Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mihione

őstag

válasz Graphics #102622 üzenetére

Nem nekem javasoltad szerintem hanem masnak.Azert vettem ezt mert vizesek ezt ajanlottak en meg gondoltam ennyiert nagy meglepetes nem erhet.
    Igazabol nincs gond magaval a tappal csak a kivitelezese kisse igenytelen (kapcsolo sporolas,kabelkotegelovel rogzitett agak a kimenetnel amit legalabb feketevel csinaltak volna meg nem pedig atlatszoval,felemas szinu csazlakozok 24 pin feher,cpu fekete,na meg a kabel sporolos leosztott pci-e.
    Persze valojaban egy "belepo" kategoriarol van szo es ezek olyan dolgok amiket majd miutan kibontotta az ember akkor fogja meglatni,de szerintem belefert volna az arba ezeknek a dolgoknak az orvoslasa.
    Minosegre rendben van.A telibe lyukasztott hatso szellozo lemez pl kifejezetten jo lett.
    Modularis chieftec volt elotte lehet ezert is zavarnak ezek a dolgok,masnak pedig fel sem tunnek.
    Szerencsere a tap rejtve van a hazban igy ha a csunya kabeleket eltuntetem nem fog zavarni semmi.
    Nemtudom mas gyarto hasonlo arkategoriaju tapjanak milyen a kabelezese vagy pl ez a leosztott pci mindnel igy van-e.Nem akarom lehuzni mert ezektol eltekintve rendben van a tap,csak szemet szuro aprosagok egy viszonylag draga arcedula ellenere.

Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B

Új hozzászólás Aktív témák