tudtok javasolni? Formaterv a fenti 2 egerbol latszik mire gerjedek
Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
fOriginal
tag
Sziasztok!
Új egérre lenne szükségem a régi 6+ éves razer deathadderem már túl kopottas plusz a jobb klikkje sem 100%-os.
Körülbelül 10 000 Ft-m van a váltásra
A deathadder méretével, formájával, súlyával, gombok számával (3+2 hüvelykujj) és burkolatával (nem fényes, izzasztó) teljesen elégedett voltam, viszont nincsen 20 000-em új deathadderre. Mit tudnátok ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm!"a pessimist is never disappointed"
-
coolpet
senior tag
31029-re valaki?
-
drtimot
aktív tag
Ha pedig a kényelem olyan kiemelt fontosságú (miért is ne lenne), abban ne nagyon adj mások véleményére - csak te tudod eldönteni, hogy neked mi a kényelmes. Mediamarkt, Saturn, satöbbi eletronikai üzletekben gyakran ki van téve több egér, amit meg lehet fogdosni. (Vezeték nélküliből egyébként is 12 egy tucat, de mondjuk a Logitech márkát szoktuk ajánlani jó építési minőségük és garanciapolitikájuk miatt.)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
_adaml21_
őstag
válasz
jaffa 2843 #31034 üzenetére
Ez az egyik. A másik, pedig, hogy az M705-nek kifejezetten szar a szenzora (3 db alapján mondom ezeket...), ha nem egérpadon használod. Én notebook mellé vettem, hordozós egérnek, amit mindenhol használtam, és az asztal-felületeket tekintve elég válogatós volt, kicsit fényesebb felületen borzasztóan lassú, akadozós volt. Pedig direkt így reklámozzák, hogy minden felületen jól elmegy....
Szóval drága, játékra nem jó (mert vezetéknélküli), hordozhatónak sem jó, mert nem minden felületet szeret, tehát akkor mire jó? -
coolpet
senior tag
válasz
_adaml21_ #31036 üzenetére
Mint mondottam nem vagyok egy HC gamer, egy MS wireless mouse 4000-em van laptophoz, teljesen meg vagyok vele elegedve, csak valami meg ujabbat akartam. Ennek a gorgojet igen nehez lenyomni, ami laptopozas kozben nem gaz de desktopnal annal inkabb. Nem kell nekem az 1000Hz-es mintavetel, csak legyen jo minositese az egernek. Logitechbol nem talaltam jopofa formatervet, iponon neztem oket.
Vezetekkel meg irtam mi a bajom. 2 hetente jatszok 1-1 orat singleben, meg webes flash jatekot. Szoval nem kel ugy erteni a jatekra egeret.
Zalaegerszegen nincs se MM, sa Saturn, meg egyeb ilyen bolt, ugyhogy blindre vasarolnek.
-
Victoryus94
őstag
Vezeték nélkülibe melyik a megbízhatóbb?
Notebook saját bluetooth-tal (4.0) + bluetooth egér
Notebook + wireless egér + nano egységHurcolva lenne.. nem a távolság a lényeg, hanem hogy a különböző wi-fik, bluetooth kütyük lehetőleg ne zavarjanak be, ne legyenek nagy akadások.
-
micyke911
csendes tag
Sziasztok!
FPS játékra szeretnék venni egy egeret. BF , CS .
Nincsen nagy kezem és inkább karmos fogásban fogom az egeret!
Ezt az egeret néztem ki : Mionix AVIOR 7000
Érdekelne hogy van-e valakinek tapasztalata, vélemény ezzel az egérrel kapcsolatban?
Mennyire pontos? Megbizható? Tartós?Előre is köszönöm a válaszokat és véleményeket! :-)
-
premierpark
őstag
Sziasztok,
kb 1hete kaptam egy steelseries rival egeret. Ma használtam, laptopomat kikapcsoltam, azóta nem működik az egér. VIsszakapcsoltam a laptopot és semmi. Skóciából van az egér. Magyarországon mehet a gari? -
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Victoryus94 #31038 üzenetére
A nano vevős vezetéknélkülivel jobban jársz szvsz. Könnyebben tudod más gépen használni, nem kell hozza beépített bluetooth vagy külön BT vevőt venned.
De ami fontosabb hogy a BT-s egerek töredék idő alatt merülnek le a rádiós verziók hoz képest. -
-
fOriginal
tag
Hello!
Mashogy teszem fel a kerdesem 10 eyer ft ert milyen egeret ajanlanatok jatekra, palm, claw grip, nem fenyes boritassal, minimum 5 gombbal.
udv
"a pessimist is never disappointed"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest