- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #16939776 #85251 üzenetére
Soha nem ingadozott az érzékenységem, szóval biztos.
Egyáltalán ki az a szépreményű, aki így belepasszírozza a padba azt a csóró egeret?[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz #16939776 #85254 üzenetére
Majd ránézek, de az eddigi gyakorlati tapasztalataim azt mutatják, hogy van, hogy számít (amikor mondjuk szó szerint billegést/enyhe instabilitást szüntetsz meg vele), van, hogy nem.
Ha meg technikailag mindig számít, de a gain bizonyos feltételek teljesülése után akár annyira minimális is lehet, hogy az a gyakorlatban effektíve irreleváns, akkor sincs új a nap alatt; akadnak dolgok, amiknél az elmélet nincs 100 százalékban összemosódva a gyakorlattal.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz Synthwave #85255 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy a jelenség létezik, a grafikonról kb.: 1%/0.1mm lehet.
De senki nem vizsgálta még azt, hogy az a gyűrű mennyit ront az érzeten, mert lehet hogy így teljesít a legjobban a szenzor, mármint a vállalt specifikáción belül, de ettől még lehet hogy a user jobban teljesít, pontatlanabb, több hibát vétő szenzorral, mert mondjuk 4db talpal jobban érzi magát mint 5-el, vagy üveg padon használja, ami elméletileg sík és merev, nem tudja összenyomni. -
DarkChild
senior tag
válasz Synthwave #85243 üzenetére
Hát ahogy írtam: sokallok 30 ezret egy vezetékes egérért Különösen úgy, hogy a gameres előnyei számomra értéktelenek, mivel munkára venném (Photoshop, stb).
Ennyi pénzért akkor már inkább egy MX Master 3-at vennék, csak azt meg sajnos nem tudtam még sehol kipróbálni, és így vakon nem szívesen ugranék bele a vásárlásba...
Szóval egyelőre tanácstalan vagyok
(Jelenleg egy négy éves, 5000 Ft-os Gigabyte egeret használok, aminek a mérete/formája egyszerűen tökéletes nekem, csak a gombjai már kezdenek szarakodni. Ha lehetne még kapni ezt a modellt, akkor szerintem megint egy ilyet vennék.) -
copass
veterán
válasz DarkChild #85257 üzenetére
kapcsolók nagyvalószínűséggel cserélhetőek, van itt aki csinál ilyet.
mx master 3-at online megveszed, ha nem jön be élsz a 14 napos elállással. fél tucat egeret próbáltam ki így.
én próbáltam, nekem nem jött be.
~1 éve használok xtrfy M4 69gramm melóra 20/10-es kezzel napi 10-16-ban.
van egy rival 310 is, annak a formája jó de "nehéz" 89g és a gumírozást nem szeretik sokan. most a lányom használja Star Stable-vel! elég overkill, de hát nem volt más egér kéznél!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Steelsries új három egeret adott ki egy - két hete. Két vezetékest, a Steelseries Prime, a Steelseries Prime+, és a vezeték nélküli Steelseries Prime Wireless egereket.
Link:
Már nálunk is lehet kapni pár kiskereskedésben. -
Zaied
Topikgazda
G7 inputlag/lézer lezárása: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hölgyeim és Uraim!
Meg van a valódi oka annak, hogy a Logitech egerek miért ébresztették fel a számítógépemet, típustól függetlenül. Érdekel valakit? Nem? Akkor leírom.
A Logi USB vevőegység ugyanis nem csak egy HID-kompatibilis egér eszközt hoz létre az eszközkezelőben, hanem valamilyen oknál fogva egy HID billentyűzet eszközt is, ahol szintén ki kell kapcsolni a dolgot. Csak hát ugye hétköznapi felhasználónak eszében sem jut, hogy egy egér beállításait a billentyűzeteknél keresse. Hogy miért hoz létre egy ilyet, azt nem tudom, de tuti, addig sakkoztam, amíg rá nem jöttem. Szerintem nem árt ez ide az utókornak.
Ha valakinek van ötlete, hogy mi az ok, kérem szépen írja meg!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
válasz Amerigo57 #85262 üzenetére
"már akkor megkapta az egeret a gyártól, mikor még csak kísérleti fázisban volt"
Gondolom ez a press sample lehet egy early batch-ből.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Hegyirabló #85265 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
válasz Evil Snowman #85267 üzenetére
Nem kizárt, de az is lehet, hogy amikor a töltőkábelt rádugom, akkor csinálja, mert az egy külön "Receiver" eszközként ismeri fel a Windows, de hogy az okozza-e, azt kitesztelni már nem volt kedvem.
Szerk: Sőt,a hogy a Te képeden is látszik, a Razer Mouse Dock eszközt a billentyűzet közé is rakja, itt lehet a dolog nyitja.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
inf3rno
nagyúr
Köszönöm a tesztet, és a rá fordított erőforrásokat! Sokkal jobb értékekre számítottam, olyan 5ms-re 20-25ms helyett. Nem tudom, hogy hogyan sikerült jól lőnöm vele ennek ellenére. Elképzelhető, hogy a monitor input lagja vagy a 60Hz elfedte, és azért nem volt annyira feltűnő, valószínűleg ez már nem fog kiderülni. Mindenesetre rendben, elfogadom, hogy igazatok van.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Azon gondolkodok, hogy az oprendszer esetleg befolyásolhatja e ezt, de szerintem nem. Nálam XP alatt volt még, de valószínűleg hasonló a driver az újabb Windows-okhoz is, ha nem jobb. Még esetleg interferencia, ami megdobhatja az input lagot, ha egyszerre be volt dugva mindkettő vagy wifi router van a közelben, de gondolom mindkettőnél az automata csatorna váltás kezeli ezt. Szóval ja, ez ennyi.
Buliban hasznos! =]
-
Zaied
Topikgazda
válasz inf3rno #85275 üzenetére
Igen befolyásolta, végül Win 10 lett, mert itt hozták a legjobb eredményt a lézeresek, személy szerint ezen én nagyon meglepődtem. Nem kell nagy különbségekre gondolni, de volt, én inkább a drivereknek tulajdonítom.
Egyszerre csak egy volt bedugva, kivéve a páros méréseknél, ott muszáj volt.
Az én wifi routerem le volt nyomva a mérés idején, különbséget nem láttam, valószínűleg mert a szomszédok nem kapcsolták ki .[ Szerkesztve ]
-
Zaied
Topikgazda
válasz inf3rno #85277 üzenetére
Én úgy tudom hogy a Lightseed az mindegyikben ugyan olyan jó, ha ez volt a kérdés. Szenzor terén szerintem kapsz jobbat. A HERO 25K ami az új GPW-be szerelnek vagy a GPWXS-be azok még szebb grafikont rajzolnak, ebből következik hogy jobbak is .
A G603-nak szerintem a nagy tömege a legnagyobb baja, szubjektíven szerintem nagyon túl van bonyolítva belülről egy MOW-hoz képest mondjuk.
Masszívság terén viszont igazat adok a G7-nél, elég brutális élmény , ilyet már tuti nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Hát ez van. Én képtelen vagyok leszokni róla. Duracellm küldött egy G5-öt nekem is, jövő héten elmegyek postára megnézni, hogy megjött e már. Utána indul a szkennelés, áttervezés és később a nyomtatás. Kíváncsi vagyok mit lehet összehozni. Elvileg a tömeggyártott cikkeknél tök más műanyagot használnak, ami tartósabb, mint a nyomtatott, de azért egy próbát megér. A G603-ról majd később döntök, hogy belemenjen e. A súlyt tudom nagyban csökkenteni, ha áttervezem az egészet egy AAA aksisra, illetve tudok játszani a műanyag vastagságával is, hogy még könnyebb legyen. Inkább az elektronika, gombok elhelyezése, ami problémás lehet, de majd meglátom. Még nagyon nem tartok ott, még csak ismerkedek az egész témakörrel.
Buliban hasznos! =]
-
fLeSs
nagyúr
Zowie frissíti az egereit.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #85265 üzenetére
Ezen a "virtuális" billentyűzeten keresztül van az egér-gombokra programozható makro végrehajtva, az eszköz által.
-
Hegyirabló
veterán
válasz #16939776 #85283 üzenetére
Az jó, csak szólhattak volna. Mindegy, úgy fogom fel, hogy évente egy Windows telepítés szükséges.
-
ribizly
veterán
-
-
-
-
törölt tag
Tegnap volt a napja hogy kicseréltem a talpakat a hati-m-en, kíváncsi voltam, hogy mi van belül:
Pro:
El kell hogy mondjam hogy a furatok, illesztések, megtámasztások igen precízek. Nem volt a csavar fellazulva, és nem jött ki műanyagforgács a csavar kihajtásánál.
A terhelést kapó TH alkatrészeknél jó minőségűnek tűnnek a forr-padok és szépen csillogó forrasztást kaptak.
Ahogy láttam a szenzorhoz ajánlott kapcsolást használják, de két pozícióban USB5V és az MCU tápjánál 10uF kerámia smd helyett 16V/100uF-os elektrolit kondenzátorokat raktak, ami azt mutatja hogy gondolkoztak is, nem egyszerű ctrl-c ctrl-v volt a tervezés.Kontra:
Gyenge pontja a fő kapcsolókat működtető fedélhez tartozó műanyag pöckök kopása lehet, ott szeretnék majd több anyagot látni. És persze a kínai omron kapcsoló (ebben éppen az volt gyárilag) burkolata mozog, ebben a jobb/bal klikk között már érezhető az eltérés van.A kábel valamilyen szilikon burkolatú finom réz, lazán leharisnyázva, erről nem tudtam még eldönteni hogy jó/nem jó tartósság megcsavarodás szempontjából.
Aki szétszedi: a talpat teljesen hátra kell húzni ~5mm-t és akkor egy picit megemelni a hátúját, lehetőleg elöl fogva a talpat, ahol már alá fér az új és egy kicsit billegtetve széthúzni.
A következő lépés a szalagkábel+csatlakozója. Mivel szuper minőségű, és elég hosszú azt szinte akarni kell, hogy elszakadjon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van akit érdekelne-e esetleg ilyen Corepad feet? : [link] Corepad Skatez Microsoft IntelliMouse Explorer 3 G-WOLVES SKOLL HATI Hyperglides
Tervezek rendelni magamnak pár zacskónyit és úgy is kifizetem a szállítást utána. Ha valakinek csak 1/2 zacskó kell (4db) kell, azt is megoldható. Ezt simán lehet küldeni levélként, bubis borítékban.
Kedden (22.-e) este 8-ig írjon rám az akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Nekem közben megjött a G5. Holnap elkezdem befényképezni, kíváncsi vagyok, hogy megoldható e így a forma digitalizálása vagy csak lézer szkennerrel. A mérete olyan határeset a videok alapján, amiket eddig néztem.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
Ma küldtem is vissza az Alzának, mert nem jött be, így maradtam a jelenlegi R.A.T 1+ egérnél.
Néztem a vételét (számla) Alza fiókban és évekkel ezelőtt ez is 10k+ HUF volt, de mi kerül ebbe ennyibe? (amúgy jó kis egér!) Fekete van nekem. 2+3 év garis (=5 év)
Új egér ha vennék is, akkor nem tudom mi lenne a jó számomra....Volt ilyen A4Tech egerem is, de mikor vettem G203 Prodigy egeret, akkor az A4Tech-t (én hülye) elajándékoztam, dobozostól, mindenestől ami olyan volt mint az új) G203 meg meghalt és kp. vissza lett a vége...2+ éve használom ezt a Mad Catz egeret, gondom nincs vele csak "meguntam" és váltás kéne
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zaied
Topikgazda
válasz MaxxDamage #85299 üzenetére
Ilyen pókos A4tech-em volt nekem is, 1 hónap alatt atomjaira hullott. Van az már vagy 10-12 éve, nem gondoltam hogy árulnak még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs