Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Andrew31 #33370 üzenetére

    A tápra kötött eszközökre vonatkozó garanciáról mostanában nem nagyon hallottam, de minőségi tápok esetén annak a veszélye nem releváns, miszerint valamit magával vigyen.
    A két kiválasztott közül nagyon egyértelműen az Aurum! Ugyanilyen üzemel a mindennapos gépemben.

    (#33371) jediweb: Ez így nem igaz. Egyrészt meddőt épp nem fog fogyasztani, ezeknek a tápoknak 0,98 körüli a PF értékük már kis terhelésen is. Azaz a hálózat felől rezisztív terhelésnek tűnik, így szinte nulla a meddő teljesítmény. Másrészt, ma Magyarországon csak a hatásos, tehát rezisztív teljesítményért fizet (természetesen ez nem jelenti azt, hogy a PFC felesleges, mert több okból sem az, de az más történet). Harmadrészt, amire te gondolsz, az az lesz, hogy a tápok kb. 50% terhelésen adják a hatásfokuk legjavát, ez igaz. De az Aurum AU-700 esetén is elenyésző a különbség, és nem tudhatod, a fórumtárs tervez-e második VGA-t a meglévő mellé pattintani. Az AU-700 bírni fogja, kisebb már neccesen. És azért az alaplapjára tekintve a CFX / SLi rendszerben gondolkodók elégedetten dőlhetnek hátra, mert nem kispályás cuccról van szó.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák