Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Dany007 #78248 üzenetére

    Nem szeretnék ebbe belemenni. Úgy gondolom, hogy _jót_ nem igazán lehet kifogni ennyiért. Ami fiatal, annak műszaki baja van, ami öreg, annak meg a kora miatt jönnek elő a hibái ebben az árban. Ez a tapasztalatom, ezt látom, ezt láttam.

    Persze, lehetnek kivételek, de erről azt gondolom, hogy marginális az esély neked vagy nekem ilyet kifogni, egy ügyes nepper már rég lecsapta mire te végignézed a hirdetést, a csoda-sztorikról meg az a véleményem, hogy messziről jött ember azt mond amit akar.

    Egyszerűen fogalmazva a véleményem az, hogy ennek a típusnak, az elvárt műszaki állapotnak és az árnak nincs metszete. A háromból kettőt lehet választani.

    Ennyiből én gasztrát néznék, talán annyi baja van, hogy lopják nagyon. Lianák nem tudom milyen árban mennek, de azok is szimpik ha valaki bevállalja a japánt.

    szerk: persze a minőségről mindenkinek más az elképzelése, nekem az, hogy beindítom, megyek és odaérek vele, és közben nem kell duplagondolni, hogy a meglévő kopogások-hibák-torokvérzések tulajdonképpen ott sincsenek, végül is a műszakin átment (kölcsönfékbetéttel) jó lesz még a télig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák