Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Vajga #61106 üzenetére

    Az alaplapok nem fognak akkora teljesítményugrást eredményezni mint egy combosabb VGA, viszont azért nem árt azért a minimumnál magasabbra tenni a lécet. Mint ahogy a számítógépház, vagy a tápegység esetén is.
    Hát talán a Delux-ig én nem mennék el árban. :)
    Csak az Asus palettáján 10K-val olcsóbban, 5év garanciával, ott a Sabertooth Z97 Mark 1, még 5K-t lecsípve a Z97-PRO(Wi-Fi ac) és a játékosoknak készült MAXIMUS VII HERO. És még a konkurencia lapjait nem is néztük.
    Hát még ha nem 20-30K-ért (a szorzózáras CPU-k alá ezen az áron vannak a csúcsdeszkák) de már 40K környékén a Z97-A már egy elég jól felszerelt deszka. :)
    Vagy akár mATX méretben pl. a Asus Gryphon Z97 Armor Edition.
    "most nősülök augusztusban" :C Gratula! Izé, részvétem! :DDD
    Köszi a pozitív kritikát! :R Sajnos vannak tényleg elég besavanyodott, vagy éppen túl sok egóval megáldott fórumtársak! :DDD Bár nem értem miért morcosak :DDD , hiszen itt mindenki önszántából mindenféle kötöttség/honorálás nélkül ír. Mindenesetre szívesen, és remélem tudunk/tudok érdemben segíteni! :)

    (#61109) Mahrenburg
    :DDD Valóban, bocsi, csak ez a türelmetlenség .... Hát igen a latint még mindig erősen tolom, de már álmomban mintha jól ment volna! :))

    (#61110) miklosss2012
    Ez már rég el van rendelve .... Erről is lemaradtál? :N Miután több mint egy éve szektának tituláltak minket, itt az alaplapos topic-ban. Mahrenburg közreműködésével ... de vesztettünk a legutóbbi választáson, úgyhogy most gyúrunk a következőre (már ha megélem).

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák