Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Milka 78 #79127 üzenetére

    Ez a kamu szó eléggé túlzás ,főleg hogy akárhányszor le írod a Mortar lapot ,annyiszor hozzárakod a kamu M2 foglalatot.
    DE ebben az esetben nincs semmi kamu ,mivel a gyári oldalon fel is van tüntetve ,hogy csak wifi ,így ebben az esetben sem félrevezetés ,sem kamu dologról nincs szó.

    Asusék szokás szerint spórolgatnak rendesen ,attól hogy 2db usb kivezetéssel több van rajtuk még véletlen sem rugnak labdába a Mortar mellett ,+5+Optical SPDIF,DVI ,D Sub és egy Bios kapcsoló.

    Asus B150M Pro Gaming

    MSI Mortar

    De ha a két lapot is össze kéne mérnem szakmailag ,MSI nem spórolta le a vram feléről a bordát és még több vram is van rajta ,ráadásul szeretettel adagolnak játékot és ajándék terméket mostanság a játékos lapjaihoz ,de mondjuk ez bolt függő is.

    Asus

    MSI

    Finoman fogalmazva ezek mellett ,minden alkatrésze minőségibb és korrektebb az MSI nek ,Asus-ék 30k-ért nem nagyon szeretnek normális lapot adni ,főleg nem ajándékokat mellé.
    Jaa és igen a hátlap tálca ,ha már a hátuljáról is szó esett, vastagabb mint egy sima natur fémlemez ,ki van toldva gyárilag egy kis védőszivaccsal ,Asus tanulhat egy picit mert az MSI kezdi elég keményen lesöpörni a pályáról vga és deszka téren is.

    Azért annyira amatőr nem vagyok ,van szemem és némi hozzáértésem is már az évek múlta miatt ,esetleg ha véleményre vagy segítségre lenne szükségem ,az csak a felhasználói tapasztalat lenne egy adott termékről. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák