Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Köszi srácok a sok jótanácsot!

    Ispy: én is inkább azt vettem le youtube-ról is, illetve itt is olvasgatva, hogy az emberek nagy részének nem a teljes csend, hanem a hang milyensége számít. Lásd clicky vagy thock hívők.
    Nekem fontos lenne a teljes csend, de ez egy ilyen műfaj, azt már belátom, hogy az ollós billek szintjét semelyik mecha sem fogja hozni.

    Alan[HUN]: persze, vehetnék bele csendes(ebb) kapcsolókat egy tízesért, de akkor már ott vagyok, hogy 35ezer forintba van eddig a billentyűzet, és egy ötöst rádobva már magyar Keychron van...
    Szóval ennek nem lesz jó vége, nem akarok még egy költséges hobbit, van elég már :DDD

    Mephike: persze, ez ennyiért ennyit tud, de a hangjától eltekintve ez egyébként egy jó billentyűzet, tényleg élvezet rajta gépelni. Még sokszor félreütök (olyan semi-vakon, tehát nem teljesen tudok amúgy gépelni), de ezt betudom a szokatlanságnak, évekig egy jól bevált ollósom volt itthon, fura visszatérni a normál magasságú, szélesebb térközű billentyűkhöz.

    De most játszottam pár órát, már egyre kevésbé zavar a hangja. Remélem hozzá tudok majd szokni, mert tényleg nagyon jó rajta gépelni. Egyenesen elképesztő.
    Amúgy fura, mert a piros switch játékra ajánlott, de nekem pont a gépelés nagyobb élmény. Játéknál néha véletlenül lenyomok egy olyan billentyűt, amin csak pihentetem az ujjam. Sokszor azt vettem észre, hogy pl elkezdek balra mozogni vagy ugrálni úgy, hogy nem is éreztem hogy lenyomtam. Fura. Ez nem egy vészes dolog, de remélem ehhez is hozzászokok majd idővel.

Új hozzászólás Aktív témák