Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz b.vr #95352 üzenetére

    Azért azt ugye tudjátok, hogy elvileg még semmit nem írtak alá. Csupán egy szándéknyilatkozat van, hogy beszélnek az üzletág lehetséges eladásáról. Egyelőre nyilvánosan csak ennyi van lepapírozva, a többit a nyilatkozat értelmében az év végéig tisztázzák egymással. Nyilván mindkét oldalnak megvan az elképzelése és vélhetően már az apróbb részletek kivételével sok mindenben megállapodhattak, de azon sem lennék meglepődve, ha okkal lett volna most megszellőztetve a MOU, hogy ezzel szondázzák a vásárlókat, és aszerint alakítsák ki a megállapodás részleteit. Persze belső infók nélkül ez csak tipp.
    Ez az eladás a hobbistákat rövid és közép távon egyáltalán nem érinti, lesz mit venniük, és lesz hova fejleszteniük. Sokkal inkább a profikat hozhatja kellemetlen helyzetbe, mivel a megfelelő redundanciával rendelkező profi felszerelés cseréje igen macerás, viszont náluk elengedhetetlen az üzembiztosság, a megfelelő szervizháttér és a rendszer időtállósága is. Az az amatőr, aki egy ilyen hírre pánikszerűen rendszert vált, meg is érdemli, de ha profi lennék, akkor elég feszülten várnám én is, hogy hogyan alakul a sztori jövőre, hogy még időben el tudjam kezdeni a váltást mind anyagi, mind az átszokás kérdésében.
    Egyelőre én továbbra sem aggódok, várom, hogy mit hoz a jövő aztán majd az új információk ismeretében döntöm el, hogy mit csinálok, de vélhetően maradok, amíg lehet. Az idén bejelentett vázak még 3-4 évig biztosan használható minőségűek lesznek, és közben ha még a Pana kidob minimum egy generációt (GH6 lényegében be van jelentve, G9 utódja is várható) akkor annyival tovább. Meglátásom szerint fölösleges ekkora pánikot szítani az ügy körül, pláne a lényeges tények ismeretének hiányában.
    Ha valaki menni akar, akkor viszlát, de azt is elfogadom, ha valaki egyelőre nem akar invesztálni a rendszerbe, ugyanakkor azon érdemes lehet elgondolkodni, hogy az a cucc, ami ma megfelel az igényeinknek, azzal vélhetően két vagy 3-4 év múlva sem lesz ilyen téren baj (legalábbis a lencsékkel), tehát nyugodtan lehet használni még akkor is, ha a rendszer ne adj' Isten valóban döglődni kezd.
    Ez csak az én véleményem, de én nem értek a lovakhoz. :B

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák