Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz lugosi #95378 üzenetére

    Mondjuk kezdek egyre extrémebb helyekre látogatni, tervben van a Bajkál-tó is, ha nem haragszol meg előbb vinnék oda egy E-M1 III-t mint a ma kapható FF MILC gépek felét. Fasza a nagy szenzor úgy 1 óráig, míg teljesen szétmegy a gép az ottani zord körülmények miatt. Persze elismerem, ez tényleg réteg igény, erre nem lehet piacot alapozni, de vannak ilyen elvárások is olykor.

    Sok egyéb szolgáltatást megfizetsz egy E-M1-el és igen, ezek is értéket képviselnek nem csak a szenzor, mert egy zajosabb kép is jobb annál, mintha szétmenne a felszerelésed és nem készülne 1 kép sem. Na most amelyik FF gépet oda lehet rakni az E-M1 III mellé, nem hiszem, hogy ugyanannyiba is kerül. De ha van ilyen, mutassatok és akkor lehet, hogy beruházok rá, amennyiben találok 1-2 fasza objektívet rá. :P

    Majd elfelejtettem, Sonyzni nem ér, mert fórumokat látogatva azok sima szitáló esőben is beáznak sokszor, tehát valami komolyabb gyártótól kéne valami, akik ha azt mondják, hogy időjárás álló, még talán hiszek is nekik pl. Canontól.

Új hozzászólás Aktív témák