- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányos topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szállítja a Raptor Lake processzorok vPro verzióit az Intel
- Gaming notebook topik
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
Nostalgia TIME!!!
Én még az ősidőkben ilyennel koptattam az asztalt! [link]
Azon kívül ,hogy a dpi néha felugrott nagyobb értékre (mókás volt) teljesen szerethető kis egér volt.
Viszont szerintem ezen a kis gigán nem sokat oszt ,hogy emeled-e az usb frekit vagy sem. Ha 125hz-el megvagy akkor ne túráztasd magad ilyennel.. szerintem az a legkisebb baja.[ Szerkesztve ]
Btag: mqm#2215
-
dunc
nagyúr
Most raktam össze egy gépet 360ból, már lelkiismeret fúrdalásom van a költekezéstől!
De hamarossan veszek egy korrekt állatot! (ez meg tarcsi egér lesz). Nem nagyon tudok olyan egeret ami megdobogtatja a szívem! Pl a jelenlegi G sorozat logi. nem tetszik, nem vált be a felső gomb se) Ott mondjuk szoftveresen lehet állitani az 500/1000 hzt stb)Bill. be is egy angol kiosztásút sikerült vennek (sharkon skiller)
[ Szerkesztve ]
-
Lajki
tag
Nem is tudom miért hezitáltam ilyen sokáig, de végül vettem egy g400-at ( előtte mx518-am volt ). Számomra ez a tökéletes egér.
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni ! -
Motion_Blur
félisten
Lecseréltem a 3 éve vásárolt MX Performance egeremet egy újra, és a régi egér Unifying vevőjével nem működött az új. Úgyhogy sok értelme van ennek a "technológiának"
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Motion_Blur #27005 üzenetére
A Performance-on is olyan a gorgo, mint az Anywhere-en? Vagy a normal button 3?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
monti0222w
addikt
válasz
jaffa 2843 #26958 üzenetére
Köszi jaffa2843 a segítséged, megvan az Abyssus Mirror és idáig bevált. Nem gáz hogy fényes,söt, a csúszást meg nem érzem, nem akar kiesni a kezemből.
KÖSZI -
jaffa 2843
Ármester
válasz
monti0222w #27013 üzenetére
Újonnan még elég ragadós tud lenni az a fényes felület is. Néhány nap után fogja kimutatni a foga fehérjét.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
mqm
senior tag
Ez[link] nem túl szép ,hogy igaz legyen?
Valamint még kérdésem az lenne ,hogy ez szerintetek megéri-e ennyiért? Valamint nem-e lehet ezzel valami problematika?[ Szerkesztve ]
Btag: mqm#2215
-
Narakh
senior tag
Takastánál ~kilencezerért van 3.5G újonnan, ingyenes szállítással. Mivel ezek használtak, a puszta viszonyítás azt mondatja, hogy akár eredetiek is lehetnek.
Már korábban írták többen, hogy a v2-es Kinzu nem a legtartósabb darab, és a szenzora sem az igazi, de azt is, hogy ilyen áron még így sem feltétlenül rossz vétel. Lelked rajta.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
soldi3r
veterán
Mivel jelenleg nincs olyan wireless eger, ami megfelelne a kriteriumaimnak (talan az M510 lenne ilyen, de nem vagyok biztos benne, hogy eleg nagy e meretre), igy marad a kabeles verzio. Melyik allna kozelebb a Diamondbackhez?
Big Salmosa, Deathadder, Kana
Esetleg jobb vetel?[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Bakitm
tag
Nem tudja valaki, mi lehet a logi g400/500s egereivel? Mert ahogy nézem alig kapható és az is olyan árban van majdnem mintha a logitól rendelném vagy még drágább.
Lassan már érik a vásárlása valamelyiknek, mert sikerült az mm-ben megtapogatnom a g400s-t és tényleg jó a formája és mérete a fogásomhoz, de az horror ár amit ott kérnek érte. Megéri a logi webshopból megrendelnem vagy nézzek körül ebay-en? Ha ebay, akkor annak milyen hátrányai vannak? Pl garit kapok rá meg ilyenek, vagy nem éri meg a webshopos ára a garit? -
jaffa 2843
Ármester
válasz
Bakitm #27020 üzenetére
A Logitech oldaláról az ajándék 10% kedvezménnyel 17 100 Ft, ebay-ről egy dobozos verzió 12-13e Ft.
Mivel ez is ugyanúgy dobozos, eredeti példány, így nyilván rendelkezik mindenféle matricával, ami alapján gariztatni lehet Logitech-éknél.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Narakh
senior tag
válasz
Bakitm #27020 üzenetére
Épp ma rendeltem dobozos G400s-t Koreából.
Ha szigorúan az anyagiakból indulunk ki, Ebay-jel valószínűleg jelentősen olcsóbban megúszod - már feltételezve, hogy nem akad fenn a vámon, de annak elkerülésére megvannak az eladók turpisságai. A gyártói garanciának ugyanúgy érvényesnek kéne lennie az ebay-es egerekre is, szerintem a serial number birtokában már fel lehet venni a kapcsolatot supporttal. Zömében egyébként az eladók is vállalják a gyári garanciaidőt, vagy legalább valamennyi részét.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes módon az újonnan vásárolt MX Performance egerem is ugyanazt a hibát produkálja mint az előző... kivéve a dupla kattot.
Úgyhogy ez valamilyen szoftveres probléma lesz. Hirtelen terhelésre megakad az egér és nem mozdul a kurzor pár tized mp-ig. Ez akár lehet egy flash videó is böngészőben, de jellemzően Assetto Corsa menüjében használhatatlan szinte. Alig mozdul. Más típusú egérrel tökéletesen működik.
Mi okozhatja ezt? Win 8.1?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dunc
nagyúr
válasz
Motion_Blur #27023 üzenetére
Szia talán le vannak terhelve az usb portjaid, probáld másik usb portba. Az alaplap chipsetjét (usb2-3) frissíteni.
-
soldi3r
veterán
válasz
soldi3r #27017 üzenetére
Eleg sok problemat talalni ezzel az SS Kana verzios egerrel. Nem szeretnek az Anywhere utan erre is ralepni, igy biztosra mennek. A WMO 1.1-et a mai napig hasznalom a cegnel. Esetleg az IME 3.0 (ebbol van SS verzio is, ez miben mas?)vagy a regebbi Deathadder kozul melyik lenne megbizhatobb?
E30 (oo=[][]=oo)
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
soldi3r #27025 üzenetére
Ezek közül én big salmosa-ra szavaznék, de ez az én véleményem. Egyébként meg teljesen más formájú, méretű egereket linkelsz. Biztos vagy benne, hogy mindegy az egér formája, mérete, súlya?
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
soldi3r
veterán
válasz
jaffa 2843 #27027 üzenetére
A Salmosat kilottem, nekem az szerintem rovid lenne. Az egyik (DA) 127x70x44mm,105g, a masik (MIE) 132x69x43,103g. Sot, nekem formara is hasolno.
(#27026) Narakh, Nemhiszem, hogy CAD-nel ez nekem okozna problemat, vagy tevedek?
(#27028) ZeroDK, Ertem, koszonom, tehat a bele ugyanaz.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz
Narakh #27032 üzenetére
Mar ertem. Ez igazabol a Diamondbackel es a WMO-val sem volt gond, mindkettovel megtalaltam a kozos nevezot. A lenyeg, hogy ne tevesszen, ne masszon, ugy mukodjon, ahogy pl a Diamondback tette 8 evig.
Egyebkent egy szinten 8 eves Exactmat lesz alatta, ha ez szamit.E30 (oo=[][]=oo)
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem a kérdést ebben a topikban is hátha. Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok mondani olyan oldalt ahol egér modolással foglalkoznak? A festés része érdekelne igazán a dolognak. Célirányosan a 3.0-hoz vagy 1.1a-hoz kellene.
KösziHello darkness, my old friend...
-
popp
tag
#26949-re valaki?
logitech m325 vs m525?"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Narakh
senior tag
-
g0dl
addikt
Nem játékra milyen típusú egeret lehet ajánlani, ami mindenféle felületen (lakkozott, fényes fa) jól működik?
Kifejezetten az olcsó kategóriából érdekelne, és vezeték nélküli?Egyébként egy MS intellimouse opticalt használok nagyon sok éve, és nem is tudtam, hogy játékos körökben ilyen megbecsült darab. Sajnos az asztalomon néha megbolondul, és nem hajlandó működni.
-
otto14
senior tag
Sziasztok!
Mi a a vélelményetek a Zalman ZM M300 -rol? Vagy van valami jobb hasonló ársávban?
Átlagos dolgokra hasznalnám, természetesen játek is lenne.
A keret max 3500 Ft, 50ron /lei, Innen rendelném az ingyenes kiszállítas miatt. Romaniában élekasd
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
soldi3r #27041 üzenetére
Driver-re már nem emlékeszem, de ha minden kötél szakad, a PCB-ből ki tudod húzni a LED-csatit.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
soldi3r #27041 üzenetére
Egy DB nagyon más, mint egy DA. Egy (régi) Krait-tal jobban járnál - bár azt sem sokkal egyszerűbb beszerezni, mint a DB-t.
Anno volt DB és DB 3G-m is, szerettem őket, később a Salmosa vette át a helyüket. Nekem előrelépés volt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
soldi3r
veterán
válasz
jaffa 2843 #27049 üzenetére
Nincs szuksegem a 2 oldalso gombra, sokszor csak zavar rajzolas kozben.
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányos topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tudományos Pandémia Klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC R5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb /2X8Gb 5600Mhz DDR5/500Gb M2 SSD/1TbHDD/750W Gold
- ASRock H81M-ITX LGA1150 alaplap
- Gamer PC R5 5600X/RX 6700 XT 12Gb OC/500Gb M2 4.0/1Tb HDD/2x8Gb 3200Mhz/7000W 80+
- Playstation 3 Super Slim Kontrollerrel + Játékokkal
- Új Gamer Pc i7-10700F/RX 6800 16Gb OC/2x8 Gb 3200Mhz DDr4/ 500Gb Nvme SSD/1Tb HDD/ 700W
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest