- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
-
félisten
A MODE COM MC-GK1 Volcano-val volt valakinek tapasztalata?
Vajon mit tudhat? Olyan gagyi, amilyennek saccolom?
Túl jól néz ki az árához képest. Esetleg elfogadható minőség?
6KRO-ra van bármi esély?Ha nem ezt vezsem, akkor vagy a Sharkoon Tactix lesz a befutó, vagy nézek tovább.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
WHooPeR2
csendes tag
Saitek Cyborg V.7 vs Logitech G15 v2? vélemények? dota 2 re használnám főleg
-
Malibutomi
nagyúr
Srácok a logitech K810-ről van vélemény? Milyenek?
-
addikt
Na vettem egy CM QuickFire Rapid-et iPontol, red switcheset, mar marha kivancsi voltam, hogy milyen.
Blue utan iszonyat fura, meg az is, hogy nincs numpad, de majd meglatjuk mennyire lehet megszokni.
Viszont azt aki kitalalta, hogy a bill alja piros legyen, megutnem, szerencsere annyira nem latszodik azert, leginkabb csak ha pont felulrol nezi az ember.
A legjobb viszont, hogy egy logo mentes verziot kaptam, nem tudom mar mind ilyen-e vagy szerencsem volt, de a win meg fn bill-ek is siman ki vannak irva, nem CM logosak.
Igy nez ki.
Na majd egy-ket honap utan meglatjuk, hogy a blue vagy red switches marad hosszu tavon. -
addikt
válasz kristof123 #12960 üzenetére
Fasza, okos dontes volt, hogy lehagytak a logokat, igy azert sokkal baratsagosabb a kinezete.
-
kristof123
őstag
Igen. Én a numpad hiányával is hamar megbarátkoztam. Hála az őrületes low sensnek. Az egérpadomon van az egér+bill, de ki kellett pótolni az egérpadot, mert nem fértem el rendesen rajta. kép ^^ És ezt köszönöm az itt fórumozóknak, hogy rábeszéltek a tkl-re.
A képen jól látszik, hogy felülről látni, hogy piros. :S[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
A machankikus billentyűkről mindig eszembe jut, hogy egy két kivétellel a haveromnak igaza volt miszerint:
"Elővették a régi mechanikus kapcsolókat, de elővették hozzá a régi öntőformákat is..." -
addikt
válasz kristof123 #12962 üzenetére
Azert azt en mar nem neveznem eger padnak.
-
kristof123
őstag
válasz WHooPeR2 #12964 üzenetére
Szia!
Egyiket se. Annyi pénzért különb billentyűzetet lehet venni (mechanikusat is).
Szvsz, például:
- CM QFR, / CM QF TK, Trigger, Pro
- Ducky, Filco, Leopold, Das, Key Cool
- HPE 87
- Corsair
- Ozone Strike
- Steelseries 6gv2, 7g
- KBC Poker
- Logitech G710
- Gigabyte Osmium
- QPAD MK
- Esetleg Tesoro vagy Razer Blackwindow (bár ezeket csak végső esetben)...[ Szerkesztve ]
-
WHooPeR2
csendes tag
válasz kristof123 #12966 üzenetére
csak hogy ez a kettő használtan venném mert a limitem 15k (max 20 de az nagyon nagyon a vége mert másra is kell pénzt költenem)
-
WHooPeR2
csendes tag
válasz kristof123 #12968 üzenetére
angollal teljesen ki vagyok békülve igazából át is akartam állni rá (imádom az angol nyelvet) és már telón is angol kiosztást használok
microsoftos cuccokat nem nagyon szeretem rossz tapasztalatom volt már egyszer (igaz nem billentyűzettel hanem webcammel) próbáltad már jó minőségű? -
kristof123
őstag
válasz WHooPeR2 #12969 üzenetére
Nekem nem volt, de... Írd be ide keresőbe és olvasgasd a hozzászólásokat. Egy páran dicsérték és ajánlani is szokták.
"angollal teljesen ki vagyok békülve igazából át is akartam állni rá (imádom az angol nyelvet) és már telón is angol kiosztást használok"
Az, hogy milyen nyelven fut majd a Windows és, hogy milyen kiosztású a billentyűzet az két külön dolog. Mivel a billentyűzet nyelvét az operációs rendszer határozza meg.[ Szerkesztve ]
-
WHooPeR2
csendes tag
válasz kristof123 #12970 üzenetére
rendben kösz megvan melyiket fogom megvenni
-
WHooPeR2
csendes tag
válasz kristof123 #12970 üzenetére
hát addig ok hogy jó bill. csak sehol se lehet kapni
-
CriticalHit
őstag
döglődik a logitech g11-em, a a 7, 4, 1 billentyú oszlop nem múködik, hiába szettem ki a billentyúket és takaritottam ki
cserén gondolkodom, mégpedig egy Microsoft Sidewinder X4-re
Véleményetek? l
logitech-t többet nem veszek, valahogy gagyi tapintás az egész"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
WolfheartGR
őstag
válasz CriticalHit #12973 üzenetére
Jó választás. Beszerzés lehet most épp nem fog menni itthonról, ettől függetlenül ragaszkodnék a típushoz a helyedben.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
yossarian14
tag
Erről a billentyűzet+egér párosról mi a véleményetek?
Van 20%-os Logitech kuponom ennél a boltnál és azt szeretném felhasználni, nincs semmilyen extra igényem.
-
Peddy789
őstag
válasz yossarian14 #12975 üzenetére
ennyi pénzből, ha csak egeret vennél, még akkor sincs nagyon értelme beszélni róla, olcsó, van rá gari, meglehet majd nyomnia gombokat, ennyi
-
bencze
senior tag
válasz yossarian14 #12975 üzenetére
Nekem van 2 ilyenem, az elsőn 3 hónap után pár billentyű elkezdett kihagyni (nehezen érzékel), a másikat nem sokat használtam, elvileg működőképes csak most van jobb.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
unknownerror
tag
Üdv!
Nem pont csak billentyűzetet, hanem egeret is vennék, körülbelül 15 ezret szánnék rá, de egy-két ezerrel lehet drágább, ha azon múlik. Most egy genius slimstar + a4tech x755k van. A bill nagyon hangos, még engem is zavar a klattyogása, az x7nek meg a görgője nem az igazi, de ezt szerintem sokan tapasztalják.
Billentyűzetnél a célom: normál méretű, halk gombok, pár multimédia gomb(hangerő,zene), magyar kiosztás(nagy enter), de játékos is lehet, esetleg háttérvilágítás se gond ha van, de nem kötelező, ha a minőség rovására menne. Mechanikust meg se említem ilyen áron, pedig az az egyik álom. Hama uRage-eket láttam 5-6ezer körül, Illetve visszaolvasva Genius-okat is ajánlják, pl KB-G235.
Egér már nehezebb: minimum 4 programozható gomb az oldalán,tetején, akárhol. Kapásból csak egyet találtam, de nem ismerem a márkát: [link] , de azthiszem geniusban is láttam több gombosat. Tudom, hogy vannak rpg egerek, azon meg már túl sok gomb van, a mostanin 5 van oldalt, egy felül, ezt szoktam meg. Jah a görgő NE legyen dönthető.
-
kristof123
őstag
válasz unknownerror #12980 üzenetére
Szia!
Billentyűzet:
Olcsón: - Genius KG-G235 (Világítósba: Genius KB-G255)
Drágán: - Microsoft Sidewinder X4 (nem magyar, de minőségi cucc)Egérnek van külön topikja ITT. Téma összefoglalót ajánlom figyelmedbe!
[ Szerkesztve ]
-
Bufo bufo
tag
válasz kristof123 #12962 üzenetére
UP! A remek padnak,régebben szemeztem vele de kicsi volt az asztalom...Így kénytelen vagyok beérni egy Puretrak Talent-el.
-
unknownerror
tag
válasz kristof123 #12981 üzenetére
Köszi, megnézem ezeket.
Egér topicra mindenhogy kerestem, de nem találtam meg. Köszi.
-
Bufo bufo
tag
válasz unknownerror #12984 üzenetére
Egy kis segítség...
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni billentyűzet ügyében. Munkára használnám (programozás), illetve böngészés. Számomra az lenne a legfontosabb, hogy amennyire lehet ergonomikus legyen könnyen kezelhető. NumLK annyira nem fontos de jó ha van. Jó lenne mechanikus de sajnos én árkeretnek 5e körüli maximumot szeretnék úgy érzem munkára az is elegendő. Fontos szempont még, hogy minél halkabb legyen. Főként éjszaka van használva és nem akarok zörögni miközben mások alszanak . Magyar kiosztáshoz annyira nem ragaszkodom de előny.
Köszönöm a segítséget.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
tknof1871
őstag
Üdv! Létezik olyan billentyűzet, aminek a billentyűjében is van USB csatlakozó? Tehát nem lóg csak úgy ki belőle a vezeték, aminek a végén van az egy USB dugó.
A billentyűzetet a géppel egy olyan vezeték köti össze, aminek mind a két végén USB dugó van. Egyiket a gépbe a másikat a billentyűzetbe kell dugni. Ha mondjuk szakadás van a vezetékben, akkor egyszerűen ki lehetne cserélni a vezetéket. Vagy különböző hosszúságúra lehetne a vezetéket cserélni. Vagy rádiós adót lehetne a billentyűzetbe dugni és akkor már csak a PC-be kell egy vevő és kész a vezeték nélküli billentyűzet.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Akartam venni világítós billentyűzetet, de olyat, ami keskeny. Nincs rajta numpad. Szóval olyat, mint a Genius LuxeMate i200 USB. Azt mondták a boltban, hogy olyan méretben nincs világítós. Tényleg nincs?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Tönkrement a Logitech Wawe vevője, néha érzékel, néha nem, illetve ha működik is, nagyon gyenge.
Vennék egy másik klaviatúrát, de sose tudtam milyen a jó.
Olyat szeretnék, ami slim, tehát a noti billhez hasonló. Halk, pontos, és vezetékes! Vagy ha nem vezetékes, akkor nagyon megbízható, nagy hatótávolságú.
10k alatt , de lehetőleg 5k környéke
Van ilyen, tudtok ajánlani?Köszönöm!
havri
-
-
Lokids
addikt
Azokon a bill-eken, ahol van háttérvilágítás, ott azt ki lehet kapcsolni?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
tknof1871
őstag
válasz labeda #12993 üzenetére
Gratula! Jó kis gamer billentyűzet. De én arra gondoltam, hogy olyan billentyűzetet veszek, ami nem wireless, de vezetéke sincs, csak egy USB portja. Vezetékre már nincs szükségem. Nem tetszik az árukapcsolás. Ez a gyártók trükkje, hogy lehúzzák az embert. Megvetetnek veled valamit, ami nem is kell. Akár a billentyűzet romlik el, akár a vezeték, új billentyűzetet vehetsz. Gondolom nálatok is már több telefontöltő meg USB vezeték van otthon mint amennyi kell. Pocsékolás.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
xAttilaxB
csendes tag
Sziasztok
Olyan billentyűzetet keresnék, amelyen rajta vannak a gombok angol illetve magyar megfelelői is. Nem tudom létezik e ilyen kétnyelvű billentyűzet. Orosz meg hasonló tárasait találtam már, de nekem angol-magyar kéne.
Előre is köszi
Alan
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest