Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Tulku, csak a homogén felületek rosszak (azaz a jpg késztésben van a bibi), egyébként nem rossz az obi.
    A homogén felületek olyanok mintha szíjjel zajszűrné - de alacsony isonál és mínusz egyes zajszűrésnél ennek nincs nagy esélye. Tökmindegy hogy 6mp 95% vagy 12mp 100%, sajnos monitornyi méretben is látni hogy gázos. Pl ez még a nulladik (működnek-e az eszközök) képek között készült full minőségben, a kerítés lécek monitornyi méretben is furák.
    Majd összeválogatok képpárokat (6mp 95% és 6mp 89%)és csinálok screenshotokat és feltöltöm egy csomagban, de sztem csak holnap.

    k1csi, hát, igen. De ez azért hihetetlen, egy 30-40ezres gépet a kukába dobnék ezért (jó, eladnám; mit tettem is faterék polaroidjával mert a 3évvel öregebb samsung mindenben lepipálta). Amúgy nem is lenne még világvége hogy gyorsan manuálisan állítsam ezeket a paraméterek, de nem lehet, mert a q menüben kapcsolgatom a vakut, és az isot is felnyíl, majd vagy nyomkodom a jobbrát vagy a felnyíl után az autoról a 800ig elmenni 3× tekerem végig a tárcsát. Fogalmazzunk úgy hogy nem gyors.

    Naplementéhez még kimentem egy sort lőni, párom szerencsére kihozta a fujit is (azt már nem akartam) de kellett azzal is csinálnom képet hogy nem-e én hülyültem meg. Sőt, mérgemben telefonnal is csináltam, ami tökéletesen kiexponálta vakuval a jelenetet, ahogy kell/gondoltam. Nem tudom mi a tökéletes (azt tudom hogy párom W170-e is remekül tudja, a 3 bridge Fujim meg szerintem remekül teljesítette a feladatot.
    Jövő héten valamelyik nap haverom TZ-jét (3as talán) megszerzem, mert szerintem az is jól csinálja, legalábbis nem emlékszem hogy rosszul csinálta volna (átpörgetve a salzkammergutos képeit jók a vakusok mind).

    Holnap jó sok szájdbájszádkompersönt csinálok, az úgy konkrétabb.
    Mondjuk jó hogy többször és több helyen kérdeztem hogy pontosan mit takar hogy szarok a pana jpegek, de sajna egyetlen egy konkrétumot nem kaptam :( .

    Egyébként elsőre amit vártam a géptől azt tudja: Kisebb zaj, kisebb mélységélesség, gyors fókusz.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák