- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Kicsi hír: kis összegből nagy deszkát.
SweClockers vizsgálat
ASUS Z97-A a skandináv tech média SweClockers.com z97 alaplapok összehasonlítás és felülvizsgálatok után leszögezte,hogy elnyerte a "Kiváló" díjat, mely a legjobb díjat kapta a vizsgálaton.eTeknix teszt
Elég őszintén nehéz elhinni, hogy az ASUS Z97-A csak a egy belépő szintű alaplap az ASUS Z97 tartományban. Én őszintén mondom, hogy minden módon az ASUS Z97-A megbízható teljesítményt nyujtott így okos választás minden Z97 felhasználó számára.
"Az ASUS Z97-A alaplap méltó szabvány az Intel új Z97 platformon belül. ASUS-ék emelték a lécet. jobban mint valaha, széles körű szoftver lehetőséget, bőséges kapcsolat, minőségi anyagválasztás és nagy teljesítmény. Ha keres egy értelmes, megfizethető és jó all-round lapot akkor az ASUS Z97-A.Vélemény:
Sokat gondolkodtam a Ranger megvásárlásán, (az asus z97 A mellett)MIVEL piros és azért mégis csak asus rog széria, szépen nézne ki a doboza az asztalomon,és még ócsó is(a rog szériát elnézve) DE úgy vagyok most már vele ,hogy minek fizessek többet a semmiért,(úgy sem használja ki senki a biosban lévő dolgok 80% sem egy gamer lapban, és nem is olyan felszeret, vagy mert piros? azért vegyem?) ha költséghatékony kell akkor mindenre tökéletes Asus Z97-A ha több kell kicsivel akkor ne ranger legyen, nem éri meg, akkor inkább ASUS Z97 -PRO, ezeket úgy mondom ,hogy átnyálaztam vagy 50 oldalt, specifikációkat és teszteket összesítve, ez az én személyes konklúzióm a sok oldal által nyújtott információkból.
na pá[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
vitaro
senior tag
Sziasztok!
4690-es i5 alá milyen lapot ajánlanátok 25k körül? Tuningolni nem akarok.
Eddig ezt a kettőt néztem: Asrock H97 PRO4, Asus H97-PLUS
Vagy legyen inkább Z97?The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
MSI H77MA-G43 alaplapról vélemény?
-
szacsee
nagyúr
válasz csucsbicep #60558 üzenetére
Kösz!
A tesztek közt nem láttál infót arról, hogy a Broadwellnél kikerülő fesz vezérlő áramkört a deszkákon megtalálták volna? Sanda gyanúm az, hogy lehet bibi lesz a mostani Z97-es deszkák és a Broadwell támogatás körül, de ne legyen igazam. Kétféle lehetőség fogalmazódott meg bennem, mivel a mostani Haswell Refreshnél sem teljesen találom korrektnek az intelt... inkább csak altatás amíg jön a Broadwell.
1. voltage regulator ki-be kapcsolható az alaplapon és mikrokód alapján vagy a prociban levőt használja (Haswell), illetve később a deszkán lévő (elvileg Broadwellnél visszatér a deszkákra, vagy rosszul emlékszem?)
2. Nincs a deszkákon ilyen vezérlő és amikor jön az új proci az összes lapgyártó mossa kezeit, mert a cpu supportnál hiába van ott az 5. gen intel proci alatta a 22nm-es csíkszél virít csak (még nem jelzik a 14nm-t).
... vagy rosszul látom? -
crysis88
tag
válasz bluyoo #60512 üzenetére
Na kaptam választ az Asus support-tól:
Tisztelt Ügyfelünk!
Egyeztettem az alaplapos kollégákkal és visszajelzésük alapján működik a 4590 processzor az Asus B85-PRO GAMER alaplapban akár BIOS frissítés nélkül is.
Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #60538 üzenetére
(#60546) csucsbicep, (#60538) bluyoo: köszi a válaszokat! A tápellátás milyenségét értem.
Már csak azzal nem vagyok tisztában, csucsbicep: miért nem ajánlod az Msi lapokat? Mi a gond ezekkel?Belső monológ folytatás: Alapvetően azért kezdtem el Z-s lapokat nézegetni, mert úgy tűnt, jó áron hozzájutok egy K-s procihoz. Ez az üzlet azonban meghiúsulni látszik. Belegondolva árban nem sokat nyertem volna vele, sőt. Csak a Z-s H-s lapok árkülönbözete nagyobb, mint amit reálértékben nyerek. Így jelen állás szerint könnyes szemmel, de lemondok a tuning lehetőségéről. Remélem nem haragszik meg rám senki, hogy fölöslegesen raboltam az idejét, a fenti eszmefuttatások pedig talán másoknak is okulásul szolgálnak majd.
Aktuális jelöltek: Asus H97 Pro, Asus H97 Plus, MSI H97 GAMING 3, esetleg ASRock Fatal1ty H97 Performance, MSI H97 GUARD-PRO.
Szerintetek mi lenne most az ultimate megoldás?
Erős szempont továbbra is az alaplapi hang minősége, az alkatrészek tartóssága, az uefi sokoldalúsága (nyilván egy nem tuningos laphoz képest) és kezelhetősége[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
Még egy dolog. Az MSI H97 GAMING 3-nál olvasom ezt a OC Genie és Gaming App funkciókat. Nem úgy volt, hogy ez egy nem tuningolható lap?
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
Úgy olvastam hogy a 4790k csak szeptember fele kerül piacra. Addig sajnos nem tudok és nem is akarok várni. Ebben az esetben melyik lenne a legjobb választás? Némi tuning azért jól jönne egy 4770k mellé még ha nem is túl acélos.
Asus z87 Gryphon
Asus z97 A
Asus z97 sabertooth mark 2
Asus z97 ranger
Ha nem muszáj nem veszem a legdragabb lapot. Segítséget köszönöm! -
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Egy netezős, multimédiás gépet szeretnék összerakni. A gépes topikban G3220-at és egy Asrock h81m-hds-t ajánlottak. Na most kérdés ebben a tizenezres árkategóriában ez a legjobb választás, vagy van másik megfontolandó alternatíva?1080p, net, zökkenőmentesen, gyorsan, ha ez összejön nem tervezem bővíteni. Hdmi legyen a lapon, meg dsub ha megoldható (az integrált vga lenne használva), plusz USB3, más igény most így hirtelen nem jut eszembe. Na meg persze viszonylag tartós legyen.
Mindenkinek előre is köszi
-
bluyoo
nagyúr
Tudtam én!
(#60560) crysis88
Köszönöm a visszajelzést! Sejthető volt hogy a legújabb B85-ös lapjuk támogatja .... de biztos ami biztos!(#60553) szacsee
Ahogy én tudom a max. turbó órajelet a legtöbb, nem csak Z87-es lapon be lehetett lőni, mind a négy magra. Viszont azon már nem lehet emelni mint az LGA1155-ös Z77-es lapokkal és Sandy/Ivy I5, I7-es CPU-kkal. Hogy ez mennyiben változott az új szériánál azt nem tudom. Ugye a nem csak Z87-es lapokkal való tuningolhatóság ("K"-s CPU esetében) és az Intel nemtetszése ez ügyben nem tudom hova vezetett. Meg kell kérdezni egy tulajt hogy beállítható vagy nem ....(#60568) Herczi
Hi!
Hát multimédiás célra pont nem egy Realtek ALC662 Audio Codec-el felszerelt lapot választanék.
Akkor inkább az Asus H81M-A. Biztosan 3év garancia, ALC887, digitális tápkör, .... Azért kis hátránya is van nincs előlapi USB3 kimenet szóval csak a hátlapon találsz két USB3 portot.
A kinézett ASRock lapon van előlapi kimenet ami ASMedia ASM1042 chipes, szóval nem natív.
Ha szükségesnek érzed ~1K-val drágábban ott a Asus H81M-PLUS esetleg az ASRock H81M. De mint céloztam rá az ASRock lappokra sok helyen csak 2év garanciát vállalnak.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
he7edik.
addikt
A H97-es lapoknál van bármilyen probléma a 1,65v feszen működő memóriákkal?
Égő szöveg a flém vázon
-
bluyoo
nagyúr
válasz he7edik. #60570 üzenetére
Több mint valószínű semmi nem változott ez ügyben. Amúgy sem a lap hanem a CPU-nak nem tetszett a magasabb RAM feszültség. De miért akarod 1,65V-on járatni? Nagy eséllyel 1,5V-on is képes a gyári órajelére.
Legalábbis az enyém még kevesebb feszültséggel is beérte.(#60571) Herczi
Szívesen!
Esetleg még a Gigabyte GA-H81M-HD3. Ezen már DisplayPort is van.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Brada:D
tag
Hello
20-30k szánék a lapra és igazából játékra kellene.(1155)
Menne bele: 660ti vid.
dell u2312hm monitor
corsair vengeance 8gb (2x4gb) ddr3 1866mhz
corsair CX600 táp
processzort még nem tudom mi lesz,de arra 30k szánok-
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Brada:D #60573 üzenetére
Hi!
Gondolom használt I5 CPU-t szeretnél 30K ért.?
A 20-30K-s keretbe egy új viszonylag erős, jól felszerelt Z77-es tuninglap lap is beleférne. Pl. az ASRock Z77 Extreme4.
Bár 30K-ért több mint valószínű csak szorzózáras CPU-t találsz (viszont a Z77-es alaplapban lehetőség nyílik kisebb tuningra).
Esetleg olcsóbban egy nem tuningképes "gamer" lap, pl. az MSI B75A-G43 Gaming ha nem akarsz tuningolni.
De ha pl. a lapon fogsz egy kicsit, és az Asus Z77-A -t vásárolod (~20K), akkor akár egy használt "K"-s CPU is beleférne a keretedbe. Bár itt már egy CPU hűtős sem ártana mellé, ami ugye pluszköltség.
Mondjuk ha ~70K-t rá tudnál szánni, akkor a legújabb LGA1150-es foglalatra is tudnál építeni új I5-el.
Pl.: I5-4590 + Asus Vanguard B85, vagy akár egy 9-es sorozatú lappal pl. az ASRock H97M Pro4.
Kérdés mit szeretnél.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
3.Aragorn
addikt
válasz csucsbicep #60575 üzenetére
"Nincs velük gond alapvetően, de ebben a felsorolt lapok közül nem ezt tartom a legjobbnak."
Megkérdezhetem, hogy akkor melyiket? -
bluyoo
nagyúr
válasz Brada:D #60578 üzenetére
Ahogy írtam annyiból új hardvereket kapsz, ráadásul a legújabbakat. Én azt lépném meg.
Használtan annyiból megvan pl. az i7-3770 + ASRock Z77 Extreme4 páros, vagy Asus P8Z77-V és i5 3570K.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
3.Aragorn
addikt
válasz csucsbicep #60577 üzenetére
Lényegében immár két felsorolásról beszélünk:
Z97-es:
MSI Z97 GAMING 5, Asus Z97-A, ASUS Z97-PRO, Sabertooth Z97 Mark 2, ASRock Z97 Extreme4, Asus Ranger
Erre mondtad is, hogy pro vagy ranger. De nem indokoltad meg, hogy miben kevesebb a Gaming 5H97-es:
Asus H97 Pro, Asus H97 Plus, MSI H97 GAMING 3, esetleg ASRock Fatal1ty H97 Performance, MSI H97 GUARD-PROItt megint felbukkan az Msi.
Jelen pillanatban még mindig nem döntöttem el, hogy H vagy Z alaplapra fizessek be, de nagyon úgy néz ki, hogy a H-val jobban járok, mert 30 körül mennek a csúcs lapok, a Z-nél ez még csak a belépőszint alja. Az Asus z97 pro 50k fölött van. Az i5 4690 vagy 4590, amit tervezek, procierőben messze túllő a célon, hiszen max egy R270-es vga lesz mellette, aminél erősebbre pedig amiatt nincs szükségem, mert egy LG W2043S típusú, 1600x900-as max felbontású monitorom van. Később, talán 1 év múlva lesz cserélve egy minimum fullHd-s Ips-es monitorra, ezzel együtt egy izmosabb vga-ra, de a fenti procik még oda is elegek lennének. Ergo tuningra nem igazán lenne szükségem még hosszú ideig. Ergo kár is tuning cpu-t venni. Ergo a tuning lap is fölösleges. Egyáltalán azért merült föl bennem a Z-s chipkészlet, mert úgy nézett ki, jó áron hozzájutok egy 4770k-hoz, de ez egyelőre nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
-
3.Aragorn
addikt
válasz bluyoo #60584 üzenetére
Pont ez az, hogy azért nem olyan vészes az árkülönbség.
Bár szemét húzásnak tartom az inteltől, hogy csinált egy külön tuning platformot (k-s procival és z-s chipkészlettel), ahol minden alkatrész drágább. Így azok, akik anno azért tuningoltak, hogy a kis pénzből összerakott vasukból kihajtsanak még egy kis kakaót, cseszhetik. Ma már csak az tuningol, aki "megteheti"...
Hát igen, jóslatok...
Ami biztos, hogy most nincs szükségem tuningra. Ha egy év múlva mégis szükségem lesz rá, még mindig el lehet adni a lapot+procit is. Sajnos nem tehetem meg, hogy olyan dolgokra költsek fölöslegesen a gépben, amit nem használok ki. A tuningot pedig úgy néz ki, nem használnám ki.
Maradok a H97-nél. A felsorolásom a fenti. Ezek közül ti melyiket választanátok? Esetleg jött ki azóta jobb alternatíva, amíg itt beszélgetünk? -
troll81
addikt
sziasztok én is hasonlo probléma elött állok mint 3.Aragorn de a z 79 az biztos a ASROCK Z97 OC Formula ASROCK Z97 Extreme6 ASUS Z97-PRO ASUS MAXIMUS VII HERO MSI Z97 MPOWER nem tudok donteni sajna alig van vélemény roluk sajna a proci az 4770 k lesz valakinek van e tapasztalata valamelyik lappal véleménye rola köszönöm elöre is
-
Ðávid
aktív tag
válasz csucsbicep #60586 üzenetére
"aztán bedobod őket egy kalapba vagy uránba és, amit húzol, azt veszed." Utána pedig sugározni fog a boldogságtól!
-
szacsee
nagyúr
Kis infó ha valaki Haswell Refresh procira pályázik. Ma találkoztam 2 frissen vásárolt Asus H81M-A deszkával. Egyik ismerősé lesz, a másik öcsinek készülő gépbe megy, ha eladom a mostani gépét.
Sanda gyanúm volt, hogy nem új bios lesz rajta, így G3220-as procit rendeltem ismerős deszkájába.
Egyiken 0604, a másikon 0706-os UEFI volt fent, amit OS telepítése után tudtam csak frissíteni az ASUS Update progijával, így még a pendrive+ EZ Flash is kiesik mint opció (nem fogadta el Fat32-re formázott pendrive-ra másolt bios fájlt).
Ha valaki Haswell Refresh procit szeretne H/Z8xx-es alaplappal, készüljön rá, hogy kell hozzá egy Haswell proci és egy belakott Win. (Chipset+ME driver+ Update progi) -
Brada:D
tag
eröl mi a vélemény 30k ért? jó ár érte?
overview]http://www.msi.com/product/mb/Z77_MPOWER.html#hero-overviewOkosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
Devsey
tag
Sziasztok!
Kellene segítség, hogy milyen alaplapot érdemes az alábbi confighoz:
-INTEL Core i7-4790 3.60GHz
-16GB 1600Mhz 2x8GB RAM
-GTX 770
-3TB HDD
-240GB SSD
-ASUS Xonar DG/DGX
-PCI-E wireless kártyaMit érdemes amin könnyen elférnek a PCI és PCIe dolgok?
nem fogok tuningolni
lehetőleg ASUS legyen ha csak nincs sokkal jobb -
3.Aragorn
addikt
válasz csucsbicep #60586 üzenetére
Gondolkoztam már rajta, hogy kidobom k10-zel, hogy mi legyen.
-
bluyoo
nagyúr
válasz 3.Aragorn #60585 üzenetére
Én éppen máshogy látom! Fizessen az a tuningért aki azzal akar szórakozni.
Egyszerűen a legtönbb esetben nem lenne rá szükség. Akinek meg szórakozás vagy e-.... az fizessen érte ha akar.
Lassan három éves a vasam és csak azért van tuningolva valamelyest a leggyengébb Sandy Bridge szorzózárasom, mert miért ne ...
Kérdem én, mire nem lesz elég két év múlva pl. egy I5-4590 vagy 4690?
A lapok közötti különbség meg azért akkora mert a H97-es lapokból a csúcsot nézegeted (annyival azért nem drágább maga a Z97-es chipset).
Persze erre lehet írni hogy mi van ha ez, vagy az, és netán, vagy talán jól jön 1-2-3-4 év múlva ....
Szóval én alap esetben a H97-PRO-t választanám! Mégis ha most venném talán azt a +7K-t kiadnám az Asus Z97-A-ra (38K ájponba ) és akkor lehetőséget adtál a sok lehetnek is. .(#60593) Devsey
Akkor a te lapod a H97-PRO. A legújabb 9-es sorozatból amin van M.2 és SATA Express, és előreláthatólag később támogatni fogja a Broadwell CPU-kat.
Esetleg ha nincs a fentiekre szükséged egy játékosoknak szánt, B85-ös chipset-el szerelt lap az Asus B85-PRO GAMER is jó választás lehet. SupremeFX audio és a többi ROG-os finomság.Bazinga!
-
nimfas
addikt
válasz 3.Aragorn #60585 üzenetére
Jóslatra visszatérve... Megveszed a H-s lapot, majd egy év múlva tuningolnál, mennyit buksz a H-s lap eladásán? Többet vagy kevesebbet mint 15eFt (ami kb 2 napi munkabéred... Az átlagot véve). Ha nem K-ás procit veszel azt is eladod... De hát ilyen a pop szakma. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz nimfas #60595 üzenetére
De miért tuningolna jövőre? Ennyire azért nem nőnek a gépigények. Hány éves a Core2Duo-s vasad?
(#60596) Devsey
Szívesen!(#60597) 3.Aragorn
Furcsa ekkora árréssel gondolkodni. A legtöbben még 2K-t sem hajlandók pluszban adni egy lapért azonnali előnyökért .... Csak kíváncsiságból, dobd fel azt az érmét!(#60598) csucsbicep
Nem értek a buta telefonokhoz!Bazinga!
-
nimfas
addikt
válasz 3.Aragorn #60597 üzenetére
Az én régi-jelenlegi gépem C2D 2,6 (jelenleg 3,6-on pörög) alaplap egy Giga P35C-DS3R (DDR2-es ramok lettek cserélve DDR3-asra), lett bele téve egy SSD. Nem tudom hány éves, de tuti 2009 előtt lett véve... tehát barátok közt is 5 éves múlt. Én is erősen filózok a H-Z között, de úgy néz ki, hogy 70 vagy 95-eFt lenne a vége.
De mivel a 97-es lapok kezelnék elvileg a következő generációt is, így inkább a Z-s felé hajlok mivel mint látható nem cserélek gépet 2 évente, max VGA-t 3-4 évente ;-)Tehát ha szeretnék még egy kis extra teljesítményt kisajtolni a K-s prociból ami olyan 15%-körül talán reális (de majd kijavítják ha nem....) akkor szerintem vállalható az árdifferencia.
Tudom Bluyoo te a H-s lapot választanád, és egyet is értek veled, én is azt venném ha nem most számoltam volna ki, hogy mennyi idős a jelenlegi gépem és eddig a Watch Dogs akadt rajta.... de gyanítom most már sorra jönnek az újabb gammák amik fognak. Monitor 1280*1024 a tv pedig 1280*720 vagy Full HD. 4k nálam egyelőre nincs tervben, főleg amíg tartalom sincs rá, továbbá nincs 6m-es nappalim ahol lenne értelme. (HDReady és FHD közt sem látni 3m-ről a difit...)
Szerk: legalább egy éve 1 GHz-es tuninggal megy a gép... és érezni lehetett
Most vagy megveszem a H-s lapot non-K procival.... spórolok 25-30 ezret... aztán 2 max 3 év múlva csere... szerintem többet buknék rajta, mintha most +25-30.... és 5-6 évig max VGA. Proci csere esetén sem kell lapot cserélni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs