Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz theuprising #150584 üzenetére

    :R Így mindjárt más a leányzó fekvése, ugye. Jobb is hogy nem folytatod a linkelést, guglizni más is tud. Az egyik szerint: A legjobb motorokat a Honda gyártja, erről többen is tudnának itt mesélni. De ennek hallatán talán még szegény Alonso is szentségelne sokadmagával most is.:P
    Eleve nincs olyan, hogy legjobb motor, legszebb festmény, nő, stb, arra sok-sok szempont van, és mindenki másképp csinálja (csinálja látja). :D Az ilyen innen linkelt, onnan másolt cikkeket ezért inkább hagyjuk.
    Valaki szerint a Volvonak van jobb motorja, mások szerint Alfa, Opel, VW , BMW, Merga, Suzi, és itt felsorolhatnánk mindegyiket is. Mindenkinek saját véleménye és tapasztalata van, nem annyira egyszerű, hogy guglizunk és elindulunk autót venni, mert rengeteg buktatója van a dolognak. Jah, és mások, és az itteniek tapasztalata igenis fontos, ne degradáljuk le azokat se. Én nem szólnám le egyiket se ilyen lambda szonda és generátoros saját élmények alapján se. De ok, hogy te úgy látod, ahogy, de más meg nem úgy látja. Remélem ez nem gond neked. Én vitázni se akarok, és meggyőzni se téged.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák