Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vajga

    tag

    válasz bluyoo #61104 üzenetére

    Hali újra, :)

    Ez a mennyit szánsz kérdés elég nehéz nálam, VGA-t most kerestem a VGA-s topicban, ott ezt írtam:
    " Pénz... elég relatív, 30 és 100 között, nagyon mérvadó az ár/teljesítmény arány. Túl nagy keretet adtam meg, de érted... ha a 100k-s 5%-al tud többet mint a 30k-s, akkor vegye aki akarja a 100 rugósat :D De emellett hajlamosabb vagyok inkább valami erősebb vga felé hajlani, ami még nem hülyeség (mint pl dupla gpu)."

    Erre mondták hogy R9 280X 80-90k, utánanéztem, és tényleg karaj. Szóval így lesz az. Hasonlóképp vagyok az alaplappal is. Asus deluxe egy igazi mirikül, de 70k-ért, és ennyiért lepucérítva.... Neeeem tudom, tetszik, csocsi, de 70k és sanszos hogy az Asrock ugyanezt hozza 40k-ért, sőtt talán amire használom van 20-30k-ért is... Nehéz ügy. És akkor még ott volna az említett elegancia (márkabeli) :D

    Off téma, de made my day... Ne érts félre nem körbeudvarolni akarlak, most nősülök augusztusban. De egy iszonyat segítőkész, kellemes faszi vagy. Sok fórumon (nem feltétlen PH) az emberek olyanok mintha épp üvegszilánk sz*rás közben zavartam volna meg és húzzak már el... De könyörgöm akkor nem neki szólt a kérdés, én is segítek abban amihez értek, más meg nekem, de ez az elkeseredettség az emberekben.... No mindegy, kösz haver hogy láthatom, van ilyen is! ;)

Új hozzászólás Aktív témák