- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Kb. ugyanazon az áron Xiaomi Mi 9T 128 GB vagy Mi 9 Lite 128 GB? A noccsmentesség miatt nálam a 9T felé billen a mérleg nyelve. Ti mit gondoltok, hogy érvelnétek?
-
Hatii
tag
Két bolt közül garancia szempontból melyikkel jár jobban az ember?
Turbado, ami 2 év teljes körű garanciát ad, vagy btel, ami 12 hónap teljes körű bolti + 12 hónap bolti szoftveres garanciát?
Köszönöm! -
nagyúr
válasz Siriusb #147102 üzenetére
Engem nem zavar a noccs. Néztem én is a 9T de nekem ez az előugró kamera nem szimpatikus. Van egy-két funkció, tulajdonság amiben gyengébb a Lite, de nekem így is elég amit tud. Így egy Lite 6/64-est vettem. Teljesen jó.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hallerlaller
addikt
Melyik telefon csinál jobb képeket szerintetek, Xiaomi Mi 9 vagy Mi 9T Pro?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Honor VIEW 20 Dual vagy a ,
Honor 20 ajánlottabb telefon ? -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Mindenképp flat kijelzős és minél jobb telefont keresek (tudom, hogy ez így túl általános).
OnePlus 7T, Huawei P30 és Huawei Mate 20 van a fejemben. Hogyan látjátok, melyik ajánlott, előnyök-hátrányok valós tapasztalatok alapján?
-
forzaroma
tag
Még mindig a MI9 és a MI9 Lite között vacillálok.
Szeretnék jó kamerát (legalábbis a mostani MI A1-hez képest) de olvastam rossz véleményeket is a Lite kamerájáról. Nem tudom ezeket vajon mennyire kell komolyan vennem.Realme GT2
-
nagyúr
válasz forzaroma #147114 üzenetére
Vagy én nézek valamit rosszul, de a főkamera itt ugyanannak látszik.
MI 9 SE-ben is ez van, minap írta is kolléga, hogy a Redmi Note 8 Pro-ban jobb, de engem nem nagyon térített el az elhatározásomtól!Smartphones with IMX586 Exmor RS lens model
Ahogy nézem, a három közül a MI 9 CPU és GPU-ja jobb, ettől függ az ára is a Lite-nak.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
snail1981
tag
Sziasztok!
Mi9, Mate20 ill. Mate20 Pro között vacilálok. Ami fontos az az elkészített fénykép minősége illetve, hogy legyen benne infra. Játszani nem játszok. Keret: olyan 150 eFt +-10%. Ebből kellene a lehető legjobbat kihozni. Melyiket ajánlanátok ezek közül esetleg tudtok-e ajánlani mást, ami esetleg elkerülte a figyelmemet? Amúgy a legjobban a Mate20 Pro tetszik de félek a lekerekített kijelzőtől illetve attól, hogy nem áll meg rajta a fólia. A Mi9 is tetszene de ahogy olvasom a fórumában ahogy a gyárból kijön még nem tökéletes, mókolni kell vele hogy minden tökéletes legyen. A Mate20 is tetszik, bár mérete elég nagy, üzemidőben talán a legjobb a három közül az elkészített fénykép minőségét viszont nem tudom hova tenni a másik kettőhöz képest. Segítsetek és ha van más alternatíva azt is meghallgatom. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
FacetedEye
friss újonc
Sziasztok!
Szerintetek Xiaomi Redmi Note 7-et vagy Redmi Note 8-at érdemesebb venni?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
őstag
válasz Viktor0610 #147087 üzenetére
Köszi, ez esetben akkor az USA-ból történő Pixel rendelés nem járható út.
Ha valaki lát jó akciókat a Google Pixelekre, ne tartsa magában.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Huawei P10 Lite-ot cserélném egy újra.
Amit kinéztem : P30 Lite vagy Samu A50.
Melyikkel járnák jobban?(a huawei tesztjében olvastam, hogy a képernyője nem túl jó. Vajon normál használatnál mennyire zavaró?)
Ebben az árkategóriában esetleg más befutó?
Független, újban gondolkodom.
köszi -
TeeJay
félisten
na ki hol látott jó áron Redmi Note 8 vagy Note 8T-t?
4/64GB érdekel árukeresőn 55 körül indul csak azok a sok szürke webshop mind 1500-2000-ért küld ki ez telefont holott jóval olcsóbban is lehetne...
úgy meg kb. annyiba kerül mint a Smartshop-ban ahol el lehet érte menni személyesen isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #147128 üzenetére
54-ért meg van pár webshop-on
nem fizetek 10-et pluszbanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
t72killer
titán
Akinek van Oneplus 7T-je tudna esetleg USB-s olvasási/írási sebességeket mondani? Mennyire lehet hatékony egy 3.1-es csatira OTG+USB-hub-on egy gyors memóriakártya külső winyóra backupolása?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
- Árkategória. Max. 300 ezer Ft.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Szolgáltatónál. Telekom.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra tervezek, 2-3 évig szeretném majd használni.
- Mire használnád? Általános felhasználás plusz fontosak a multimédiás képességek. Sokszor telefonról hallgatom a zenét, nézek filmet rajta és fotózás és gyakori tevékenység.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy IOS, ez az amit nem tudok eldonteni...
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Kompakt méretet nem szeretem, 6' körüli, feletti lenne a nyerő.P30 Pro-m volt egy ideig, szerettem nagyon, de búcsúztam tőle. Nagyon nagy dilemmában vagyok, mert anno volt iPhon-om, szerettem is, csak ár érték arányban nem annyira jött be, főleg az árazása. A sima 11 tesztek alapján bejövős... Ott a Oneplus, ami Voda, Telenor parosnal van, Telekomnal viszont nincs. Lejárt a husegem, nem tudom mire vállaljak két évet. Az IOS újdonság lenne, legutóbb három éve volt a kezemben.... Várjak az új Samsungra esetleg? Telekomnal van a cyber november, de amennyit csökkent már az iPhone 11 ára megjelenés óta, lehet jobb lenne várni, karácsony előtt szoktak lenni jó akciók...
Mit javasoltok? -
Godimodi
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy boltot ahol kártyafüggetlen Huawei P30 telefont olcsón lehet vásárolni? Persze fontos, hogy a bolt megbízható legyen minden téren (garanciális ügyintézés, stb)
A PlanetGSM oldalán(151k Huf, 1 év gari), a Turbado odalán (163k Huf, 2 év teljeskörű gari) és az Emag akciói közt (160k Huf, 1 év gari, Emag a forgalmazó) találtam egyelőre olyat ami megfelelőnek tűnt. Az emagos gariztatásról még mindig rosszakat mondanak?BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
MODERÁTOR
-
ata007
tag
válasz t72killer #147130 üzenetére
Szia!
Sajnos csak valami noname USB drive-om van, laptopon USB-C atalakitoval 7-8 MB/s olvasas, 4-5MB/s irast tud.
Oneplus 7T-n: ugyanaz az atalakito drive komboval 4 MB/s olvasas, 1.8-2 MB/s iras.
A Kingston HyperX drive-om NTFS-re van formazva, azt nem tudja olvasni, sajnos nem is tudom formazni FAT32-re, hogy kiprobaljam. (Laptopon a Kingston HyperX 210-212 MB/s-t tud olvasni, 176-177 MB/s-l irni, ugyanaz az atalakito.)
Remelem tudtam igy is segiteni.
-
t72killer
titán
válasz ata007 #147137 üzenetére
Köszi a mérést! Elvileg a hyperX max sebességét is kihasználja, kérdés, milyen hatékonysággal. Nekem a forrás gyors (xqd memóriakari), erről kéne kb 100 gigás tételt értelmes idő alatt beolvasni vagy belső microSD-re vagy a szintén az otg hubon lévő külső winyóra.
Ext4 formázást vajon felismer a teló? Végülis a droid egy linux... (ezt mindenkitől kérdezném)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok! A motorolák, hogy állnak mostanában frissítésekkel?
Nem annyira a gyakorisága, mint inkább a hossza érdekel, és a biztonsági frissítések leginkább. -
Humbucker
senior tag
Olyan 80-85.000ig milyen telefont ajánlanátok? P30 lite-ot néztem ki, Huawei-em még nem volt,nem tudom megéri-e, vagy mit kéne helyette. Extra igényeim nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Srácok, leszűkítettem asszonypajtásnak a karácsonyi ajándékát. A kamera a fontos, gyerekeket fotózza és előhívja albumba. A kisebb méret viszont előny lenne!
Mi 9 SE
Mi 9
Árban Alzán most 12.000Ft a különbség. Nem gond kifizetni, ha azt mondjátok, hogy annyival jobb a sima 9. Viszont ha kamerában egálban vannak, és kb ugyan azt tudja az SE is csak kisebb méretben, akkor már nyomom is a rendelést.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Öcsém szócsöve vagyok.
Négy telefon közül választana, de igényli a hozzáértők segítségét.
Samsung Galaxy m30 és Realme 3 pro, valamint Asus ZenFone Max Pro (M2) és Samsung Galaxy A70.
Kritériumok: hosszú üzemidő, tisztességes kamera, (lehetőleg) pontos GPS.Melyiket válassza?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Melyik most a legjobb sík képernyős, Android-os telefon, amin van Google?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest